Η Ρωσία βιάζεται να εισπράξει τα κέρδη της από τους χημικούς αεροψεκασμούς! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2015

Η Ρωσία βιάζεται να εισπράξει τα κέρδη της από τους χημικούς αεροψεκασμούς!

Έχω γράψει πολλές φορές ότι οι λόγοι και τα οφέλη των χημικών αεροψεκασμών που διενεργούνται σχεδόν σε όλον τον πλανήτη είναι και πολλά, αλλά και πολλαπλών συμφερόντων
Πως εξάλλου θα μπορούσε να στηθεί ένα τέτοιο παγκόσμιο έγκλημα χωρίς τις πλάτες και τη συνενοχή των μεγάλων χωρών;Και μπορεί οι βασικοί λόγοι να είναι ο έλεγχος των πληθυσμών, αλλά οι ελίτ και οι κυβερνήσεις τους πρέπει να βγάλουν και ζεστό χρήμα.
Πέρα από την επιβολή της Ατζέντας 21, το Climategate περιλαμβάνει κι ένα πολύ σοβαρό κεφάλαιο που λέγεται Βορράς και πως θα πάρουμε τον παρθένο πλούτο του. Και μια από τις χώρες που τρίβει τα χέρια της με την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή, είναι η Ρωσία.
Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του RT, ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, υπέγραψε μια παραγγελία για την ανάπτυξη της Βόρειας Θαλάσσιας Οδού, μέσω της Αρκτικής. Ο στόχος είναι να αυξηθεί η χωρητικότητα από την τρέχουσα 4 εκατ. τόνους σε 80 εκατ. τόνους κατά τα επόμενα 15 χρόνια.

«Είναι η συντομότερη διαδρομή που συνδέει την Ευρώπη με την Άπω Ανατολή, με την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και στο δυτικό τμήμα της Βόρειας Αμερικής», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Δευτέρας. “Κάποιος πρέπει να παραδεχτεί τη χρήση της μέχρι στιγμής, μιλώντας απαλά, δεν είναι κάτι για να το φωνάξουμε», δήλωσε ο Μεντβέντεφ.
Το αναγκαίο ρυθμιστικό πλαίσιο είναι ήδη έτοιμο και προβλέπει έξι βασικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης πλοήγησης. Ένας άλλος στόχος που έθεσε η κυβέρνηση είναι να καθιερωθεί ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα του κανονισμού για τις θαλάσσιες μεταφορές και την προστασία των θαλασσών από τη ρύπανση, δήλωσε αξιωματούχος, με περίσσια υποκρισία!
Κόπτονται δήθεν για τη θάλασσα τη στιγμή που είναι συμμέτοχοι στο έγκλημα της χειραγώγησης του πλανήτη ώστε να λιώσουν οι πάγοι, να γίνει η θάλασσα πιο προσπελάσιμη και ο πλούτος να μπορεί πιο εύκολα να εξορυχθεί.

Πάντως, η διαδικασία της υπερθέρμανσης του πλανήτη που άρχισε κυρίως να επιταχύνεται από το τέλος του 20ου αιώνα, έδωσε τη δυνατότητα στα σκάφη να πλέουν μέσα από τη Βόρεια θαλάσσια Οδό όλο το χρόνο, με τη βοήθεια των παγοθραυστικών.Η Βόρεια Θάλασσα Διαδρομή επιτρέπει τη διέλευση από τον Ατλαντικό μέχρι τον Ειρηνικό μέσω της συντομότερης διαδρομής κατά μήκος της βόρειας ακτής της Σιβηρίας. Μειώνει το χρόνο μεταφοράς από την Κίνα προς την Ευρώπη κατά τουλάχιστον 12 ημερών σε σύγκριση με την παραδοσιακή διαδρομή από τη διώρυγα του Σουέζ.
Κι αφού το άρθρο αναλύει όλες τις λεπτομερείς εντολές και υποδείξεις για το τι πρέπει να γίνει για να επιτευχθούν οι στόχοι τελειώνει με την φράση που κυριολεκτικά τους καρφώνει:
“Πάντως, η διαδικασία της υπερθέρμανσης του πλανήτη που άρχισε κυρίως να επιταχύνεται από το τέλος του 20ου αιώνα, έδωσε τη δυνατότητα στα σκάφη να πλέουν μέσα από τη Βόρεια θαλάσσια Οδό όλο το χρόνο, με τη βοήθεια των παγοθραυστικών”.

Να λοιπόν ποιους ακόμα θα ευχαριστήσετε που όλο το χρόνο είχατε εναλλαγές εναέριων μαζών με τη μια η σκόνη της Αφρικής να ανεβαίνει από κάτω προς τα πάνω και τις πολικές θερμοκρασίες της Σιβηρίας να μας έρχονται μέχρις εδώ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που η σκόνη έφτασε για πρώτη φορά στη Ρωσία και είδαν μέχρι και πορτοκαλί χιόνι!
Αλλά το ξαναλέμε για πολλοστή φορά, διαβάστε το μυθιστόρημα Ιούλιου Βερν Άνω-Κάτω, στο οποίο τα είχε όλα αυτά προβλέψει. Είναι όλοι στο ίδιο κόλπο και δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: