Το αστρολογικό προφίλ της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Ποιο το μέλλον της σε Βουλή και ΣΥΡΙΖΑ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Ιουλίου 18, 2015

Το αστρολογικό προφίλ της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Ποιο το μέλλον της σε Βουλή και ΣΥΡΙΖΑ

  Έχει δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα και όταν μιλάει, κινεί απευθείας τις χορδές κάθε ιδιοσυγκρασίας, προκαλώντας έντονες αντιπάθειες και συμπάθειες.


Η 38χρονη Πρόεδρος της Βουλής, που εκλέχθηκε με ρεκόρ ψήφων, έχει να επιδείξει μια καθηλωτική παρουσία, ενώ το ωροσκόπιό της ξεδιπλώνει έναν άνθρωπο με πολλά χαρίσματα, ακόμα και αν η άγνωστη ώρα γέννησής της δεν μπορεί να τα καθορίσει με πλήρη σαφήνεια.

Οι δικηγορικές της σπουδές την «ταξίδεψαν» ως τη Σορβόννη όπου έκανε και το πρώτο της μεταπτυχιακό, ενώ σειρά είχε η Νέα Υόρκη. Στο ενεργητικό της έχει πληθώρα πολύκροτων υποθέσεων, με χαρακτηριστικότερη όλων, την υπόθεση κατά του Χένρι Κίσινγκερ, τον Μάρτιο του 2003.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι μια ανθεκτική γυναίκα που τα μόνα όρια που δεν βάζει στη ζωή της είναι, όταν απειλείται η δικαιοσύνη -ή τουλάχιστον αυτό που η ίδια ορίζει ως δίκαιο.

Η τριπλή σύνοδος Ήλιου – Άρη – Ποσειδώνα στον Τοξότη την κάνει εριστική και πάντα έτοιμη να αποστομώσει οποιονδήποτε προσπαθήσει να εισβάλλει στο περιβάλλον αξιών και ηθικής που η ίδια έχει οριοθετήσει για τον εαυτό της. Η διαφορά όμως είναι πως, όλη αυτή η σύνοδος, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Η εύφλεκτη φύση της στελεχώνεται με αξιοπιστία, συνέπεια και εντιμότητα, ενώ είναι κυρίαρχα βασισμένη σε ένα πατρικό πρότυπο το οποίο ακολουθεί πιστά, αντλώντας αδιάκοπη ενέργεια, έμπνευση και αυτοπεποίθηση.

Η Πρόεδρος της Βουλής είναι ο άνθρωπος που δεν φοβάται, δεν ανησυχεί για τίποτα μικρό και ασήμαντο, ακούει τις απειλές και τους εκβιασμούς σαν ήχους από παιδικά παιχνιδάκια, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει και γενναίες πρωτοβουλίες.

Ταυτόχρονα, καταφέρνει να επιβάλλεται μέσα από το εξάγωνο του Ήλιου και του Άρη με τον Πλούτωνα, αφού πρώτα έχει μετρήσει με χειρουργική ακρίβεια τις καταστάσεις μέσα από το τρίγωνο των προαναφερθέντων πλανητών με τον Κρόνο.

Οι κανόνες είναι απαράβατοι για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ η εκτέλεσή τους θεωρείται αναφαίρετη διαδικασία και αυτό πάνω από όλα φροντίζει να το δείχνει με τους μορφασμούς της, τους οποίους προκαλεί ο Ποσειδώνας, λόγω της εκφραστικότατης συνόδου του με τον Ήλιο με τον Άρη.

Πέρα όμως από το συμπαγές και πατριαρχικό της προφίλ, υπάρχει κι η χαμογελαστή γυναίκα με τη Σελήνη στον Καρκίνο (πιθανότατα) που ακολουθεί τις παραδόσεις, χωρίς να ταυτίζεται με αυτές, εξαιτίας του τριγώνου της με τον Ουρανό. Αυτό μπορεί εύκολα να το κατανοήσει κάποιος από τον γάμο της με τον άνδρα που γνώρισε πριν 11 χρόνια, τον υποπλοίαρχο Απόστολο Μαντή, στα λουτρά της Αιδηψού.

Η πληθωρική της εικόνα διογκώνεται ακόμα περισσότερο μέσα από το τρίγωνο του Δία με την στρατιωτικής πειθαρχίας Αφροδίτη της στον Αιγόκερω.
Είναι απολύτως σαφές πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας άνθρωπος που γίνεται θηρίο με τους ασυνείδητους και χαλί να την πατήσεις με τους ευαίσθητους και αδικοχτυπημένους συνανθρώπους της κι έχει φανεί πολλές φορές, παράδειγμα του οποίου αποτελεί ο διάλογός της με τους εκπροσώπους των μεταναστών στη Βουλή.

Στην συγκεκριμένη περίοδο και λόγω της δήλωσής της ως παρούσα στην πρώτη ψηφοφορία στη βουλή και απούσας στη δεύτερη, η θέση της Προέδρου της βουλής αλλά και της βουλευτού του κόμματός της, κλονίζονται συθέμελα.

Η εύνοια του Δία που την απογείωσε τους προηγούμενους μήνες την έχει αποχαιρετήσει και ο Κρόνος έρχεται σιγά-σιγά για να τη φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της. Ωστόσο, αυτό που πρωταγωνιστεί αυτή τη χρονική στιγμή είναι το τετράγωνο του διελαύνοντα Πλούτωνα με τον γενέθλιο Πλούτωνα της. Δεν μπορεί να υπάρξει πρόβλεψη χωρίς να γνωρίζουμε ποιον οίκο κυβερνά ο Πλούτωνας στον χάρτη της, αλλά αυτή η όψη σε συνάρτηση με τα γεγονότα που διαδραματίζονται, μπορεί εν δυνάμει να φέρει τεράστιες αλλαγές και ένα νέο ξεκίνημα ζωής ή καριέρας. Όλα είναι πιθανά τις επόμενες ώρες και μέρες, ακόμα και μια δική της αιφνίδια απόφαση, εφόσον άτομα σαν την Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν περιμένουν τους άλλους να αποφασίσουν γι αυτήν, παρά μόνο αν αυτά δικαιολογούν στο έπακρον την αποδοχή και την υπομονή της.

Άλλωστε η πολιτική γι' αυτήν εκλαμβάνεται μόνο ως κοινωνική υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: