Τους έπιασε η κάμερα να ερωτοτροπούν πίσω από μια βάρκα! Ποιοι είναι; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015

Τους έπιασε η κάμερα να ερωτοτροπούν πίσω από μια βάρκα! Ποιοι είναι;


  Ασυγκράτητο το νέο ζευγάρι της showbiz και στην θάλασσα 

 Ο γοητευτικός Παρθένος Ηλίας Βρεττός με την Αφροδίτη (σύντροφο) στον Λέοντα (λάμψη) σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (ομορφιά) στον Τοξότη (περίσσεια) επιλέγει εντυπωσιακές συντρόφους ενώ γενικά στη ζωή του συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
 
Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην Μύκονο μαζί με το νεαρό μοντέλο Φελίσια Λαπάτη τόσο για δουλειές όσο και για διασκέδαση.
Στην γνωστή παραλία της Ψαρρούς έκαναν το μπάνιο τους και κάτι η θερμοκρασία, κάτι η ανεβασμένη ερωτική διάθεση τους οδήγησε να κολυμπήσουν πίσω από μια βάρκα για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.
 
Κι ενώ εκείνοι αντάλλασαν χάδια και φιλιόντουσαν με πάθος στο νερό η κάμερα του Mykonos Live Tv τους «τσάκωσε» επ' αυτοφόρω...
 
Θέλει η αγάπη τους να κρυφτεί και η κάμερα δεν τους αφήνει. Γιατί μπορεί ο διελαύνων Ποσειδώνας (καμουφλάζ) σε αντίθεση με τον Ήλιο (προσωπική ζωή) του Ηλία Βρεττού να δείχνει την επιθυμία του τραγουδιστή να κρατήσει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα την ερωτική του ζωή όμως η διελαύνουσα Αφροδίτη (ερωτοτροπίες) στον Καρκίνο (στη θάλασσα) ήταν αυτές τις ημέρες σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα του (αβυσσαλέο πάθος) στο Ζυγό (μέσα το έτερον ήμισυ) δείχνοντας ότι η έντονη ερωτική επιθυμία δεν μπορούσε παρά να μην προτρέψει σε απολαύσεις που θα... σκανδάλιζαν.
Όταν το πάθος συναντά την ερωτική επιθυμία τύφλα να έχει και ο κρυμμένος παπαράτσι!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add