Eurovision 2015: Σουηδία, Ιταλία και Ρωσία τα φαβορί στον τελικό του Σαββάτου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Μαΐου 23, 2015

Eurovision 2015: Σουηδία, Ιταλία και Ρωσία τα φαβορί στον τελικό του Σαββάτου


Στην τελική ευθεία για τον τελικό του 60ου διαγωνισμού της Eurovision, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 στις 10 μ.μ. στη Βιέννη, έχουν μπει οι 27 αποστολές που θα λάβουν μέρος. Η EBU ανακοίνωσε τη σειρά εμφάνισης των 27 χωρών. Η διοργανώτρια Αυστρία είχε εδώ και καιρό κληρωθεί να διαγωνιστεί στη 14η θέση. Το τραγούδι της Ελλάδας θα εμφανιστεί αμέσως μετά, καθώς έχει κληρωθεί στη 15η θέση, το δε τραγούδι της Κύπρου θα προηγηθεί, καθώς κληρώθηκε να παρουσιαστεί στην 11η θέση.

Το ελληνικό τραγούδι, που ερμηνεύει η Μαρία- Έλενα Κυριάκου, με τίτλο «One Last Breath», εμφανίζεται στα προγνωστικά του τελικού να καταλαμβάνει την 15η θέση, όπως είναι και η σειρά εμφάνισής του, το δε τραγούδι της Κύπρου «One Thing I Should Have Done» με τον Γιάννη Καραγιάννη, τα προγνωστικά το θέλουν να κατατάσσεται 17ο.

Η Κύπρος, με τον Γιάννη Καραγιάννη και το τραγούδι «One Thing I Should Have Done», επέστρεψε στον διαγωνισμό, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, με μια αξιοπρεπή εμφάνιση, η οποία της απέφερε μια θέση για τον τελικό του Σαββάτου. Από το δεύτερο ημιτελικό, εκτός από την Κύπρο, προκρίθηκαν οι Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Νορβηγία, Ισραήλ, Λετονία, Αζερμπαϊτζάν, Σουηδία, Σλοβενία, Πολωνία.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή συνολικά 27 χωρών, εκ των οποίων οι 20 που προέκυψαν από τους δύο ημιτελικούς ενώ οι υπόλοιπες επτά, δηλαδή οι «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), η διοργανώτρια Αυστρία, και η Αυστραλία - που φέτος συμμετέχει τιμητικά στον διαγωνισμό - πέρασαν απευθείας στον τελικό. 

Στα φαβορί για την πρωτιά παραμένει η Σουηδία που θα εμφανιστεί 10η και ακολουθούν η Ιταλία, που θα εμφανιστεί τελευταία (27η) και η Ρωσία που θα εμφανιστεί 25η, ενώ την πεντάδα εκτιμάται ότι θα συμπληρώσουν η Αυστραλία, που, ως επίτιμη συμμετοχή, θα εμφανιστεί 12η και το Βέλγιο που το τραγούδι του θα ακουστεί αμέσως μετά στην 13η θέση.

Συγκεκριμένα οι χώρες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Σλοβενία, Γαλλία, Ισραήλ, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αρμενία, Λιθουανία, Σερβία, Νορβηγία, Σουηδία, Κύπρος, Αυστραλία, Αυστρία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Γερμανία, Πολωνία, Λετονία, Ρουμανία, Ισπανία, Ουγγαρία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία, Αλβανία και Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add