11 λόγοι για να κοιμόμαστε γυμνοί! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2015

11 λόγοι για να κοιμόμαστε γυμνοί!

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έρευνα δημοσίευσε η Huffington Post η οποία ισχυρίζεται πως υπάρχουν έντεκα διαφορετικοί λόγοι για να κοιμηθεί κάποιος γυμνός.

Αφού ρώτησε ειδικούς και επιστήμονες, κατέληξε στα εξής οφέλη:

1) Οι πιτζάμες είναι ακριβές ισχυρίζεται η εφημερίδα και πράγματι ταιριάζει απόλυτα στην ελληνική πραγματικότητα
2) Όταν ένας άνθρωπος κοιμάται γυμνός δίπλα στο σύντροφό του, το σώμα του απελευθερώνει οξυτοκίνη που είναι γνωστή ως «ορμόνη της ευτυχίας». Αυτή βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων άγχους και της κατάθλιψης.
3) Οι ειδικοί εκτιμούν πως ορισμένοι τύποι αϋπνίας συνδέονται με τη λάθος θερμοκρασία του σώματος. Το να κοιμάται κάποιος γυμνός σημαίνει πως σίγουρα δεν θα ξυπνήσει ιδρωμένος και θα έχει έναν πιο απολαυστικό ύπνο.
4) Η κατάλληλη θερμοκρασία περιβάλλοντος για τον άνθρωπο είναι 21 βαθμοί Κελσίου. Στη συγκεκριμένη θερμοκρασία εκκρίνονται οι αντιγηραντικές ορμόνες και μελατονίνη. Συνεπώς, εάν κοιμάται κάποιος γυμνός βοηθά ως ελιξίριο νεότητας.
5) Η Huffington Post στέκεται στην ελευθερία που χαρίζει
6) Το βαρύ ντύσιμο στον ύπνο εμποδίζει την την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης. Παράλληλα, το... ανύπαρκτο ντύσιμο κατά τη διάρκεια του ύπνου επιτρέπει τη ρύθμιση των επιπέδων της κορτιζόλης μιας ουσίας απαραίτητης αν θέλει κάποιος να αποφύγει την εξασθένιση του ανοσοποιητικού του συστήματος
7) Το να κοιμηθεί κάποιος γυμνός θα βοηθούσε σίγουρα κάποιον που έχει πρόβληαμ με την εικόνα του σώματός του να βελτιώσει την αυτοεκτίμησή του
8) Όπως γράφει η εφημερίδα, βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας των γεννητικών οργάνων
9) Βελτιώνει η κυκλοφορία του αίματος
10) Βελτιώνει την όψη του δέρματος
11) Οι πιτζάμες προκαλούν νωθρότητα. Όποιος κοιμάται γυμνός ξυπνά με περισσότερη ενέργεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add