Αναζητείται ένας Έλληνας μαζί με έναν Γερμανό, για γκράφιτι σε τρένα της Κορέας! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2015

Αναζητείται ένας Έλληνας μαζί με έναν Γερμανό, για γκράφιτι σε τρένα της Κορέας!

Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Daegu, οι δύο, των οποίων τα ονόματα είναι γνωστά, θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για καταστροφή δημόσιας περιουσίας και παράνομη είσοδο.

Τη βοήθεια της Ιντερπόλ ζητάει το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Κορέας προκειμένου να βρει δύο καλλιτέχνες γκράφιτι - έναν 24χρονο Έλληνα και έναν 29χρονο Γερμανό - που έφυγαν από τη χώρα αφού γέμισαν με τη λέξη "BLiND" (τυφλός) αρκετά τρένα σε δύο πόλεις, πριν δύο εβδομάδες. 
Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Daegu, οι δύο, των οποίων τα ονόματων είναι γνωστά, θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για καταστροφή δημόσιας περιουσίας και παράνομη είσοδο, παραβάσεις που επισείουν ποινή από ένα ως δέκα χρόνια.
Η αστυνομία είπε ότι τα δύο άτομα μπήκαν στην πόλη στις 7 Μαΐου μέσω του Αεροδρομίου Incheon και ενοικίασαν αυτοκίνητο για να κάνουν αγορές από κατάστημα ειδών τέχνης κοντά στο Πανεπιστήμιο Hongik.
Αγόρασαν δοχεία με ροζ, μαύρη και πράσινη μπογιά, ταξίδεψαν ως το Daegu και το Incheon και ζωγράφισαν τις λέξεις στα τζάμια και τα πλάγια των τρένων που ήταν σταθμευμένα. Οι ύποπτοι έμειναν στο Incheon ως τις 8 Μαΐου και στο Daegu στις 10 Μαΐου, οπότε χώρισαν οι δρόμοι τους στο αεροδρόμιο, αφήνοντας πίσω το ενοικιαζόμενο όχημα.


Πηγή: cretalive.gr, koreatimes

Δεν υπάρχουν σχόλια: