Ασανσέρ τα προγνωστικά της Eurovision: τι δείχνουν τώρα για την Ελλάδα! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Μαΐου 14, 2015

Ασανσέρ τα προγνωστικά της Eurovision: τι δείχνουν τώρα για την Ελλάδα!

Τα φαβορί για την πρόκριση στον τελικό και για τη νίκη στο διαγωνισμό

 ​Δύσκολη φαίνεται πως θα είναι η νύχτα της 19ης Μαΐου αν επαληθευτούν τα προγνωστικά για την Eurovision, καθώς, αφού ολοκληρώθηκαν οι πρόβες όλων των χωρών του α’ ημιτελικού, η Ελλάδα φαίνεται πως θα δώσει «μάχη» για να προκριθεί στον τελικό!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις για τις 10 χώρες που θα προκριθούν, φαβορί του ημιτελικού μας είναι η Ρωσία και η Εσθονία, ενώ σίγουρες για την πρόκριση στη μεγάλη βραδιά της 23ης Μαΐου θεωρούνται οι Γεωργία, Βέλγιο, Φινλανδία, Ρουμανία και Αλβανία.

Η Ελλάδα εμφανίζεται προτελευταία στα προγνωστικά, μετά την Αρμενία και πριν τηνΛευκορωσία και την ΠΓΔΜ, που μας ακολουθούν με μικρή διαφορά. Ανάλογη είναι και η θέση της Κύπρου, η οποία διαγωνίζεται στον β’ ημιτελικό, στις 21 Μαΐου, η οποία, σημειωτέον, δεν έχει κάνει ακόμα την πρώτη της πρόβα στη σκηνή του «Wiener Stadhalle».

Τέλος, τα γραφεία στοιχημάτων εκτιμούν πως η νίκη στην 60η Eurovision θα «παιχτεί» ανάμεσα στη Σουηδία και την Ιταλία, ενώ ακολουθούν, με μεγάλη διαφορά, η Αυστραλία, η Ρωσία και η Εσθονία.

Όσο για την τελική κατάταξη της Ελλάδας;
Τα προγνωστικά μας θέλουν στην 17η θέση, στην οποία επίσης βρεθήκαμε το 2012, στην Eurovision του Μπακού, με την Ελευθερία Ελευθερίου και το 2003, στη Ρίγα, με την Μαντώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: