Η Αμμόχωστος φλέγεται αλλά αυτοί κάνουν μπάνιο! (φωτογραφίες) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Ιουνίου 13, 2015

Η Αμμόχωστος φλέγεται αλλά αυτοί κάνουν μπάνιο! (φωτογραφίες)

Η κατεχόμενη Αμμόχωστος για άλλη μια φορά δοκιμάζεται. Η μεγάλων διαστάσεων πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τις τρεις το μεσημέρι, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην περιοχή του Αγίου Μέμνονα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, φαίνεται να τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις οκτώ το βράδυ.

Μεταξύ των φωτογραφιών που είδαν το φως της δημοσιότητας, εντύπωση προκαλεί μια που ανάρτησε η ηλεκτρονική έκδοση του Φιλελεύθερου. Σε πρώτο πλάνο βλέπουμε λουόμενους στην παραλία της Αμμοχώστου, να απολαμβάνουν το μπάνιο τους με φόντο τους καπνούς από την πυρκαγιά.

Η πύρινη λαίλαπα, έκανε στάχτη το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Sun Hall, ιδιοκτησίας της Αρχιεπισκοπής, καθώς και τεράστιες εκτάσεις άγριας βλάστησης.


Νωρίτερα, η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, διαβίβασε προς την τουρκοκυπριακή πλευρά την ετοιμότητά της να συμβάλει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, τη στιγμή που της ζητηθεί να προσφέρει τη βοήθειά της.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, όπου αναφέρει: «Μας ζητήθηκε όπως τα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι σε ετοιμότητα, αν χρειαστεί, για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς».




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add