Σε ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια ζήτησαν να… νοικιάσει το στήθος της; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015

Σε ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια ζήτησαν να… νοικιάσει το στήθος της;

 Ποια παρουσιάστρια έμεινε άφωνη με την ατάκα που τη φλέρταρε θαυμαστής της;

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι μια εξωστρεφής και ενθουσιώδης Κριαρίνα που με την Αφροδίτη (φλερτ) στους Ιχθύες (παράδοξο) σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (εξωραϊσμός) στον Τοξότη (με χιούμορ) καταφέρνει ακόμη και σε καταστάσεις που την φλερτάρουν με περίεργο τρόπο να μη χάνει το χιούμορ της και να βλέπει την εύθυμη και όμορφη πλευρά τους.


Σε συνέντευξή της αυτές τις ημέρες στο περιοδικό «Υου» όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr μίλησε για το φλερτ που δέχεται και τον τρόπο που την φλερτάρουν οι άνδρες.


Στην ερώτηση ποιο είναι το ποιο αστείο κομπλιμέντο που έχει εισπράξει από άνδρα θυμήθηκε μια ατάκα που όπως είπε την έκανε να κλάψει από τα γέλια.
«Μανάρι μου τι ενοίκιο έχει το στήθος σου;» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε κάποιος για να τη φλερτάρει, αποκάλυψε η παρουσιάστρια τονίζοντας ότι «παλιά οι Έλληνες είχαν δυνατές ατάκες. Τώρα, σιωπή... που λέει και το τραγούδι».


Αυτήν την περίοδο η διελαύνουσα Αφροδίτη (φλερτ) είναι σε τρίγωνο με τον Ερμή της (συζήτηση, ατάκες) της Κατερίνας Ζαρίφη, ευνοώντας να μιλήσει σε συνέντευξή της για το πιο αστείο κομπλιμέντο που έχει δεχθεί ποτέ!

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: