ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαΐου 01, 2015

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ


Την Πρωτομαγιά, ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους και θα παραμείνει ως τις 8 Ιουλίου. Από τις 19 Μαΐου ως τις 12 Ιουνίου θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

Ο Ερμής είναι κυβερνήτης στο ζώδιο των Διδύμων, το ζώδιο της επικοινωνίας. Αυτός ο Ερμής έχει ταχύτητα στο μυαλό και επίγνωση του κόσμου των ιδεών. Με τον Ερμή στους Διδύμους, γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί και αναζητάμε την πνευματική τόνωση με νέους ανθρώπους, καταστάσεις και γνώση. Απορροφάμε ταχύτατα τις πληροφορίες και κατέχουμε εγκυκλοπαιδική γνώση σε μια άπειρη ποικιλία θεμάτων. Εδώ ο Ερμής είναι ερωτευμένος με τη γνώση, είναι ο πνευματικός ερευνητής που πάντα ψάχνει για τους πολύτιμους λίθους που συνδέουν δύο ιδέες. Ο Ερμής στους Διδύμους αγαπά να αξιοποιεί το μυαλό των άλλων και αναζητά την ανταλλαγή πληροφοριών μέσω της συνομιλίας. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν επικοινωνούμε με γρήγορο ρυθμό και με νέους ανθρώπους από τους οποίους έχουμε να μάθουμε κάτι. Σπάνια βαριόμαστε, αφού υπάρχουν πάντα νέα πράγματα για να ανακαλύψουμε στη ζωή. Γινόμαστε πιο χαρούμενοι με μία διανοητική γοητεία, αλλά προτιμούμε να ακούμε την επιφάνεια των πραγμάτων παρά να ψάξουμε εις βάθος. Λάμπουμε στον κοινωνικό μας περίγυρο και είναι εύκολο να σμίξουμε με τους άλλους και να έλξουμε κάθε νέο πρόσωπο που συναντάμε. Έχουμε μια λάμψη που προσελκύει και βλέπουμε ακόμα και αρνητικά πράγματα με χιούμορ. Όμως, θα πρέπει να μην παίρνουμε αποφάσεις που βασίζονται σε επιφανειακές πληροφορίες. Είμαστε επιρρεπείς σε παιχνίδια του μυαλού, χρησιμοποιώντας τις λέξεις ως όπλα, μόνο και μόνο για να κάνουμε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. Μπορεί να κάνουμε τα χειρότερα κουτσομπολιά!

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.



Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στους Διδύμους στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:




ΚΡΙΟΣ - Ερμής Μαΐου 2015 στους Διδύμους.

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, θέλετε να συζητήσετε με όλο τον κόσμο, όλοι σας θαυμάζουν για το πνευματώδες και έξυπνο μυαλό σας και θέλουν να βρίσκονται δίπλα σας. Είστε τώρα ιδιαίτερα εύστροφοι, μπορείτε να κατανοήσετε με ευκολία τις ιδέες των άλλων και θέλετε να μάθετε τα πάντα. Μπορεί να πάτε ένα σύντομο ταξίδι ή συζητάτε περισσότερο με τους γείτονες, τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς σας. Δεν είστε τώρα προσεκτικοί στα λόγια σας και στις κινήσεις σας, με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε σε κουτσομπολιά. Επιδιώκετε να μάθετε τι συμβαίνει στον κοινωνικό σας κύκλο και  διασκορπίζετε την ενέργειά σας, καθώς κάνετε πολλά πράγματα μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ
 - Ερμής Μαΐου 2015 στους Διδύμους.

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, βρίσκετε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα και έχετε ιδέες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Η έμφυτη λογική και πρακτική προσέγγιση στα οικονομικά σας, σας βοηθά να κάνετε ένα ισορροπημένο προϋπολογισμό, καθώς τώρα ανησυχείτε περισσότερο για την οικονομική σας κατάσταση. Οι  διαπραγματευτικές και διπλωματικές σας ικανότητες σας ωθούν να συνάψετε μια νέα οικονομική συμφωνία προς όφελός σας. Λαμβάνετε το θαυμασμό των άλλων για την ευγλωττία σας και τις ρητορικές σας ικανότητες και μπορείτε να αλλάξετε τις απόψεις των άλλων. Προσέξτε τις σπατάλες σας, καθώς τώρα θα ξοδεύετε περισσότερα για να έχετε πολυτέλεια και ανέσεις στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
 - Ερμής Μαΐου 2015 στους Διδύμους.

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, προβάλλετε την ευφυΐα σας και τον ευέλικτο τρόπο επικοινωνίας σας, γίνεστε πιο πνευματικοί και επιδιώκετε τη γνώση, χωρίς όμως να σας ενδιαφέρει το βάθος του κάθε θέματος. Πολλές και ποικίλες ιδέες σας έρχονται στο μυαλό, είστε τώρα ευμετάβλητοι και περίεργοι να μάθετε τα πάντα. Χαίρεστε να μιλάτε με πολύ κόσμο και τους αφοπλίζετε όλους με το έξυπνο μυαλό σας. Δείχνετε τώρα ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κάθε τι και έχετε μεγάλη κινητικότητα. Βελτιώνονται οι σχέσεις με το σύντροφό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ίσως αποφασίσετε να πάτε ένα σύντομο ταξίδι. Προσέξτε τη νευρικότητά σας ή τις κακές σας συνήθειες που δημιουργούνται εξαιτίας της ανησυχίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Ερμής Μαΐου 2015 στους Διδύμους.

Με τον Ερμή να διελαύνει στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας, κρατάτε τις σκέψεις σας μυστικές και επηρεάζεστε έντονα από τη γνώμη των άλλων αλλά και από ασυνείδητες αναμνήσεις και συνήθειες του παρελθόντος. Δεν επιθυμείτε να μιλάτε με τους ανθρώπους και προτιμάτε να είστε μόνοι σας, κάνοντας εσωτερική ενδοσκόπηση. Δεν έχετε αυτοπεποίθηση και προσπαθείτε να κρύψετε την ανασφάλειά σας. Είστε περισσότερο μυστικοπαθείς και δεν θέλετε να εκφράσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, διστάζετε να πείτε αυτό που πραγματικά σκέφτεστε. Από τη θετική πλευρά, η ενεργή φαντασία σας, σας βοηθά στη διεκπεραίωση ενός δημιουργικού έργου. Προσέξτε μην πάρετε αποφάσεις, βασιζόμενοι στο συναίσθημα και όχι στη λογική, θα μετανιώσετε.

ΛΕΩΝ - Ερμής Μαΐου 2015 στους Διδύμους.

Με τον Ερμή να διελαύνει στο φιλικό και ιδεαλιστικό ενδέκατο οίκο σας, συζητάτε περισσότερο με τους φίλους σας και είστε σε συνεχή κίνηση, καθώς είστε απασχολημένοι με ποικίλες και ευχάριστες δραστηριότητες. Σας ενδιαφέρει η ανταλλαγή ιδεών με τους φίλους σας ή με ομάδες και είστε τώρα πιο αντικειμενικοί και αμερόληπτοι. Νιώθετε περισσότερη συμπόνια για όσους έχουν την ανάγκη σας και σας ενδιαφέρει η γνώση για κοινωνικά ζητήματα. Το ανοιχτό μυαλό σας και η φιλικότητά σας φέρνουν στο δρόμο σας νέα πρόσωπα τα οποία διεγείρουν το μυαλό σας και σας βοηθούν να αυξήσετε τις γνώσεις σας. Τώρα οι αποφάσεις σας θα είναι έντονα επηρεασμένες από τη γνώμη των φίλων σας. Προσέξτε γιατί μπορεί να γίνετε εκκεντρικοί και κυνικοί στις απόψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Ερμής Μαΐου 2015 στους Διδύμους.

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, του κύρους και των φιλοδοξιών, οι σκέψεις σας αναλώνονται στην καριέρα σας και πιθανώς νιώθετε μια ανησυχία για την πορεία της σταδιοδρομίας σας. Ίσως συζητήσετε για μια αλλαγή θέσης εργασίας ή μπορεί να ψάξετε για δεύτερη δουλειά. Το γρήγορο μυαλό σας και η ευστροφία σας, σας οδηγούν στην επιτυχία και σε ικανοποιητικές συζητήσεις με τους ανωτέρους σας. Σκέφτεστε τώρα πώς θα εκπληρώσετε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας και γι’ αυτό το σκοπό μπορεί να λάβετε μια επαγγελματική εκπαίδευση. Οι καλές οργανωτικές και διοικητικές σας ικανότητες αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους σας και ίσως πάτε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Προσέξτε τον εγωισμό σας και την επιβολή των απόψεών σας, κατά την επίτευξη των προσωπικών σας φιλοδοξιών.

ΖΥΓΟΣ
 - Ερμής Μαΐου 2015 στους Διδύμους.

Με τον Ερμή να διελαύνει στο γνωστικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, επεκτείνονται τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα και αναζητάτε τη γνώση. Θέλετε θα μάθετε για τους ξένους πολιτισμούς και οι εμπειρίες των άλλων θα σας φανούν χρήσιμες. Τώρα συζητάτε περισσότερο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τη θρησκεία και το δίκαιο, και σας ενδιαφέρουν τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Έχετε  μια ανήσυχη ενεργητικότητα και το πνεύμα της περιπλάνησης σας ωθεί να είστε σε μια συνεχή κίνηση. Βελτιώνεται η επικοινωνία με το σύντροφό σας και τους γύρω σας, και ίσως κάνετε μια καλή οικονομική συμφωνία με άτομα που ζουν μακριά σας. Νέες γνωριμίες που κάνετε σας βοηθούν να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να διασκεδάσετε. Αν είστε συγγραφέας ή εκδότης, ευνοείστε\

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Ερμής Μαΐου 2015 στους Διδύμους.

Με τον Ερμή να διελαύνει στον κρυφό και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας, η διαίσθησή σας και η νοητική ικανότητά σας, σας βοηθούν να δείτε στο βάθος των πραγμάτων. Αναγνωρίζετε τα βαθιά συναισθήματά σας και παλεύετε να εξαλείψετε παρελθούσες αρνητικές συμπεριφορές. Προσέξτε τα πονηρά και σαρκαστικά λόγια σας στην προσπάθειά σας να αποκρούσετε προσβολές από τους άλλους. Γίνεστε τώρα περισσότερο μυστικοπαθείς και δεν θέλετε να συζητάτε τα προσωπικά σας αλλά ούτε και να κάνετε φανερή την ιδιωτική σας ζωή. Έχετε την ικανότητα να ανακαλύψετε  τα κρυμμένα κίνητρα πίσω από τη συμπεριφορά των άλλων και δείχνετε  περισσότερο ενδιαφέρον για την επιστήμη και τον αποκρυφισμό. Το οξυδερκές μυαλό σας, σας βοηθά να συνάψετε μια οικονομική συμφωνία με ευνοϊκούς όρους για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
 - Ερμής Μαΐου 2015 στους Διδύμους.

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, η επικοινωνία με το σύντροφό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι αυξημένη και έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο. Μπορεί να σκεφτείτε να κάνετε τη σχέση σας πιο σοβαρή, ενώ επηρεάζεστε από τις απόψεις τόσο του συντρόφου σας, όσο και των επιχειρηματικών σας συνεργασιών. Αν είστε μόνοι, αναζητάτε κάποιον/α με τον οποίο υπάρχει πνευματική συμβατότητα και όχι σύγκρουση ιδεών αλλά μπορεί να έλξετε επιπόλαιους και άστατους χαρακτήρες. Τώρα επικοινωνείτε πιο αρμονικά με το σύντροφό σας και ίσως διαπραγματευτείτε μια νέα επαγγελματική συμφωνία. Ευνοείστε σε επιχειρηματικές συνεργασίες που αφορούν τα μέσα επικοινωνίας ή το εμπόριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Ερμής Μαΐου 2015 στους Διδύμους.

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, επικοινωνείτε περισσότερο με τους συναδέλφους σας αλλά η ανάλυση και οι τελειομανής τάση σας ενδεχομένως να δημιουργήσουν αντιπαλότητα στο χώρο της εργασίας σας. Είστε τώρα πιο κινητικοί αλλά και αγχώδεις στην εργασία σας, επιδιώκοντας κάποιου είδους αλλαγή. Το θετικό είναι ότι βάζετε τάξη και οργάνωση στη ζωή σας και κάνετε τον κατάλληλο σχεδιασμό, με αποτέλεσμα να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας και να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες της δουλειάς σας, μεθοδικά και αποτελεσματικά. Προσέξτε τις υπερβολικές ώρες εργασίας, γιατί μπορεί να πάθετε υπερκόπωση κι αυτό να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας. Απομακρύνετε τις απαισιόδοξες σκέψεις σας και έχετε μια θετική στάση στη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Ερμής Μαΐου 2015 στους Διδύμους.

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που κατά κάποιο τρόπο διεγείρουν το μυαλό σας και σας χαρίζουν ευχάριστες στιγμές. Σκέφτεστε τώρα περισσότερο τη  σχέση σας και τα παιδιά σας και θέλετε να διασκεδάζετε και να συζητάτε. Σας απασχολεί να μάθετε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας και νιώθετε ανησυχία για την πορεία της σχέσης σας. Έχετε δημιουργικό μυαλό και ο τρόπος της έκφρασής σας είναι κάπως δραματικός, γι’ αυτό προσέξτε μη γίνεστε αλαζόνες και αυταρχικοί, ιδιαίτερα στη σχέση σας. Μπορείτε να χαλαρώσετε, διαβάζοντας ή πηγαίνοντας ένα σύντομο ταξίδι. Ένα δημιουργικό έργο σας αναγνωρίζεται και είστε περήφανοι για τα επιτεύγματα των παιδιών σας.

ΙΧΘΥΣ
 - Ερμής Μαΐου 2015 στους Διδύμους.

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σκέφτεστε και επικοινωνείτε περισσότερο με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Μπορεί να γίνετε, επίσης, ανήσυχοι σχετικά με κάποιες υποθέσεις του σπιτιού σας και οι ευθύνες της οικογένειάς σας, σας δημιουργούν μια εσωτερική ένταση, αλλά με την  προνοητικότητα και την αποφασιστικότητά σας, καταφέρνετε να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Το μυαλό σας γυρίζει πίσω στις αναμνήσεις του παρελθόντος και τις ρίζες σας και ενδιαφέρεστε να μάθετε για το γενεαλογικό σας δέντρο. Πιθανώς να υπάρξει μεγάλη δραστηριότητα στο σπίτι σας, θα δέχεστε συχνές επισκέψεις, όπου απολαμβάνετε ποικίλες συζητήσεις. Μπορεί να συνομιλήσετε με τον αγαπημένο σας για συγκατοίκηση ή να σκέφτεστε να αλλάξετε κατοικία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add