Η ελληνική εταιρεία "Δρομέας" κέρδισε το διεθνή διαγωνισμό για τον εξοπλισμό γραφείων της Κομισιόν - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουλίου 31, 2015

Η ελληνική εταιρεία "Δρομέας" κέρδισε το διεθνή διαγωνισμό για τον εξοπλισμό γραφείων της Κομισιόν

Ξεχώρισε μεταξύ κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο και αναλαμβάνει το πρότζεκτ των 30 εκατ. ευρώΟ 'ΔΡΟΜΕΑΣ' αμιγώς ελληνική εταιρία, με εγκαταστάσεις, εξοπλισμούς, τεχνογνωσία, κατασκευαστική πείρα και Έλληνες εργαζόμενους, σήμερα είναι από τις σημαντικότερες εταιρίες στην Ευρώπη με έδρα τις Σέρρες. 

Xθες ανακοινώθηκε πως η εταιρεία "Δρομέας" κέρδισε το Διεθνή Διαγωνισμό αποκλειστικής προμήθειας επίπλων γραφείου όλων των υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα 2+1+1+1 έτη συνολικού προϋπολογισμού 30 εκ. €. 
Η επίσημη αναγγελία ελήφθη στις 29/07/2015 και η σχετική σύμβαση θα υπογραφεί μετά την παρέλευση του προβλεπόμενου δεκαημέρου για τυχόν υποβολή ενστάσεων. 

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν κορυφαίες εταιρίες κατασκευής επίπλων γραφείου από όλο τον κόσμο. 
Το γεγονός επίσης ότι είναι ο δεύτερος συνεχόμενος διαγωνισμός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που κερδίζει η εταιρία μετά το διαγωνισμό του 2009 που είχε διάρκεια 2 + 1 + 1 έτη, επιβεβαιώνει την τεχνολογική υπεροχή της ελληνικής εταιρείας σε διεθνές επίπεδο για την παραγωγή ποιοτικών επίπλων σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς και πρότυπα. 

"Διοίκηση και εργαζόμενοι του Δρομέα είμαστε περήφανοι για την συμβολή μας στην οικονομία και στην προβολή της χώρας." αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας η οποία ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1979 με το πρώτο εργοστάσιο του ΔΡΟΜΕΑ στην ΒΙ.ΠΕ Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add