ΠΩΣ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ GAY; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Ιουνίου 09, 2015

ΠΩΣ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ GAY;


Είσαι gay. Ξέρεις χωρίς καμιά αμφιβολία ότι διαφέρεις. Σου αρέσουν άνθρωποι του ίδιου φύλου και αποφάσισες ότι αυτό τον δρόμο θα ακολουθήσεις στην ερωτική σου ζωή. Δύσκολο; Σίγουρα. Νιώθεις μόνος, διαφορετικός. Νιώθεις “περίεργος”! Πολλοί θα σε κοιτάξουν ή νιώθεις ότι σε κοιτάζουν με καχυποψία.

Ήρθε η στιγμή, που πρέπει να το πεις στους φίλους σου. Παιδιά που σε ξέρουν από το σχολείο, παλιοί φίλοι από τα παιδικά χρόνια, “κολλητοί” (ή “κολλητές” αν είσαι κορίτσι) που μεγαλώσατε, παίξατε, γελάσατε, ξενυχτήσατε, μεθύσατε μαζί. Ποτέ όμως δεν τους αποκαλύφθηκες. Και να, που τώρα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος. Σκέφτεσαι, αγωνιάς, φτιάχνεις με το μυαλό σου σενάρια για να βγεις και να αποκαλύψεις το μεγάλο σου μυστικό.

Ε λοιπόν, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν χρειάζεται. Αν οι φίλοι σου είναι πραγματικοί, αν σ’ αγαπάνε και τους αγαπάς, αν μπορείτε να μοιράζεστε την κάθε σας στιγμή, αν χαίρονται με τις χαρές σου και σου στέκονται στα δύσκολα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς ούτε και να σκηνοθετήσεις τη στιγμή που θα τους αποκαλυφθείς. Απλά πες τους πώς νιώθεις. Εξήγησέ τους αν χρειαστεί κάποια πράγματα για τη σεξουαλικότητά σου, ανοιχτά και ξεκάθαρα.

Οι αληθινοί φίλοι είναι για μια ζωή. Και δεν θα σε κάνουν στην άκρη, επειδή έχετε διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις. Οπότε, χαλάρωσε! Μίλησέ τους και θα δεις ότι όλα όσα σου έμοιαζαν βουνό δεν ήταν παρά δικοί σου φόβοι που άφησες να πάρουν το πάνω χέρι στη ζωή σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add