Αιωνόβια ελιά, δίπλα στον δρομέα, με την συμβολή της ΕΡΓΟΣΕ. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Ιουνίου 09, 2015

Αιωνόβια ελιά, δίπλα στον δρομέα, με την συμβολή της ΕΡΓΟΣΕ.

Στη μεταφύτευση ελαιόδεντρου μεγάλης ηλικίας στην πλατεία της Μεγάλης του Γένους Σχολής, μπροστά στο ξενοδοχείο Hilton προχώρησε την περασμένη Παρασκευή η «ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε.» σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, γιορτάζοντας την παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του προγράμματος μεταφύτευσης ελαιόδεντρων που προέβλεπε τη δωρεάν χορήγηση 112 ελαιόδεντρων σε 8 Δήμους της Αττικής, που προέρχονταν από ακίνητα που απαλλοτριώνονται για την κατασκευή του νέου Σιδηροδρομικού Δικτύου στο τμήμα Κιάτο –Πάτρα.

Η εταιρεία, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με αυτή τη συμβολική κίνηση θέλει να προάγει την περιβαλλοντική ευαισθησία και μέσα από αυτή τη δράση, που πρώτη φορά αναπτύσσεται από εταιρεία του Δημοσίου και να ευαισθητοποιήσει ταυτόχρονα οποιονδήποτε έχει την πρόθεση να συνδράμει στη συνέχιση αυτής της προσπάθειας και στη διάσωση χιλιάδων ελαιόδεντρων (μερικά από τα οποία είναι μεγάλης ηλικίας) από την καταστροφή τους και την μετατροπή τους σε καυσόξυλα.


Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: