Μαύρα στίγματα; Διώξτε τα με φυσικό τρόπο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Μαΐου 16, 2015

Μαύρα στίγματα; Διώξτε τα με φυσικό τρόπο

Μια μύτη που μοιάζει με την φράουλα δεν είναι και πολλή ευχάριστο. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε διάφορους κρέμαις προσώπου, αλλά λίγο βοηθάνε στην πραγματικότητα.

Φυσικά εκτός από τα χημικά υπάρχουν και πολλοί απλοί, εύκολοι και φυσική τρόποι για να απαλλαχθείτε από τα μπιμπίκια.
Αυγά

Το ασπράδι του αυγού μπορεί να απομακρηνει τα μαύρα σημάδια χωρίς να βλάψει το δέρμα σας. Επαλείψετε ένα βαμβάκι για το πρόσωπο με τα ασπράδι ενός αυγού, και τοποθετήστε το στην μύτη σας. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει και μετά τραβήξτε το.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήστε δυο φορές την εβδομάδα μέχρι να φύγουν τα μαύρα στίγματα.
Ντομάτα

Πριν πάτε για ύπνο απλώστε χυμό ντομάτας στην μύτη σας. Περιμένετε μέχρι να ενυδατωθεί ενώ λευκαίνει το δέρμα σας. Το επόμενο πρωί πλύνετε το πρόσωπο σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την μέθοδος κάθε βράδι.
Λεμόνι

Το λεμόνι ένας γνωστός τρόπος για να απαλλαχθείτε από τα μαύρα στίγματα. Ξεπλύνετε το πρόσωπο με ζεστό νερό για να ανοίξουν οι πόροι. Βρέξτε βαμβάκι προσώπου με χυμό λεμονιού και ζάχαρη. Τρίψτε με αυτό απαλά το πρόσωπο και την μύτη. Αυτό θα μαλακώσει τα νεκρά κύτταρα, τα βρόμικα και τα μαύρα στίγματα.
Αλάτι

Ρίξτε λίγο αλάτι στο χέρι σας και τρίξτε απαλά την μύτη σας. Το αλάτι θα μαλακώσει και αναζωογονήσει το δέρμα.

Απλός πρέπει να είστε προσεκτικοί εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα.
Ρύζι

Χρησιμοποιήστε μαγειρευμένο ρύζι για τρίψτε το πρόσωπο σας. Το κολλώδες ρύζι είναι ικανό να καθαρίσει τα βρόμικα και νεκρά κύτταρα. Το ρύζι έχει βιταμίνες που είναι χρήσιμα για το δέρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: