ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ -ΜΑΙΟΣ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Μαΐου 02, 2015

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ -ΜΑΙΟΣ

Η ζωή μας βασίζεται στη δύναμη των αριθμών!  Η Αριθμολογία υπήρξε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Αστρολογίας από τους αρχαίους χρόνους. Είναι η μελέτη των αριθμών, ο συνδυασμός τους και η αλληλεπίδρασή τους στη ζωή μας. Είναι η γλώσσα των αριθμών και η συμβολική σημασία τους. Ο κάθε αριθμός έχει συγκεκριμένες δονήσεις και τη δική του επιρροή, ένα κρυφό νόημα και μια ενδιαφέρουσα σημασία. Οι βασικοί αριθμοί είναι από το 1 ως το 9. Ένας από τους σκοπούς της Αριθμολογίας είναι να προβλέψει το μέλλον, δίνοντας τα κλειδιά για να εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε τις δικές μας δυνατότητες και την τύχη μας. Επισημαίνει επίσης τη διαδρομή για να φτάσουμε στον πνευματικό εαυτό μας. Σε αυτή τη διαδρομή, υπάρχουν ορισμένες ευκαιρίες και καρμικά μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί για την ανάπτυξή μας. 
Πώς θα υπολογίσετε Αριθμολογικά τον προσωπικό σας αριθμό του μήνα;
Οι υπολογισμοί απαιτούν την ημερομηνία γέννησής σας και τον αριθμό του μήνα. Για να υπολογίσετε όμως τον προσωπικό σας αριθμό του μήνα, πρώτα πρέπει να προσδιορίσετε τον προσωπικό αριθμό του έτους και να τον προσθέσετε στον αριθμό του μήνα. Ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. 
Θα σας δώσω και ένα παράδειγμα για να το καταλάβετε καλύτερα:

Ας υποθέσουμε ότι ένα άτομο γεννήθηκε στις 23 Απριλίου και ενδιαφέρεται για το έτος 2015. Έτσι έχουμε:

23 + 4 + 2015 = 2042
2 + 0 + 4 + 2 = 8

Έτσι, γι’ αυτό το άτομο, ο προσωπικός αριθμός του έτους 2015 είναι ο αριθμός 8.
Στη συνέχεια έχουμε:

8 (ο προσωπικός αριθμός του έτους) + 5 (ο μήνας Μάιος)  = 13, 1+3= 4
Έτσι, ο προσωπικός αριθμός του συγκεκριμένου ατόμου για τον Μάιο του 2015 είναι ο αριθμός 4.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Πολλά γυρίζουν στο κεφάλι σας και αυτός είναι ο λόγος που οι αρνητικές σκέψεις καταλαμβάνουν τη ζωή σας! Σταματήστε να κατηγορείτε τον αγαπημένο σας ή ακόμα και τον εαυτό σας. Παραδεχτείτε ότι έχουν γίνει λάθη και από τις δυο πλευρές, και το μόνο που απομένει είναι μια πραγματική και ουσιαστική αλλαγή. Αφήστε τα λάθη σας να εξελιχθούν σε εμπειρία. Αν είστε μόνοι, μην κινείστε απερίσκεπτα ή είστε προσκολλημένοι σε μεταβαλλόμενες καταστάσεις. Ορισμένα άτομα δεν είναι αυτό που νομίζετε κι αν ψάξετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο, θα διαπιστώσετε ότι δεν μιλούν στην καρδιά σας.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Δίνετε περισσότερη προσοχή στον εαυτό σας τώρα, πράγμα το οποίο είναι απαραίτητο για να κατανοήσετε πόσο σημαντικός είναι. Όμως, γιατί αποκλείετε από τη ζωή σας την αγάπη; Γιατί αρνείστε να αποδεχτείτε ότι αναζητάτε τον έρωτα; Ίσως κάποιες  υπερβολές στο αλκοόλ, το φαγητό, το σεξ ή τα τυχερά παιχνίδια, έχουν ως κίνητρο την αποφυγή των συναισθημάτων που κατά βάθος λαχταράτε. Λάβετε υπόψη σας ότι πρέπει να αποβάλετε τα αρνητικά θαμμένα συναισθήματα που κρατάτε μέσα σας. Έχετε ελεύθερη βούληση σε αυτόν τον πλανήτη γη. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να σκεφτεί διαφορετικά.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Θα πρέπει να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από τη ρουτίνα και τις δραστηριότητες που σας εμποδίζουν να βρείτε την αγάπη και, το κυριότερο, να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας. Όλα ξεκινούν από την ψυχή σας, διότι αν δεν υπάρχει ειρήνη στο εσωτερικό, δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη στις εξωτερικές συναναστροφές σας. Αν είστε σε σχέση, σκεφτείτε αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Όταν συμβαίνουν ξαφνικά ή απροσδόκητα γεγονότα, τα περιμένατε κατά βάθος αλλά ίσως ήσασταν απρόθυμοι να τα φέρετε στο συνειδητό σας.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Όλα αυτά που έχουν συμβεί πρόσφατα, σας έχουν επηρεάσει διανοητικά και συναισθηματικά. Τα συναισθήματά σας είναι πιο έντονα από το συνηθισμένο αλλά σκοπό έχουν να δείτε την πραγματικότητα της σχέσης σας. Σταματήστε να παρασύρεστε από τα αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος. Έχετε κάθε λόγο να αισθάνεστε σίγουροι για τη δύναμή σας και να θυμάστε ότι δεν πρέπει να στηρίζεστε  στους άλλους ανθρώπους, μόνοι σας μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Αναγνωρίστε τα δώρα και τις δυνατότητες που σας προσφέρει το σύμπαν και χρησιμοποιήστε τα εποικοδομητικά.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Έχετε ξεπεράσει μια αρνητική κατάσταση στη σχέση σας αλλά θα πρέπει να επικεντρωθείτε και να συζητήσετε το τι πραγματικά αισθάνεστε. Δεν μπορείτε να περιμένετε από τον αγαπημένο σας να διαβάσει το μυαλό σας και σίγουρα καμία σχέση δεν έρχεται με εγγύηση για το μέλλον αλλά η πρόοδος έρχεται μόνο με αγώνα και προσπάθεια. Τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται και πάλι και βλέπετε και οι δυο σας με διαφορετικό τρόπο μια κατάσταση. Σας δίνεται η ευκαιρία για να σταθεροποιήσετε σταδιακά τη σχέση σας και μακροπρόθεσμα την ασφάλειά σας.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Μήπως τα συναισθήματά σας προς τον αγαπημένο σας έχουν αλλάξει; Μήπως ο τρόπος που σκέφτεστε και επικοινωνείτε είναι διαφορετικός; Από τώρα αρχίζετε να  αισθάνεστε άνετα και πάλι, αποβάλλετε τη σύγχυση και νιώθετε πιο χαλαροί. Εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι, πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Ίσως το άγχος σας προέρχεται από την εστίασή σας στις λεπτομέρειες, αλλά όμως έτσι χάνετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Μη βασίζετε κάποιες πληροφορίες που λαμβάνετε στα συναισθήματά σας, θα σας κατευθύνουν σε λάθος δρόμο.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Κάτι σας εμποδίζει να δείτε την πραγματικότητα της σχέσης σας. Αλλά αυτό που πραγματικά πρέπει να αναγνωρίσετε είναι ότι η πηγή αυτής της ανησυχίας σας υπάρχει μέσα στην ψυχή σας και αντικατοπτρίζεται στα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα. Τα πάντα είναι μια αντανάκλαση του τι αισθάνεστε στο εσωτερικό και αυτά τα συναισθήματα σας στοιχειώνουν. Γιατί απομονώνετε τον εαυτό σας; Μπορεί να υπάρχουν διαφορές απόψεων με τον αγαπημένο σας, αλλά αν θέλετε τη σχέση σας, πρέπει να χειριστείτε τα πράγματα διπλωματικά.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
Είστε σε μια κατάσταση λήθης, σαν να έχετε πηδήξει από ένα βράχο στη θάλασσα και δεν έχετε καμία ιδέα για το πώς είναι ο βυθός. Δεχτείτε τα πράγματα όπως είναι στη σχέση σας και να θυμάστε ότι η αποδοχή διώχνει το φόβο της αβεβαιότητας. Το άγχος που νιώθετε είναι στην πραγματικότητα η δική σας αντίσταση στην αντιμετώπιση των πραγματικών περιστάσεων. Αν τα πράγματα δεν συμβαίνουν όπως επιθυμείτε ή αναμένετε, να θυμάστε ότι το σύμπαν έχει το λόγο του και σας κάνει μια κλήση αφύπνισης για να βγείτε έξω από το γυάλινο πύργο που έχετε κατασκευάσει γύρω από τον εαυτό σας.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Σε κάθε νέα γνωριμία σας, χρειάζεται να έχετε μια σαφέστερη εικόνα για το πού βρίσκεστε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποκόβεστε από τους άλλους ή να αρνείστε τις εμπειρίες σας. Αντιθέτως. Τώρα για να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας, θα πρέπει να ρυθμίσετε εξ αρχής τις προτεραιότητές σας και να σας συμπεριφέρονται με σεβασμό και ισότιμα. Είστε σε σχέση;  Έχετε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσετε, πριν φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο στόχο, αλλά δεν θα ήταν καλύτερο να προχωρήσετε σε ένα λιγότερο αγχωτικό ρυθμό; Μπορείτε να το κάνετε τώρα. Έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και δεν χρειάζεται να νιώθετε ότι περπατάτε σε ένα τεντωμένο σχοινί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add