Τι σημαίνει το καστανό χρώμα στα μαλλιά σου; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015

Τι σημαίνει το καστανό χρώμα στα μαλλιά σου;


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, εάν το χρώμα των μαλλιών σου υποσυνείδητα σε προδιαθέτει σε ορισμένες συμπεριφορές; Το χρώμα των μαλλιών μπορεί να μην είναι ακριβής δείκτης της προσωπικότητας σου, αλλά τα στερεότυπα της κοινωνίας μπορεί μερικές φορές να επηρεάσουν τον τρόπο που διάφορα στυλ και χρώματα γίνονται αντιληπτά.
3-6-2014 mesa
Το ερώτημα είναι τι είδους μηνύματα στέλνουν τα μαλλιά σου και ειδικότερα όταν έχουν καστανό χρώμα; Και εδώ, σου παραθέτω όλα όσα είναι καλό να γνωρίζεις.
Εάν είσαι άτομο με καστανά μαλλιά, να σου πω ότι έχεις κατά μέσο όρο λιγότερες τρίχες: περίπου 100.000 - 110.000, πολύ λιγότερες, από τους ξανθούς οι οποίοι έχουν κατά μέσο όρο 150.000. Όμως το γεγονός αυτό συνδέεται με την χαμηλότερη ευαισθησία σου σε πνευματικές και αφηρημένες έννοιες. Όντας άνθρωπος με καστανά μαλλιά, είσαι πιο πρακτικός και γήινος, με καλό προσανατολισμό και ματαιοδοξία. Ενδιαφέρεσαι πάνω απ' όλα για γεγονότα που είναι καθαρά και αντιληπτά από τις πέντε αισθήσεις σου, ενώ μπορείς να ελιχθείς, προσαρμοστείς και να εφαρμόσεις σχέδια και προγράμματα, ακόμη και σε ένα περιβάλλον όπου επικρατούν διαμάχες, συγκρούσεις και ίντριγκες.
Τα καστανά μαλλιά σου σε όλες τις αποχρώσεις, σου χαρίζουν μια φύση ιδιαίτερα ενεργή και δυναμική. Φέρνεις μια πολύ ισχυρότερη δύναμη απ' ό, τι εκείνη των ξανθών εκπροσώπων που αποσπούν την προσοχή.
3-6-2014 mesa454
Αν είσαι ανάμεσα σε φίλους, είσαι ευτυχισμένος, χαμογελαστός, χαρούμενος, με άλλα λόγια η «ψυχή» της παρέας.
Μπορείς επίσης εύκολα να συνδεθείς με τους ανθρώπους που έχουν εισέλθει στο περιβάλλον σου, ακόμα και αν τους γνωρίζεις ελάχιστα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να ξεπεράσεις τα όρια της ιδιωτικής ζωής και της ανεκτικότητας και να προσπαθήσεις να εισβάλεις στον κόσμο τους. Σου είναι δύσκολο 
να καταλάβεις ότι οι ανάγκες σου όσον αφορά στο πάθος και τη συναισθηματική δέσμευση, δεν είναι κοινή σε όλους.
3-6-2014 mesaaaa
Συνήθως δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς την αντιμετώπιση του πόνου της προδοσίας ή τη διαφορά του χαρακτήρα με το αγαπημένο σου πρόσωπο, καθώς και με τους φίλους σου.
Είσαι ένα αγαπησιάρικο άτομο! Αντλείς την έμπνευση και την αυτοπεποίθηση μέσα από τις σωματικές και πληθωρικές εκδηλώσεις αγάπης, αλλά πάνω απ' όλα γίνεσαι πολύ επιλεκτικός σχετικά με το πόσο καιρό είσαι πρόθυμος να περάσεις μαζί με το άτομο που αγαπάς.
Επίσης, είσαι και large στα δώρα σου, τα όποια έχουν πάντα γούστο και προπαντός μια συμβολική και υλική αξία.
3-6-2014 mesaaaa25
Αγαπάς να "ξεψαχνίζεις" την ανθρώπινη ψυχή, επικαλούμενος το κοφτερό μυαλό σου και χρησιμοποιείς το δρόμο της λογικής, για να πλησιάσεις τη λύση του κάθε προβλήματος. Αυτό βέβαια μπορεί να σε προσδιορίσει ως καχύποπτο, ότι χάνεις εύκολα την εμπιστοσύνη στους άλλους και ανυπόμονο με όσους κάνουν λάθη.
Στα πολύ συν σου είναι ότι έχεις το απαραίτητο σύνολο ιδιοτήτων που θα σε καταστήσουν έναν καλό ηγέτη, αν και μπορεί να είσαι λίγο εγωιστής.
Είναι πολύ πιο πιθανό να περιπλέξεις την επίσημη ή προσωπική σχέση σου για να πάρεις αποφάσεις, επικαλούμενος τον κίνδυνο του εγώ σου .
Βέβαια η καλή διαχείριση σου, επιδεικνύει την ικανότητα να οργανώσεις και να συσπειρώσεις μια ομάδα, καθώς και να διατηρήσεις μια πιο προσωπική και άμεση σχέση με το κάθε ένα μέλος της. Δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι έχεις μια ισχυρή επιθυμία να κάνεις τη μεγαλύτερη επιτυχία, ειδικά αν σε διεγείρει ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Γάλλοι ειδικοί έχουν υποδείξει ότι τα άτομα που έχουν κερδίσει βραβεία Νόμπελ, στην πλειοψηφία τους ήταν καστανομάλλικα.
3-6-2014 mesaaaaa
Αν πάλι τα μαλλιά σου δεν είναι καστανά, αλλά ψάχνεις για έναν πιστό και παραγωγικό υπάλληλο, προτίμησε μια καστανομάλλα.
Είναι αυτές πιο έξυπνες; θα με ρωτήσεις. Όχι, αλλά απλά θα εργάζονται συνεχώς και θα φτάσουν στο τελικό στάδιο μια εργασία μέσα από υπομονή. Οι ειδικοί έχουν κάνει μάλιστα την τέλεια ομάδα εργασίας: οι 
κοκκινομάλλες έχουν τις ιδέες, οι καστανομάλλες θα τις κάνουν αριστούργημα, οι ξανθιές θα τις παρουσιάσουν στο κοινό και οι μαυρομάλλες θα χειριστούν τα οικονομικά. Τόσο απλό!
4-2-2014 mesaaa
Αν πάλι ψάχνεις να παντρευτείς, σου συνιστώ καστανομάλλα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Θεωρείται το καλό κορίτσι γιατί είναι η τέλεια εργαζόμενη, πατά τα πόδια της γερά στο έδαφος, είναι καθησυχαστική, αξιόπιστη και αδύνατο να την προσπεράσεις από οποιαδήποτε ξανθιά, κοκκινομάλλα ή μελαχρινή βρεθεί στον δρόμο σου. Κορίτσι για σπίτι, σου λέω!
Όσο για τους άντρες με καστανή κόμη, δεν θα σας αφήσω παραπονεμένους, καθώς είναι ενδιαφέρον ότι οι γυναίκες όλων των τύπων μαλλιών έχουν δηλώσει ότι σας προτιμούν (το ίδιο κάνουν και οι λέαινες! Τρελλό σωστά; Τα αρσενικά λιοντάρια με σκούρες χαίτες είναι πιο πιθανό να γίνουν υπερήφανοι αρχηγοί αγέλης!).
Κλείνοντας να σου πω ότι σε έναν κόσμο 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων είναι επιτακτική ανάγκη να θέλεις να ξεχωρίζεις και να είσαι κάτι σημαντικό άτομο. Εγώ θα σου πω ότι είτε κόκκινο, είτε ροζ, είτε ξανθό, είτε μαύρο, το χρώμα μαλλιών σου δεν σε καθορίζει, απλώς δείχνει πως εσύ το "αγκαλιάζεις" και το υποστηρίζεις! Στο κάτω-κάτω, είναι απλά ένα χαρακτηριστικό, όχι το ποιος είσαι.


Πηγή: http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add