Τι σημαίνει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015

Τι σημαίνει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά;


Πώς συνδέεται το ξανθό χρώμα των μαλλιών με τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα
Είναι γεγονός ότι ο κόσμος μας έχει κατακλυστεί από γυναίκες που προτιμούν το ξανθό χρώμα στα μαλλιά τους και άντρες που προτιμούν τις ξανθές. Σύμφωνα όμως με τις στατιστικές, λιγότερο από ένα άτομο στα πενήντα έχει πραγματικά φυσικά, ξανθά μαλλιά. Το ξανθό χρώμα μαλλιών εκφράζεται ως γλυκύτητα και επιπολαιότητα, ίσως και μερικές φόρες ως αφέλεια ή χαμηλή νοημοσύνη, λόγω της σαρωτικής επιρροής ως media-κλισέ, η οποία ισχύει ακόμη και στη σημερινή ηλεκτρονική εποχή.
Αυτό όμως δεν λειτουργούσε έτσι στο παρελθόν. Στην εποχή του Σαίξπηρ, το ιδανικό της ομορφιάς και της υψηλής πνευματικότητας εκπροσωπήθηκε από ξανθιές γυναίκες με ανοιχτόχρωμο δέρμα και μπλε μάτια.
7-1-2014 mesa156
Οι ερευνητές που μελέτησαν για το πώς συνδέεται το χρώμα των μαλλιών με τις ιδιαιτερότητες των χαρακτήρων των ανθρώπων, πιστεύουν ότι οι κάτοχοι των ξανθών μαλλιών κρύβουν μια πολυσύνθετη προσωπικότητα που δεν χωράει εντός των ορίων ενός μπανάλ χαρακτήρα, που φαντάζομαι έχεις στο μυαλό σου.
Να σου πω ότι οι ξανθιές έχουν μια πολύ λεπτότερη υφή μαλλιών απ' ό, τι οι μελαχρινές. Αυτό δείχνει ότι έχουν μια πολύ μεγαλύτερη ανάγκη από την στήριξη και την έγκριση των άλλων, καθώς και την προσοχή και την ενθάρρυνση. Οι ξανθοί άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη να ενθαρρυνθούν και να λάβουν μια αντίδραση σχετικά με το εάν έκαναν κάτι λάθος και αν είναι σε θέση να εκτελέσουν την εργασία τους σε άψογα πλαίσια.
Έχουν υψηλότερα πρότυπα για τον εαυτό τους και μια ισχυρή αίσθηση της τελειότητας. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι, εύθραυστοι και αυτό είναι κάτι που τους δίνει η ελαφρότητα των μαλλιών τους.
7-1-2015 mesa1
Αν ανήκεις στην κατηγορία των ξανθών, θα παρατήσεις ότι σε πολιορκούν σκέψεις σχετικά με το πως θα μπορούσες να βελτιώσεις στη ζωή σου, να επιτύχεις κάτι σημαντικό που θα αφήσει ένα σημάδι στην εξέλιξη της ανθρωπότητας. Είσαι από τους ανθρώπους που με επιτυχία μπορείς να αποστασιοποιηθείς από τις επιθυμίες του εγώ σου και μπορείς σχεδόν πάντα να βλέπεις την άποψη των άλλων.
Λατρεύεις να σκέφτεσαι και να φιλοσοφείς. Από την άλλη, μπορεί να φαίνεσαι λίγο υποτονικός και αργός στην εργασία, αλλά αυτό είναι επειδή δεν θέλεις να βιαστείς, προσπαθώντας να κάνεις τα πάντα με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια.
Όταν είσαι ερωτευμένος, θα το κρύψεις με μεγάλη επιμέλεια. Μάλιστα μπορεί να μην καταλάβεις τι αισθάνεσαι και θα προσπαθήσεις να διατηρηθείς απόμακρος, ακόμη και απορριπτικός. Αυτό οφείλεται στην υπερήφανη φύση σου, την ευφυΐα και τη συστολή σου, που πάντα σε κάνει διστακτικό και σε αναγκάζει να επανεξετάσεις νοερά ένα πρόβλημα πολλές φορές.
7-1-2015 mesaaa
Επίσης, μπορείς εύκολα να επιδοθείς σε όνειρα και περισυλλογή. Όταν αισθάνεσαι απομονωμένος και μόνος, πέφτεις σε απελπισία και κατάθλιψη πολύ πιο εύκολα από ό, τι τα μελαχρινά άτομα. Στα συν σου, ότι είσαι πολύ γενναιόδωρος και έτοιμος να κάνεις χάρες ή να δανείσεις χρήματα.
Επιμένεις στην προσωπική αυτονομία και ανεξαρτησία, έτσι σε νεαρή ηλικία παρουσιάζεις μια πιο δυναμική προσωπικότητα και έναν πιο ισχυρογνώμων χαρακτήρα. Μάλιστα στους ανθρώπους γύρω σου αρέσεις, γιατί έχουν ενδιαφέρον οι παράξενες εναλλαγές της διάθεσής σου, που ανταποκρίνεται τόσο σε μια συμπονετική συμπεριφορά, όσο και στην ρομαντική και ιδεαλιστική άποψη για τον κόσμο.
Ένα ακόμη ατού σου είναι ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε κατάσταση κρίσης. Δυστυχώς όμως η υπερβολική αυτοσυγκράτησή σου, μπορεί να παρερμηνευθεί ως αλαζονεία και απάθεια.
7-1-2015 mesa45
Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά σε προικίζει με την σταθερότητα στα συναισθήματά σου, να είσαι πιστός και να εμπιστεύεσαι. Στους ευρωπαϊκούς πολιτισμούς, το ξανθό χρώμα των μαλλιών θεωρείται ως πρότυπο καθαρότητας, πνευματικής δύναμης, αθωότητας, πνευματικότητας και ηθικής στωικότητας.
Συμβουλή μου είναι, για να γίνει πιο κατανοητή η προθυμία σου πρέπει να επικοινωνείς περισσότερο με τους άλλους και να μην φοβάσαι να μοιραστείς τα συναισθήματα και τα προβλήματα σου. 

Πηγή: http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add