Συνελήφθη o δολοφόνος των Ελληνοαμερικανών - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Μαΐου 22, 2015

Συνελήφθη o δολοφόνος των Ελληνοαμερικανών

Στη σύλληψη του 34χρονου Νταρόν Ντίλον, του άνδρα που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Σάββα Σαβόπουλου, της γυναίκας του, του 10χρονου γιου τους και της μιας εκ των οικιακών βοηθών της οικογένειας, προχώρησε η αστυνομία.

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Όπως μεταδίδει το CNN ο Ντίλον συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (ώρα ΗΠΑ) στην Ουάσινγκτον αν και η αστυνομία νωρίτερα τον αναζητούσε μέχρι και το Μπρούκλιν.
Ο 34χρονος είχε εγκληματικό παρελθόν καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του είχαν απαγγελθεί πολλαπλές κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες για κλοπή, επίθεση και σεξουαλική παρενόχληση.

Τα πτώματα των τεσσάρων είχαν βρεθεί μέσα στην πολυτελή έπαυλη της οικογένειας σε μία εύπορη συνοικία της Ουάσινγκτον, κοντά στην επίσημη κατοικία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Τζο Μπάιντεν, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του Σαββόπουλος, την οποία η αστυνομία χαρακτήρισε "εξαιρετικά ύποπτη".
Νωρίτερα χθες Πέμπτη, η αρχηγός της αστυνομίας Κάθι Λάνιερ γνωστοποίησε ότι υπήρχαν πληροφορίες πως ο ύποπτος βρισκόταν στο Μπρούκλιν. Ο άνδρας αυτός είχε εργαστεί στην εταιρεία κατασκευής υλικών οικοδομών του Σαββόπουλος American Iron Works.

Η Λάνιερ είπε ότι η αστυνομία δεν αποκλείει πάντως το ενδεχόμενο στις δολοφονίες να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Ο 46χρονος Σαββόπουλος, η 47χρονη σύζυγός του Έιμι, ο 10χρονος γιος τους Φίλιπ και η 57χρονη οικιακή βοηθός Βεραλίσια Φιγκουερόα βρέθηκαν νεκροί μέσα στην έπαυλη του ζευγαριού στις 14 Μαϊου.
Ο δράστης ή οι δράστες είχαν δέσει τα θύματα και τα είχαν κακοποιήσει προτού βάλουν φωτιά στο σπίτι. Συγκεκριμένα, η αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι τρία από τα θύματα είχαν υποστεί ξυλοδαρμό ή επίθεση με μαχαίρι.

Η Porsche του Σαββόπουλος, η οποία είχε κλαπεί, βρέθηκε εγκαταλελειμμένη και καμμένη στην κομητεία Πρις Τζορτζ του Μέριλαντ, έξω από την Ουάσινγκτον.
Όπως έγραψε χθες η Washington Post, ο ύποπτος αναγνωρίστηκε χάρις στα ίχνη του DNA του που εντόπισαν οι αρχές στα υπολείμματα μίας πίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: