Ήρωας! Πάνω σε δέντρα προσγείωσε το καναντέρ ο πιλότος στην Λακωνία! Η φωτογραφία που συγκλονίζει! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2015

Ήρωας! Πάνω σε δέντρα προσγείωσε το καναντέρ ο πιλότος στην Λακωνία! Η φωτογραφία που συγκλονίζει!


Η φωτογραφία από το πυροσβεστικό αεροσκάφος που έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Λακωνία,είναι μία ακόμη απόδειξη ότι οι Έλληνες πιλότοι είναι κορυφαίοι στον κόσμο. Είναι ώρα για τέτοια θα πείτε την ώρα που η χώρα φλέγεται; Είναι ακριβώς αυτή η ώρα που πάρα πολλοί πιλότοι της ΠΑ παίζουν κυριολεκτικά τη ζωή τους κορώνα γράμματα στα πύρινα μέτωπα.

Οι δύο πιλότοι του Canadair αντιμετώπισαν σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν πρόβλημα με τους κινητήρες . Αμέσως μετά από την άφεση του νερού μέσα σε πυκνό καπνό, το αεροσκάφος δεν έπαιρνε ύψος αλλά αντιθέτως άρχισε να έχει καθοδική πορεία.

Η ψυχραιμία με την οποία οι δύο πιλότοι αντιμετώπισαν την κατάσταση προφανώς είναι πέρα από τα όρια της δικής μας λογικής.

Οι δύο χειριστές σε χρόνο αστραπιαίο έπρεπε να πάρουν αποφάσεις και να αντιδράσουν. Και το έκαναν με απόλυτη επιτυχία . Όπως φαίνεται κατάφεραν να κάνουν με εξαιρετικό τρόπο ουσιαστικά “ανεμοπορία” και να προσγειώσουν το αεροσκάφος σε μια δύσβατη περιοχή! Ίσως να πρόκειται για μια από τις δυσκολότερες αναγκαστικές προσγειώσεις στην Ελλάδα. Κι ευτυχώς ήταν επιτυχημένη.

πηγή:onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add