Eurovision: Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στο «POP MEETS OPERA» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Μαΐου 11, 2015

Eurovision: Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στο «POP MEETS OPERA»

  Μουσική εκδήλωση με τίτλο «POP MEETS OPERA», διοργανώνει την Κυριακή 17 Μαΐου, στις 1.00 μ.μ. ώρα Κύπρου, στην πλατεία Χέρμπερτ Φον Κάραγιαν στη Βιέννη, η Κρατική Όπερα της Βιέννης, στο πλαίσιο του 60ου Διαγωνισμού της Eurovision.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΡΙΚ, η Κρατική Όπερα της Βιέννης επέλεξε τον Κύπριο τραγουδιστή Γιάννη Καραγιάννη για να συμμετάσχει σε αυτή την ειδική εκδήλωση.

Ο Γιάννης Καραγιάννης θα ερμηνεύσει ζωντανά τη σύνθεση του Mike Connari «ONE THING I SHOULD HAVE DONE» με τη συνοδεία μουσικών της Κρατικής Όπερας της Βιέννης και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Βιέννης. Στη σκηνή μαζί του θα εμφανιστεί και η χορεύτρια της Όπερας της Βιέννης, η Κύπρια Ιωάννα Αβραάμ.

Επίσης, σε αυτή τη μουσική εκδήλωση που διοργανώνει η Κρατική Όπερα της Βιέννης και δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες της κλασσικής μουσικής και την περσινή νικήτρια Κοντσίτα, θα εμφανιστούν και οι εκπρόσωποι της Ουγγαρίας, της Νορβηγίας, της Ιρλανδίας και της Γεωργίας που συμμετέχουν στον 60ο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2015.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται διαδικτυακά από την ιστοσελίδα www.staatsoperlive.com

Πηγή: KYΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add