Eurovision 2015: Η Μαρία Έλενα Κυριάκου στην Αυστριακή πρεσβεία και η αλήθεια για το πρόστιμο στην ελληνική αποστολή! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Μαΐου 07, 2015

Eurovision 2015: Η Μαρία Έλενα Κυριάκου στην Αυστριακή πρεσβεία και η αλήθεια για το πρόστιμο στην ελληνική αποστολή!



Ένα πρώιμο κατευόδιο στην ελληνική αποστολή που θα ταξιδέψει στην Βιέννη για τον επικείμενο ευρωπαϊκό διαγωνισμο τραγουδιού, οργάνωσε πρόσφατα η πρεσβεία της Αυστρίας στην Ελλάδα. Εκεί ήταν φυσικά και η Μαρία Έλενα Κυριάκου, το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης που χάρισε στον φωτογραφικό φακό το πιο θερμό της χαμόγελο.


Με τον Alexander Wondja της Αυστριακής πρεσβείας στην Ελλάδα.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον διαγωνισμό στον οποίο θα συμμετέχει τραγουδώντας το "One Last Breath" ελπίζοντας για το καλύτερο. Εκεί θα ερμηνεύσει το τραγούδι που εκπροσωπεί την Ελλάδα όπως κατατέθηκε στη συνάντηση των επικεφαλής όλων των χωρών που συμμετέχουν φέτος στην Eurovision (το γνωστό ως Head of Delegation Meeting) στα μέσα του Μαρτίου, σε αντίθεση με τις φήμες που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με τις φήμες, υπήρχε πρόθεση η Μαρία Έλενα Κυριάκου να τραγουδήσει την ελληνική εκδοχή του τραγουδιού, γεγονός που θα επέφερε πρόστιμο 10000 ευρώ στην ελληνική αποστολή.


Με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Το TLIFE επικοινώνησε με μέλος της OGAE Ελλάδος, το οποίο διέψευσε τις φήμες σημειώνοντας πως εξαρχής δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση εκ μέρους της ελληνικής αποστολής. "Οι φήμες προέκυψαν από ένα σχόλιο σε τηλεοπτική εκπομπή για την ελληνική εκδοχή του κομματιού το οποίο αναπαράχθηκε σε ένα κυπριακό blog και πήρε διαστάσεις. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να αλλάξει το κομμάτι", λέει η ίδια πηγή.

Η Μαρία Έλενα Κυριακού θα ταξιδέψει σύντομα στη Βιέννη όπου μάλιστα την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνει την πρώτη επίσημη πρόβα της ενόψει του 60στου διαγωνισμού τραγουδιού στο "Wiener Stadhalle" της Βιέννης.

http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: