Ποια ζώδια είναι γεννημένοι κυνηγοί στον έρωτα; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2015

Ποια ζώδια είναι γεννημένοι κυνηγοί στον έρωτα;


Ποιοι είναι οι κυνηγοί στον έρωτα σύμφωνα με την Αστρολογία;



Κάποιοι άνθρωποι ανήκουν στη «φυλή» των κυνηγών και κάποιοι άλλοι είναι «πέσε πίτα να σε φάω».Για κάποιους η απόρριψη δεν έχει θέση στο πλάνο της ζωής τους, αντίθετα, σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, λειτουργεί ως αφροδισιακό και βάζουν ακόμη περισσότερο τα δυνατά τους ως την κατάκτηση του στόχου τους. Το μότο τους είναι: «Ο επιμένων νικά»!

Και υπάρχουν φυσικά κι εκείνοι που θα σηκώσουν απλώς τους ώμους τους, θα αναστενάξουν, θα προσπαθήσουν να αποδεχτούν την κατάσταση. αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι αυτά, πάμε γι' άλλα! Το δικό τους μότο είναι: «Όταν χάνεις ένα λεωφορείο, μην ανησυχείς, πάντα έρχεται το επόμενο!»

ΚΡΙΟΣ
Ένας γνήσιος Κριός, όχι μόνο δεν θα πτοηθεί από μια αρχική απόρριψη αλλά αντίθετα, θα του εξάψει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον. Για έναν Κριό, είναι ζήτημα τιμής να μην πάει πίσω στο πρώτο εμπόδιο που θα συναντήσει. Θα καταστρώσει ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο και θα σκαρφιστεί τα πιο ευφάνταστα πράγματα να κάνει για να σας εκπλήξει. Είναι τόσο καλός μάλιστα, που μόνο αν η καρδιά σας είναι από πέτρα, θα μείνετε ασυγκίνητες. Εξάλλου, δεν βρίσκεις κάθε μέρα άντρες που μπορούν να σου προσφέρουν τόσα τριαντάφυλλα… όσα και τα λεπτά της ώρας που έχει να σας δει!   Επιλέξτε για τις εμφανίσεις σας δαχτυλίδι απο τη σειρά των ενεργειακών κοσμημάτων του ilovezen.gr μεμαργαριτάρι γλυκού νερού και ματάκι με λευκά και μπλε ζιργκόν! Δείτε το δαχτυλίδι εδω
Αν θέλετε να μάθετε περισότερα για το πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας και για το αν θα βρείτε τον μεγάλο έρωτα καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.
ΤΑΥΡΟΣ
Η προσέγγιση ενός Ταύρου είναι αρκετά προσεγμένη και τηρεί όλους τους κανόνες του φλερτ. Θα σας μιλάει στον πληθυντικό ευγενείας, με μια δόση οικειότητας και θαυμασμού. Δεν θα προσπαθήσει να μπει αμέσως στο ψητό, αντίθετα, θα σας σιγοψήσει μέχρι εκεί που δεν θα αντέχετε άλλο και στο τέλος το πιο πιθανό είναι ότι εσείς θα ορμήσετε πρώτη. Γνωρίζει πολύ καλά τι πάει να πει: «Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!» Ακόμη κι αν, τον πρώτο καιρό, του δίνατε την εικόνα της αδιάφορης, δεν πρόκειται να πτοηθεί, κι αυτό γιατί ξέρει πολύ καλά τι «όπλα» διαθέτει στη φαρέτρα του και το ισχυρότερο, υπομονή!   
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας Δίδυμος, έχει τέτοια αυτοπεποίθηση, που ακόμη κι αν του ρίξατε χυλόπιτα, δεν πρόκειται να το πάρει εύκολα χαμπάρι. Τουλάχιστον στην αρχή, γιατί μετά τα πράγματα αλλάζουν και οι ρόλοι μπορεί να αντιστραφούν. Ο εφηβικός του ενθουσιασμός και η προσωπικότητά του δύσκολα αφήνουν κάποια ασυγκίνητη αλλά ακόμη κι αν συμβεί αυτό, δεν πρόκειται να πτοηθεί. Μπορεί μάλιστα για κάποιο διάστημα να δείξει μια σχετική αδιαφορία ή να εξαφανιστεί για λίγο από το πλάνο της ζωής σας, με αποτέλεσμα τότε να αρχίσετε να τον αναζητάτε εσείς! Αν δεν τράβηξε κάτι καινούριο το ενδιαφέρον του, έχετε μεγάλες πιθανότητες να τον προλάβετε!  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από έναν τρυφερό και συναισθηματικό Καρκίνο, μην περιμένετε να κάνει τις μεγάλες υπερβάσεις. Φυσικά και θα δείξει το ενδιαφέρον του σε μια γυναίκα που του έχει τραβήξει την προσοχή αλλά πάντα με το δικό του ευγενικό και διακριτικό στυλ. Σε περίπτωση, όμως, που δεν σας έχει αφήσει ασυγκίνητη, μην το παίξετε πολύ δύσκολη, γιατί θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα. Αντί δηλαδή να επιμείνει περισσότερο για να τον τεστάρετε μέχρι που μπορεί να φτάσει, θα αποτραβηχτεί πληγωμένος και θα αποχωρήσει τόσο διακριτικά, όσο και όταν εμφανίστηκε. 
ΛΕΩΝ
Δεν φτάνει που σας έκανε την τιμή και όχι μόνο σας πρόσεξε αλλά και σας έδειξε με τον πιο γοητευτικό τρόπο το ενδιαφέρον του, εσείς τολμήσατε να τον …απορρίψετε; «Εσείς θα χάσετε!» Αυτό τουλάχιστον θα σκεφτεί εκείνος. Ακόμη κι αν έχει πληγωθεί, που το πιο πιθανό είναι ότι αυτό έχει συμβεί, μην περιμένετε να το δείξει. Αντίθετα, θα κάνει ό, τι περνά από το χέρι του για να μη δείξει ευάλωτος, όχι μόνο απέναντί σας αλλά και απέναντι στους φίλους του που μπορεί να τους είχε εκμυστηρευτεί αυτά που ένιωθε για σας. Τώρα, αν τυχόν αλλάξατε γνώμη… καλό είναι να ξυπνήσει ο δικός σας κυνηγός μέσα σας, για να τον προλάβετε! 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο λογικός και πρακτικός Παρθένος μπορεί πραγματικά να μεταμορφωθεί σε άλλον άνθρωπο, αν κάποια αιθέρια ύπαρξη μαγνητίσει έντονα το ενδιαφέρον του. Με πολύ ευγενικό τρόπο στην αρχή και μετά με πιο έντονο ενθουσιασμό, ειδικά αν δει μάλιστα ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες εκ μέρους σας να μην τον απορρίψετε, θα κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να σας κερδίσει. Αν όμως οι προσπάθειές του αποβούν άκαρπες, μην περιμένετε να πάθει εμμονή μαζί σας. Έχει πάντα σε μια άκρη του μυαλού του ένα σωρό λογικά επιχειρήματα που θα τον αποτρέψουν να πέσει στα πατώματα ή να ξενυχτά κάτω από το παραθύρι σας.  
ΖΥΓΟΣ
Ο αέρινος και κομψός Ζυγός ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της ερωτικής πολιορκίας και δεν πτοείται εύκολα απ' ό, τι εμπόδια κι αν συναντήσει. Το παιχνίδι μάλιστα της κατάκτησης του εξάπτει τη φαντασία και τον αναζωογονεί. Ξέρει πολύ καλά πως να εντοπίσει τα ευαίσθητα σημεία σας και δύσκολα το ενδιαφέρον του θα σας αφήσει ανεπηρέαστες. Αν τώρα είστε ιδιαίτερα δύσκολοι τύποι, μην παραξενευτείτε αν ξαφνικά εξαφανιστεί για ένα διάστημα και επανέλθει μετά από λίγο καιρό δριμύτερος. Η απουσία του πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να πέρασε απαρατήρητη...!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσο πιο δύσκολη η μάχη, τόσο καλύτερα. Κι αυτό γιατί όσο καιρό προσπαθεί να σας κατακτήσει, όλο και περισσότερο του εξάπτετε τη φαντασία και το ενδιαφέρον. Δεν δέχεται εύκολα το όχι και θα σκεφτεί τους πιο ευφάνταστους τρόπους, προκειμένου να σας ξαναπλησιάσει ή να πέσει ...«κατά τύχη» στο δρόμο σας! Καταστρώνει ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο, μαθαίνει σχεδόν τα πάντα για τη ζωή σας και τις συνήθειές σας και κάποια στιγμή, όλα αυτά θα του φανούν χρήσιμα. Δύσκολα μπορεί κάποιος να του αντισταθεί, οπότε …μην το φέρετε βαρέως αν δεν το καταφέρατε κι εσείς! 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ως πύρινο ζώδιο, για την τιμή των όπλων, θα πράξει τα δέοντα αλλά μην περιμένετε να χάσει και την όρεξή του. Σίγουρα, για έναν Τοξότη ο οποίος έχει γενικά μεγάλη ευκολία και τύχη στα ερωτικά του, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα να τον απορρίπτουν αλλά αυτό προς στιγμήν και μόνο τον απασχολεί. Αν βέβαια επιμείνει ιδιαίτερα, αυτό σημαίνει ότι πραγματικά κάποια γυναίκα του πήρε τα μυαλά και δεν είναι καθόλου τυχαίο το ενδιαφέρον που δείχνει. Όλα αυτά βέβαια ως ένα σημείο, γιατί αν καταλάβει ότι ο αγώνας είναι μάταιος, θα αποχωρήσει με αξιοπρέπεια και σύντομα θα γυρίσει και πάλι στις παλιές του συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ιδιαίτερη περίπτωση ένας Αιγόκερως. Δεν μπορείς εύκολα πάντα να καταλάβεις τι συμβαίνει μέσα του. Δίνει συνήθως την εικόνα του λίγο ντροπαλού άντρα αλλά στην πραγματικότητα, ξέρει πολύ καλά τι θέλει και παρακολουθεί τα πάντα στο άτομο που τον ενδιαφέρει. Καταστρώνει ολόκληρο πλάνο και οι κινήσεις του είναι καλά μελετημένες. Σίγουρα, δεν είναι από εκείνους που το βάζουν εύκολα κάτω. Θα δώσει χρόνο στον άλλον, μέχρι να είναι σίγουρος ότι το έχει πιάσει το μήνυμα. Από την άλλη όμως, είναι αρκετά λογικός και ψύχραιμος για να παραδεχτεί, αν χρειαστεί, την «ήττα» του. Ακόμη και σε μια τέτοια περίπτωση, θα απομακρυνθεί διακριτικά και με αξιοπρέπεια, όπως του αρμόζει. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με έναν Υδροχόο, δεν μπορείς να είσαι σχεδόν ποτέ βέβαιος αν σου «την πέφτει» ή απλά είναι ιδιαίτερα φιλικός μαζί σου. Όταν του αρέσει κάποιο άτομο, το προσεγγίζει με μια αμεσότητα και ένα φιλικό ύφος, που τελικά περισσότερο μπερδεύει τις εντυπώσεις. Από την άλλη, αν δεν δει ξεκάθαρες ενδείξεις από την πλευρά του άλλου ατόμου, δύσκολα θα ανοίξει όλα τα χαρτιά του. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αποχωρήσει και θα κοιτάξει σύντομα να βρει άλλο ενδιαφέρον για να εστιάσει την προσοχή του. Όλη αυτή η συμπεριφορά, σε κάνει κάποιες φορές να μην είσαι σίγουρος, αν είναι τελικά ντροπαλός ή απλά δεν αντέχει μια πιθανή απόρριψη.
ΙΧΘΥΣ
Ο ρομαντικός και συναισθηματικός Ιχθύς, όταν ερωτεύεται τα δίνει όλα! Θα κάνει οτιδήποτε είναι δυνατό, προκειμένου να περάσει το μήνυμα στο άλλο άτομο, ότι δηλαδή είναι τρελά ερωτευμένος μαζί του και ότι είναι η πρώτη του σκέψη όταν ξυπνά και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Θα καταστρώσει διάφορα σχέδια αλλά στο τέλος, κινείται περισσότερο βάση ενστίκτου και ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής. Δεν περιμένει τα πάντα από την τύχη και ξέρει να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες. Τελικά, δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να αντισταθεί σε αυτόν το χείμαρρο συναισθημάτων και ερωτικής επιβεβαίωσης. Αρκεί μόνο να μην αργήσει πολύ, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ιχθύς μας να έχει βιώσει και εκτονώσει όλο του το συναίσθημα κατά τη διάρκεια της κατάκτησης και ξαφνικά να μην υπάρχει κάτι άλλο να δώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: