Τι δεν αντέχουν οι άντρες του ζωδιακού σε μια γυναίκα; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Μαΐου 28, 2015

Τι δεν αντέχουν οι άντρες του ζωδιακού σε μια γυναίκα;


Τι είναι αυτό που θα απωθήσει έναν άντρα σε μία γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό του;




ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός, αν και στην αρχή μπορεί να γοητευτεί από μια τρυφερή και χαριτωμένη ύπαρξη, αν στην πορεία δεν δείξει και άλλα σημάδια μιας έντονης προσωπικότητας, γρήγορα θα βαρεθεί και θα αποχωρήσει. Στην πραγματικότητα, θέλει μία γυναίκα να του βάλει τα «δυο πόδια σ' ένα παπούτσι». Επίσης, αν η σύντροφός του δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του για οποιονδήποτε νέο στόχο σκοπεύει να κυνηγήσει στη ζωή του, θα προβληματιστεί ιδιαίτερα, κι όταν ένας Κριός αρχίζει να προβληματίζεται... τα πράγματα δεν πάνε καθόλου, μα καθόλου καλά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γυναίκα που θα τολμήσει να μιλήσει μπροστά του για shopping therapy και για άλλες περιττές -κατά τα γούστα του- σπατάλες, έχει χάσει το παιχνίδι από την αρχή. Επίσης, γυναίκα που δεν ξέρει να βράσει ούτε ένα αυγό ή να είναι πρακτική σε κάποια βασικά θέματα της καθημερινότητας, δεν έχει θέση στο πλευρό του. Καλά, δεν το συζητάμε να τολμήσει κάποια να τον πιέσει στο να πάρει μια απόφαση, γιατί αν εκείνος δεν είναι απόλυτα σίγουρος για την κατεύθυνση που θέλει να βαδίσει... «στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα. Κι αν πραγματικά θέλετε να τον κάνετε να ξενερώσει, δοκιμάστε να του πείτε ένα ψέμα... 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ασάφειες και αφηρημένες κουβέντες τον εκνευρίζουν. Όπως, επίσης, αυτό που πραγματικά θα ήταν εφιαλτικό για εκείνον, είναι να βρίσκεται με κάποιον και να μην υπάρχει κάτι να συζητήσει μαζί του. Ο διάλογος και η λεκτική επικοινωνία είναι το παν για εκείνον και ο λόγος που μπορεί να ερωτευτεί ή να γυρίσει την πλάτη σε κάποιον. Απεχθάνεται τους αναβλητικούς και οκνούς ανθρώπους, καθώς κι εκείνους που δεν λένε να μάθουν από τα λάθη τους. Φυσικά, δεν το συζητάμε καν να τολμήσει κάποιος να του κάνει συνεχώς έλεγχο για το που βρίσκεται, με ποιους και το τι κάνει.. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το να αδιαφορεί η σύντροφός του ή να ξεχνάει σημαντικές επετείους, γιορτές, γενέθλια... το παίρνει πολύ προσωπικά και το μεταφράζει ως απόρριψη στο πρόσωπό του. Φυσικά, μη διανοηθείτε να του πείτε ποτέ κάτι αρνητικό για την οικογένειά του και δη για τη μαμά του, κοινώς... «την έχετε βάψει».  Άλλα πράγματα που μπορεί να τον απωθήσουν, είναι να νιώθει ότι δεν είναι η βασική προτεραιότητα στη ζωή σας και δεν είστε πάντα απίκο όταν σας χρειάζεται. Επίσης, αν δεν του εκφράζετε την αναγνώριση και την επιβράβευσή σας για κάτι που πέτυχε ή τον πιέζετε να γίνει περισσότερο εξωστρεφής στις κοινωνικές σας συναναστροφές, απ' ό, τι είναι. 

ΛΕΩΝ
Το να νιώθει ότι η σύντροφός του τον αγνοεί ή δεν του δείχνει συχνά το ενδιαφέρον και το θαυμασμό της, τον ξενερώνει εντελώς. Φυσικά, δεν ανέχεται το ψέμα και την κοροϊδία. Το να μην τον υποστηρίζει η σύντροφός του σε καινούρια του σχέδια ή να μη συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του, το βρίσκει εξίσου εκνευριστικό. Δεν αντέχει την γκρίνια, τη μιζέρια και την αρνητικότητα σε έναν άνθρωπο. Απεχθάνεται τους καχύποπτους και πονηρούς και φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται στο να μην του εμπνέει κάποιος εμπιστοσύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν μπορεί τους ανθρώπους που δημιουργούν γύρω τους θόρυβο, όπου κι αν βρίσκονται. Δεν ανέχεται τους χύμα και ανοργάνωτους, εκείνους που δεν προσέχουν την εμφάνισή τους ή την προσωπική τους υγιεινή. Κάτι που πραγματικά θα τον εκνευρίσει εξαιρετικά, είναι να μπει κάποιος στον προσωπικό του χώρο και να αλλάξει θέση στα πράγματά του ή να μη σεβαστεί κάποιες ιδιαιτερότητες που έχει, π.χ. με τη διατροφή του. Επίσης, όταν έχει κανονίσει κάτι να κάνει και προσπαθείτε να τον πείσετε να αλλάξει το πρόγραμμά του. Φυσικά, δεν το συζητάμε καν να έρθει στον προσωπικό σας χώρο και να τον βρει βρώμικο και ακατάστατο...

ΖΥΓΟΣ
Δεν μπορεί τους ανθρώπους που μιλούν με άσχημο τρόπο ή που είναι φωνακλάδες. Δεν του αρέσει να τον πιέζουν να πάρει μια απόφαση ή να αλλάξει κάτι από τον τρόπο ζωής του. Βασικά, δεν θέλει να του βάζουν δύσκολα διλλήματα και να του δυσκολεύουν τη ζωή. Δεν ανέχεται εύκολα την κριτική και επειδή πολλές φορές δεν εκφράζει την πραγματική του άποψη για κάτι, προκειμένου να μη δημιουργηθούν ρήξεις, νιώθει ότι καταπιέζεται και μπορεί με μια ασήμαντη αφορμή, να τα τινάξει όλα  στον αέρα. Δεν μπορεί τους κλειστούς και μυστικοπαθείς ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απεχθάνεται τους ανθρώπους που δεν του εμπνέουν εμπιστοσύνη και που γίνονται αδιάκριτοι με τις ερωτήσεις τους. Όσο κι αν εκείνος θέλει να μαθαίνει τα πάντα για τους άλλους, δεν ισχύει το ίδιο όταν πρόκειται για τον εαυτό του. Φυσικά, το ψέμα είναι κόκκινο πανί και δεν το συγχωρεί σχεδόν ποτέ. Δεν αντέχει τη γυναίκα που το παίζει άντρας ή που δεν ξέρει να φροντίζει τον εαυτό της. Δεν θέλει να του υποδεικνύει κανείς το τι πρέπει ή όχι να κάνει. Όσο κι αν αγαπά κάποιον άνθρωπο, έχει πάντα ανάγκη από τον προσωπικό του χρόνο και χώρο, δεν ανέχεται, λοιπόν, σε τέτοιου είδους στιγμές, τους απροσκάλεστους εισβολείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια γυναίκα με στενούς ορίζοντες που δεν θέλει να μαθαίνει  καινούρια πράγματα και να εξελίσσεται διαρκώς στη ζωή της, τον αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν ανέχεται τον έλεγχο και τη ζήλια. Θέλει να νιώθει πάντα ελεύθερος μέσα στις σχέσεις του και οποιαδήποτε απόπειρα να τον περιορίσει, θα αποδειχθεί καταστροφική για τη σχέση. Δεν αντέχει τη ρουτίνα και τη συνεχή επανάληψη σε συνήθειες και συμπεριφορές. Δεν θέλει να του φορτώνουν ευθύνες, πόσο μάλλον την ευθύνη της ευτυχίας του άλλου. Η γκρίνια είναι το χειρότερό του. Όταν θα σας προτείνει να κάνετε κάτι μαζί με ενθουσιασμό και αρχίσετε τα σου-ξου-μου, του στυλ: είναι άραγε η κατάλληλη στιγμή; δεν προλαβαίνω να ετοιμάσω τα πράγματά μου... έχει ήδη ξενερώσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν αντέχει κάποιος να του επιβάλλει να αλλάξει τις προτεραιότητες που έχει θέσει στη ζωή του. Όταν έχει κάνει πρόγραμμα για κάτι, δεν ανέχεται αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Επίσης, όταν είναι προσηλωμένος πάνω σε κάτι που κάνει, δεν μπορεί τα νιαουρίσματα και τις χαριτωμενιές. Δεν είναι όλες οι στιγμές πάντα ίδιες και θεωρεί ότι αυτό είναι αυτονόητο για όλους. Φυσικά, όταν δίνετε κάποιο ραντεβού, εννοείτε ότι θα είστε "εγγλέζοι" στην τήρηση της ώρας. Δεν αντέχει τα στησίματα και τις άσκοπες καθυστερήσεις. Το ψέμα και οι ασάφειες τον εκνευρίζουν αφόρητα. Θέλει να ξέρει με ακρίβεια το τι συμβαίνει, αλλιώς δεν μπορεί να εμπιστευτεί. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Ένας Υδροχόος πάνω απ' όλα θέλει να θαυμάζει τον/τη σύντροφό του. Δεν θα ανεχτεί το ψέμα και τις πονηριές. Θέλει ξεκάθαρο τοπίο στη σχέση του και οποιαδήποτε "σάλτσα" περισσότερο τον χαλάει παρά θα τον κάνει του χεριού σας. Αν κάτι δεν πήγε καλά, καλύτερα να του πείτε την αλήθεια, ακόμη κι αν δεν είναι ό, τι πιο εύκολο, να ξέρετε ότι θα εκτιμήσει περισσότερο το θάρρος σας και τότε υπάρχει μεγάλη περίπτωση να συγχωρήσει, ό, τι κι αν ήταν αυτό που συνέβη. Κάτι επίσης πολύ σημαντικό, δεν θέλει ποτέ να τον θεωρούνε δεδομένο, θέλει να νιώθει ότι είναι ελεύθερος και δεν θα ανεχτεί ποτέ χαλινάρι στη ζωή του. Δεν μπορεί τους βαρετούς και κυρίως τους ανθρώπους που είναι αδιάφοροι για οποιονδήποτε κοινωνικό προβληματισμό ή κοιτούν μόνο την πάρτη τους. 

ΙΧΘΥΣ
Δεν αντέχει την έντονη κριτική, την λαμβάνει ως απόρριψη και δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει. Όταν σας ετοιμάζει κάποια έκπληξη ή σχεδιάζει ένα ταξίδι για τους δυο σας, το θεωρεί αυτονόητο ότι θα μοιραστείτε τον ενθουσιασμό του. Δεν μπορεί τις γκρίνιες και τις συνεχείς υποδείξεις. Κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα χάσει κάθε ενδιαφέρον. Ασφυκτιά και εκνευρίζεται πολύ, όταν κάποιος τον πιέζει να κάνει κάτι για το οποίο είτε δεν το θέλει, είτε δεν είναι έτοιμος ακόμη. Τον απωθεί  η ιδέα να αναγκαστεί να ζήσει μια πεζή πραγματικότητα με ευθύνες και πρέπει.  Δεν αντέχει τα άτομα που του στερούν τη δυνατότητα να ονειρεύεται. Φυσικά, δεν αντέχει μέσα σε μια σχέση τις ανταγωνιστικές και εγωιστικές συμπεριφορές

Δεν υπάρχουν σχόλια: