3ο RALLY GREECE OFFROAD 2015 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2015

3ο RALLY GREECE OFFROAD 2015



Το 3ο RALLY GREECE OFFROAD 2015 29-31 Μαΐου (ΦΛΩΡΙΝΑ-ΓΡΕΒΕΝΑ) ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ήταν ένα τριήμερο όπου διοργανωτές, συμμετέχοντες και επισκέπτες έζησαν ένα αγώνα με έντονο ανταγωνισμό, υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας, ζεστή ατμόσφαιρα και παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία.

-1-Νικητές στην γενική κατάταξη του 3ου RALLY GREECE OFFROAD, ήταν οι SIMONI Shay και GIDON Ben της ομάδας GATOS KOLGATER TEAM ISRAEL, οδηγώντας ένα πολύ εξελιγμένο Mitsubishi L200. Οι Ισραηλινοί πιλότοι απέδειξαν την υπεροχή τους και κατέκτησαν την 1η θέση στο βάθρο μετά από 470 χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών. -2-Τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη και την πρώτη στην κατηγορία τους κατέλαβαν οι GOCHEV Nikolay και CHRISTOV Todor από τη Βουλγαρία με ένα εκπληκτικά γρήγορο POLARIS UTV, οι οποίοι εντυπωσίασαν στην παρθενική του εμφάνιση στο RALLY GREECE OFFROAD, αποτελώντας την ευχάριστη έκπληξη του αγώνα και ανανεώνοντας το ραντεβού τους στα ελληνικά χώματα το 2016. -3-Τρίτοι στην γενική κατάταξη και πρώτοι Τ1 FIA oι αγωνιζόμενοι από το Ισραήλ, SHACHAM Gal και NIMROD Ofir, της DIADORA RALLY ART TEAM, ο οποίοι οδήγησαν πολύ γρήγορα το Mitsubishi L200 το οποίο έφερε για αυτούς από την Ιταλία η διάσημη αγωνιστική ομάδα RTEAM RALLIART OFFROAD ΤΕΑΜ ITALY. Εξαιρετικό αυτοκίνητο, επαγγελματική οδήγηση.
Πρώτοι Έλληνες αγωνιζόμενοι στην γενική κατάταξη και πρώτοι στην ΤΗ κατηγορία είναι οι ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Σταύρος και ΚΑΛΦΑΣ Παναγιώτης με 4η θέση στην Γενική Κατάταξη. Βρέθηκαν μέχρι τη δεύτερη θέση αλλά ένα μικρό μηχανικό πρόβλημα τους ανάγκασε να επιβραδύνουν και να καταλάβουν την τέταρτη θέση. Πρώτοι Ιταλοί, 5η θέση στην Γενική Κατάταξη και δεύτεροι στην κατηγορία ΤΗ, οι BERTONI Giorgio και CASTIGLIONI Paolo με ένα Mitsubishi L200 Δεύτεροι Βούλγαροι, 6οι στην Γενική Κατάταξη και τρίτοι στην Τ1 κατηγορία το γρήγορο πλήρωμα VARBANOV Ivailo και STOYANOV Aleksander με ένα Mitsubishi Pajero. Εκτός των παραπάνω, 16 ακόμη πληρώματα είχαν την τύχη να τερματίσουν το RALLY GREECE OFFROAD! -Οι Ιταλοί, Dalbosco-Pilati, Saviotti-Mengarelli, Settimo-Trivini Bellini, Paloschi-Rasini, Marzorati-Abinti, Schiumarini-Rossi, Oliverio-Oliverio, και Bini-Batoni
-Οι Ισραηλινοί, Shapira -Shekel, Eizenstain-Cronin, Sprontz-Gottliev, Pearl-Moldawsky, -Οι Έλληνες, Κουτσουμπός-Μπερσής, Τζιάλλας-Μακάριος, Χατζηχρήστου-Νίκου, οι Βούλγαροι, Cholakov-Zhekov. Η διοργάνωση της εκδήλωσης υποστηρίχθηκε από τον ΕΟΤ, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τους δήμους Γρεβενών και Φλώρινας, τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ (ΔΕΗ) και την SUPERFAST FERRIES.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add