Πως μπορώ να αλλάξω το Όνομα και το Επώνυμο μου στο Facebook στα Ελληνικά - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Μαΐου 07, 2015

Πως μπορώ να αλλάξω το Όνομα και το Επώνυμο μου στο Facebook στα Ελληνικά



Θα ήθελα να αλλάξω το όνομα και το επώνυμο μου στο facebook γιατί δεν θέλω πλέον να είναι στα λατινικά αλλά στα Ελληνικά (την μητέρα των γλώσσων) αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω; Η διαδικασία για να αλλάξεις το επώνυμο σου στο facebook είναι πάρα πολύ εύκολη και γίνεται σχεδόν αυτόματα. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για να αλλάξεις είτε το όνομα, είτε το επώνυμο σου στο Facebook...Πατάμε πάνω τέρμα δεξιά όπως δείχνει η παραπάνω φωτογραφία για να ανοίξει μια καρτέλα η οποία περιέχει την επιλογή "ρυθμίσεις" (είναι η τέταρτη από το τέλος όπως βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία).
Αφού ανοίξουμε τις ρυθμίσεις θα εμφανιστεί η παρακάτω σελίδα...πατάμε την επεξεργασία για την επιλογή αριστερά "όνομα" και εκεί μπορούμε πλέον να γράψουμε το όνομα μας στα Ελληνικά και με τόνους. 


Για να κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε και να τροποποιήσουμε το όνομα και το επώνυμο μας, πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως θα πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες σύνταξης της ελληνικής γλώσσας. Δηλαδή για παράδειγμα, το πρώτο γράμμα του ονόματος πρέπει να είναι κεφαλαίο και τα υπόλοιπα πεζά. Οι ειδικοί χαρακτήρες όπως για παράδειγμα πάυλες και αστεράκια δεν επιτρέπονται. Αφού λοιπόν αλλάξουμε το επώνυμο μας στα Ελληνικά, κάνουμε κλίκ στο μπλέ κουτάκι "Έλεγχος αλλαγής" ονόματος.

Εκεί αν είστε ικανοποιημένοι με το νέο σας όνομα, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον κωδικό σας πρόσβασης και τελιώσατε. Αυτό ήταν όλο...Από εδώ και πέρα θα μπορείτε να έχετε το όνομα σας στα Ελληνικά και με τόνους (προσέχουμε να μην ξεχάσουμε να βάλουμε τους τόνους).

Αν θέλουμε να γίνουμε Κοσμοκρατορία σε όλους τους τομείς έχουμε καθήκον να προβάλουμε την Ελληνική γραφή σε όλο τον κόσμο ειδικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουμε Ελληνική Κοσμοκρατορία και ΟΧΙ λατινική...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add