"ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΑΙΗ ΕΞΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ" - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Ιουλίου 22, 2015

"ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΑΙΗ ΕΞΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ"

ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ;
ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΤΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ:"ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ" 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΕ ΣΕΒΑΣΜΙΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ;

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λάβαμε ένα πολυ σημαντικό μήνυμα από άτομο που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμο και κατέχει πολύ σημαντική και νευραλγική θέση στο πολιτικό κατεστημένο, γεγονός που καθιστά την πληροφορία απόλυτα τεκμηριωμένη και αληθής.
Σας μεταφέρουμε το μήνυμα αυτούσιο:
Αδέρφια μου,
με πολύ πόνο ψυχής και πολύ αγωνία σας μεταφέρω το εξής μήνυμα το οποίο λόγω της νευραλγικης θέσης την οποία κατέχω στο πολιτικό κατεστημένο είναι 100 %.
τεκμηριωμένο.
Ετοιμάζουν χτύπημα στο μοναστήρι σας !
Ήδη εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα το θέμα τής εκκένωσης της Μονής σας συζητείται σοβαρά στα υψηλά κλιμάκια από όπου και θα δοθεί η αμετάκλητη και οριστική εντολή της βίαιης επέμβασης και κατοπιν της απέλασης σας από το Αγιο Όρος.
Οι ιθύνοντες νοες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η πιο ευνοϊκή περίοδος για την επίλυση του προβλήματος της Μονης σας, είναι από τώρα και μέχρι το Δεκαπενταύγουστο .
Η Παναγία να σας βοηθήσει να μην χάσετε το μοναστήρι .
Θα προσευχόμαστε για σας !!!
ΠΗΓΗ

ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ:
"ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕ" !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: