Φωτογραφήθηκαν γυμνοί σε βουνό της Μαλαισίας και κατηγορούνται ότι προκάλεσαν σεισμό 5.9 ρίχτερ!! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Ιουνίου 09, 2015

Φωτογραφήθηκαν γυμνοί σε βουνό της Μαλαισίας και κατηγορούνται ότι προκάλεσαν σεισμό 5.9 ρίχτερ!!

Ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Μαλαισίας έδωσε την …εξήγηση για τα αίτια του σεισμού των 5.9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα το θάνατο 16 ατόμων.

Υπεύθυνοι είναι, όπως είπε, ο τουρίστες που λίγες εβδομάδες πριν, είχαν ποζάρει γυμνοί στο «ιερό βουνό Κιναμπάλου». 

Η περίπου δεκαμελής ομάδα των τουριστών, αποτελούμενη μεταξύ άλλων από δυο Καναδούς, δυο Ολλανδούς, και έναν γερμανό, πόζαραν γυμνοί αφού έφτασαν στην κορυφή του όρους πριν από λίγες εβδομάδες, με τα ντοκουμέντα να εμφανίζονται στα social media μόλις τις προηγούμενες μέρες. 

Ο αναπληρωτής υπουργός, Τζόζεφ Παιρίν Κιτινγκάν, είπε σύμφωνα με την «Daily Mail» ότι πιστεύει ότι οι τουρίστες προκάλεσαν τον σεισμό, ο οποίος αποτελεί την «απόδειξη» ότι το βουνό Κιναμπάλου είναι ιερό . Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είδε ένα σμήνος έξω από το σπίτι του και ένοιωθε ότι κάτι κακό θα συμβεί. 

«Υπάρχει σχεδόν βέβαια μια σύνδεση. Πρέπει να το πάρουμε ως υπενθύμιση ότι οι τοπικές πεποιθήσεις και τα έθιμα πρέπει να γίνονται σεβαστά» τόνισε, προσθέτοντας ότι θα διεξαχθεί μια τελετή «για να κατευνάσουμε τα πνεύματα» ενώ σε ό,τι αφορά τους τουρίστες πρόσθεσε ότι θα τους αποδοθούν κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add