Eurovision 2015: Μαρία Έλενα Κυριάκου: Θρίλερ με την πρόκριση - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Μαΐου 14, 2015

Eurovision 2015: Μαρία Έλενα Κυριάκου: Θρίλερ με την πρόκριση

Δυσοίωνα τα αποτελέσματα των πρώτων διαδικτυακών προβλέψεων για τη Μαρία Eλενα Κυριάκου, αλλά και για κάποια από τα φαβορί.

Την Παρασκευή θα γίνει η δεύτερη πρόβα για την ελληνική αποστολή, που για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία της αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του αποκλεισμού, με υποψήφια τη νικήτρια του «The Voice», Μαρία Ελενα Κυριάκου.
Ήδη η ελληνική αποστολή βρίσκεται στην αυστριακή πρωτεύουσα. Ως αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα των διαδικτυακών προβλέψεων μέσα από στοιχήματα, δημοσκοπήσεις και ψηφοφορίες δεν είναι καλά για την ελληνική αποστολή καθώς, αν επιβεβαιωθούν, η Μαρία Ελενα κινδυνεύει να μείνει ακόμη και εκτός τελικού.
Με 2.061 ψήφους και 9,77% το τραγούδι της Μαρίας Eλενας έχει εντυπωσιάσει μεν τους Eλληνες φαν που το ανακηρύσσουν ως το αγαπημένο τους τραγούδι στο poll του Ogae Greece όμως την ίδια άποψη δεν έχουν οι φαν απ' όλη την Ευρώπη που ψηφίζουν στο «europrediction 2015» του site των oikotimes, που κάθε χρόνο δίνει τις προβλέψεις για το πέρασμα των χωρών στον τελικό.
Σε αυτή την ψηφοφορία, η Ελλάδα εμφανίζεται να παίρνει στο παρά πέντε το πολυπόθητο εισιτήριο, καθώς τερματίζει στη δέκατη θέση των προβλέψεων με ποσοστό 5,4%. Εντύπωση προκαλεί πως τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων διαδικτυακών προβλέψεων βγάζουν εκτός τελικού και ένα από τα φαβορί, αυτό της Φινλανδίας.
Το θρίλερ συνεχίζεται με τα διαδικτυακά πονταρίσματα του πρώτου ημιτελικού, που βάζουν την Ελλάδα στην 11η θέση της κατάταξης και όχι στη 10άδα που περνάει στον τελικό. Με απόδοση 1.44 η Ελλάδα μένει, αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, εκτός της φετινής Eurovision.
Πηγή: TV Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add