Άντρες ψάχνουμε, όχι μοντέλα… - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015

Άντρες ψάχνουμε, όχι μοντέλα…

Κλείσε τα μάτια κι ονειρέψου.

Τρέχουν νερά, πολλά νερά, γάργαρα νερά. Κι εσύ ως άλλη Πάμελα στο Baywatch τρέχεις πάνω κάτω στη παραλία. Όλα τα βλέμματα πάνω σου. Τα αρσενικά σταματούν ό,τι κι αν κάνουν. Ο χρόνος παγώνει. Το μόνο που κινείται είσαι εσύ και οι ουρές των σκύλων στο πέρασμά σου. Είσαι καυτή, γυμνασμένη και σέξυ.

Ο ήχος του ανεμιστήρα σε βγάζει απ’ το όνειρο. Είσαι και πάλι εσύ. Με τα παχάκια σου, τα ψωμάκια σου και τις καλά καμουφλαρισμένες αδυναμίες σου. Και ναι, θα ήθελες να είσαι η πιο hot τύπισσα που κυκλοφορεί αλλά δεν είσαι. So what? Είσαι εσύ και δε μασάς. Ποιος δεν έχει ελαττώματα και ψεγάδια;


Πόσο πιο απλά θα ήταν όλα αν ήσουν άντρας σκέφτεσαι. Μια βερμούδα για μαγιό κι έξω απ’ την πόρτα. Ούτε ξύρισμα, ούτε απολέπιση, ούτε ασορτί πετσέτα-καπέλο-σαγιονάρα-πεντικιούρ. Λες και τούτη η εποχή είναι ο εχθρός μας. Όλα στη φόρα χωρίς έλεος. Να θες να πετάξεις τα ρούχα από πάνω σου και να μη μπορείς. Ύψιστη καταπίεση.


Και το χειρότερο όλων δεν είναι που ο ήλιος είναι αμείλικτος κι όλα τα φανερώνει. Το χειρότερο είναι πως χάθηκε το μεγαλύτερο άλλοθι όλων των εποχών. Παλιά είχες να συναγωνιστείς τις υπόλοιπες σουσουράδες της παραλίας. Κοίταγες δεξιά, έλεγες: αυτή έχει ραγάδες και χαμογελούσες χαιρέκακα. Κοίταζες αριστερά κι έλεγες: αυτή έχει στραβά πόδια κι έπαιρνες μια ανάσα. Κοίταζες και τον τύπο στο μπιτσόμπαρο που είχε λίγη κοιλίτσα, μικρή πλάτη, πλαδαρά χέρια κι αν τον ήθελες, τον είχες για πλάκα. Μη σου πω πως και πολύ θα του ‘πεφτες.

Έλα μου, όμως, που ξύπνησαν οι σκλάβοι, Αντωνάκη και σκάνε όλοι στις παραλίες σα μοντέλα σε επίδειξη μόδας. Θεός σχωρέστον!


Και να σου οι γάμπες οι βελούδινες και να σου τα στήθη τα φαλακρά. Κοιτάς εσένα και ξεχωρίζεις κάποιες άτιμες τρίχες που το ξυράφι τις πέρασε αλλά δεν τις άγγιξε. Οι κοιλιακοί δίνουν και παίρνουν. Οι γάμπες είναι έτοιμες να σκάσουν γιατί θυμήθηκαν όλοι να γίνουν ποδοσφαιριστές και τα μαλλιά είναι κάγκελο όρθιο.

Μπαίνεις σε σύγκριση. Τι να κάνεις; Σάμπως το θες; Από αλλού το περίμενες κι από αλλού σου ‘ρθε. Με το freddo ανα χείρας κοιτάς μία αυτούς και μία εσένα και σε λούζει κρύος ιδρώτας. Πότε έγιναν όλοι οι άντρες αγάλματα;

Πού πήγαν τα σωστά τα αρσενικά που κατέβαιναν για μια βουτιά χωρίς λοιπά λούσα και σε είχαν θεά;

Εσύ απλά έπρεπε να ρουφάς τη κοιλιά και να πετάς τον πωπό προς τα έξω. Δοκιμασμένη συνταγή χρόνια επί χρόνων.

Και φτάσαμε στο σήμερα που αρέσκεστε στο να κοιτάτε τον εαυτό σας στο καθρέφτη και να είστε περισσότερο νάρκισσοι από εμάς. Τούμπα όλα!

Κι εντάξει δε λέω, να είστε κι όμορφοι και περιποιημένοι, να ανοίγει κι εμάς το ματάκι μας λίγο παραπάνω αλλά εσείς το τερματίσατε ρε αγόρια. Κοντεύετε να μας ξεπεράσετε σε χρόνο προετοιμασίας. Σας θέλουμε περιποιημένους και μυρωδάτους. Ειδικά για το μυρωδάτους, φωτιά να πέσει να με κάψει αν λέω ψέματα. Μέχρι να κάνετε εσείς, όμως δύο σετ κοιλιακών, να πεταχτεί έξω η φλέβα, να φτιάξετε τούφα και να συνδυάσετε γυαλί και θήκη κινητού, φέξε μου και γλίστρησα.

Χάθηκε η μαγεία ρε παιδιά κι εσείς χάσατε τον μπούσουλα. Όχι άλλα καυτά αγόρια στην παραλία. Άντρες ψάχνουμε. Ξυπνάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: