Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 2-3/5. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαΐου 01, 2015

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 2-3/5.

ΚΡΙΟΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Με κέφι  και λαχτάρα περίμενες το Σαββατοκύριακο αυτό, δεν είναι ότι σκοπεύεις να ξεκουραστείς ή να αποφορτιστείς από μια δύσκολη εβδομάδα. Ίσα – ίσα, το αντίθετο επιθυμείς να γίνει, να βγεις, δηλαδή, από το σπίτι και να πας να ερωτευθείς. Αυτός ο καιρός που ευωδιάζει Άνοιξη σε ξεσηκώνει να φλερτάρεις και αν είσαι μόνος/η να βρεις το μεγάλο έρωτα. Όλα αυτά είναι οι επιθυμίες σου στην πράξη, θα σου βγουν όμως; Ποιος μπορεί να νικήσει μια δυνατή σκέψη; Κανείς, είναι η απάντηση, η λαχτάρα σου είναι τόσο μεγάλη που θα επιτύχεις ένα πολύ μεγάλο μέρος των «θέλω» σου. Θέλω να επιλέξεις το σωστό άτομο για σύντροφο ή εραστή (ανάλογα τι θες από τα δύο) και να ζήσεις μαζί του έναν μεγάλο και δυνατό έρωτα. Για να μην ψάχνεις όμως και το επόμενο διήμερο, προσπάθησε στα μάτια του ατόμου που φλερτάρεις ανοιχτά να βρεις έστω και μια ελάχιστη ένδειξη μονιμότητας. 

ΤΑΥΡΟΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό να έχει ξεκινήσει ήδη την επιρροή της, βλέπεις πραγματικά τους κόπους και τις προσπάθειές σου να ανταμείβονται για την υπομονή που έκανες με τη σχέση σου. Πίσω από το μυστήριο που σε γέμισε με ανασφάλεια και αμφιβολίες για αυτά που νιώθεις για τη σχέση σου, διακρίνεις από αυτό το διήμερο ότι ο λόγος που κάτι δεν σου κόλλαγε, κάτι δεν σου πήγαινε, είναι ότι δεν μιλούσες. Δεν εξέφραζες αυτά που νιώθεις, δεν εκδήλωνες τους φόβους σου και αυτό σε έκανε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην εστιάζεις στην ουσία του αν συμβαίνει κάτι πονηρό. Ανοίγεις τα χαρτιά σου, λοιπόν, αυτό το Σαββατοκύριακο, ξεσκεπάζεις τις απορίες σου και βρίσκεσαι μπροστά σε μια έκπληξη, να λαμβάνεις απαντήσεις από το ταίρι σου, ότι η φαντασία σου οργίασε ενώ στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει τίποτε το αρνητικό. Είδες που πρέπει να μιλάς!

ΔΙΔΥΜΟΙ 
-Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο δεν σου κρύβω ότι έχει σκοπό να σε απομονώσει αυτό το διήμερο, νιώθεις ότι δεν σε κατανοούν, ότι περιτριγυρίζεσαι από άτομα που δεν σου δίνουν όλα εκείνα που σου αξίζουν. Φυσικά και αυτό που σου περιγράφω δεν ισχύει, όχι ότι οι απαιτήσεις σου είναι υπερβολικές αλλά ο τρόπος που ζητάς κάτι είτε από τη σχέση σου, είτε από κάποιο άτομο που ποθείς, είναι κάπως απότομος. Σου προτείνω γι’ αυτό το διήμερο να τεστάρεις και να μάθεις ποιοι δεν σε αγαπούν, όπως ισχυρίζεσαι και αισθάνεσαι, και όχι να απομονωθείς εντελώς. Αν μη τι άλλο, νομίζω πως εκείνα τα άτομα που έχεις ψηλά και αποδεδειγμένα αγαπάς δεν θα έπρεπε να τα κάνεις στην άκρη για μια θεωρία σου. Πήγαινε κοντά, δες αν ισχύει ο ισχυρισμός σου και σίγουρα θα με θυμηθείς ότι άξιζε τον κόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
-Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Με τη Σελήνη στο Σκορπιό, δεν είναι καθόλου απίθανο να ζήσεις μια καυτή ερωτική βραδιά, θα κάνεις τα πάντα για να την ζήσεις αυτή τη νύχτα. Έχει μια μυστήρια έλξη αυτό το διήμερο και δεν αποκλείεται εσύ που είσαι μοναχούλι εδώ και καιρό να μάθεις ένα μυστικό αγάπης από άτομο που θα σε εκπλήξει με την εξομολόγησή του. Είναι ένα ερωτικό και τονωτικό για την αυτοπεποίθησή σου διήμερο, που πρέπει να εκμεταλλευτείς δεόντως. Αυτός ο ερωτισμός που αιωρείται στον αέρα δεν αρκεί, χρειάζεται να αρπάξεις την ευκαιρία προκειμένου να αποκτήσεις μια σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, να θυμάσαι πως αυτό το διήμερο μπορεί να σε ανανεώσει στο φουλ και να σε βάλει στη διαδικασία να ερωτευτείτε και να αγαπηθείτε ξανά με το ταίρι σου. Νέα πράγματα και πρωτότυπες ιδέες γίνονται οι τονωτικές ενέσεις που θα κάνουν τη σχέση αυτή πιο δεμένη από κάθε άλλη φορά.

ΛΕΩΝ
 -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό σε κάνει να λες ένα μεγάλο μπράβο στον ίδιο σου τον εαυτό. Θα σου πω και εγώ με τη σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο, που έκανες υπομονή, είχες ανοχή και περίμενες, πριν πάρεις απόφαση να απομακρυνθείς από τη σχέση σου, γιατί έβλεπες ότι δεν τραβούσε. Η Πανσέληνος αυτή σου φέρνει όχι μόνο την ηθική ανταμοιβή αλλά θερίζεις τους καρπούς της προσπάθειας σου αυτής, μια ανοιχτή κουβέντα για το ποιο σημείο βρίσκεται η σχέση σου ή και ακόμη αν ένιωθες τρυφερά συναισθήματα για ένα άτομο, βλέπεις την ανταπόκριση που γύρευες. Αυτό το διήμερο, λοιπόν, γίνεται η πιο τέλεια αφορμή για να πάρεις τις θετικές απαντήσεις που γύρευες από ένα άτομο που είχες ψηλά στα μάτια σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
-Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Είναι λίγο περίεργο αυτό το διήμερο, με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Κρόνο να σε κάνει να θες να κλειστείς στον εαυτό σου, προκειμένου να ζητήσεις κάτι. Η επικοινωνία νιώθεις ότι έχει θέματα, ότι θα πρέπει να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για να εξηγήσεις τι ζητάς και γυρεύεις από τη σχέση σου,  έτσι αποφασίζεις ότι προκειμένου να εξαντληθεί η υπομονή σου εξηγώντας, να μείνεις λίγο στην άκρη μέχρι να ξεκαθαριστεί αυτό. Λάθος σου μεγάλο βέβαια, γιατί είναι λίγο στο μυαλό σου, Παρθένε μου, αυτό, ίσως και εσύ να μην ξέρεις ακριβώς τι θες ή ο τρόπος που το ζητάς να είναι πραγματικά περίπλοκος. Μήπως να το προσπαθήσεις με ανοιχτό και ξεκάθαρο διάλογο, μήπως να βρεθείς με τη σχέση σου και να κάνεις την προσπάθειά σου και αν πέσει στο κενό, να μου το χρεώσεις εμένα.

ΖΥΓΟΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Ετοιμάζεις να φύγεις τριήμερο, να πας κάπου με την παρέα σου και είσαι μοναχικό άτομο εδώ και καιρό;  Το σύμπαν έχει σχέδια για εσένα και το τριήμερο αυτό, μέσα στη βαλίτσα με τα λιγοστά πράγματά σου, τρυπώνει και μια ερωτική ελπίδα ότι μπορεί να γίνει το πιο μαγικό διήμερο της ζωής σου τούτο. Η κοινωνικότητά σου σε κάνει το πιο δημοφιλές άτομο και με τη γοητεία σου σε όποια έξοδό σου άνετα προσελκύεις ευχάριστα νέα άτομα. Αν στην άκρη του μυαλού σου όμως υπάρχει μια ανάγκη για δεσμό σοβαρό και με διάρκεια, η επιλογή σου πρέπει να έχει φίλτρο τρελό! Θα περάσεις από ακτινογραφία πολλά άτομα και η τελική σου απόφαση για το ποιο άτομο θα επιτρέψεις να έχεις πλάι σου, για παραπάνω από ένα βράδυ, θα είναι δύσκολη. Το αποτέλεσμα όμως είναι άκρως θετικό, αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου και μόνο αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Σελήνη και Πανσέληνος στο ζώδιό σου και το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να γίνει η πιο τέλεια αφορμή για να βάλεις μεγάλες ερωτικές φωτιές σε πολλά σημεία. Κάνεις ένα βήμα να προβείς σε ερωτικές αποκαλύψεις, να πεις ακόμη και την πιο παράτολμη σκέψη σου και δεν σε νοιάζουν οι συνέπειες. Προχωράς με πάθος και τόλμη για έναν ερωτικό στόχο και εκείνο που αναζητάς τούτο το διήμερο, ή πιο σωστά τριήμερο, είναι να σπάσεις τα όρια και τα ταμπού με ένα άτομο, είτε με αυτό σε δένει μια σχέση, είτε όχι. Αυτή η αντεπίθεσή σου και ότι σταματάς αυτό το Σαββατοκύριακο να μένεις με τα χέρια σταυρωμένα, πίστεψε με, όχι απλά σε οδηγεί σε κέρδος αλλά σε βγάζει από τη μοναχικότητα που τόσο καιρό είχες βυθιστεί. Πέρνα όσο καλύτερα μπορείς, ζήσε τον έρωτα στο έπακρο και σε περιμένω να μου πεις με ποιον έκανες σχέση τη Δευτέρα, φιλιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο σε κάνει λίγο αντικοινωνικό, πράγμα σπάνιο και πρωτόγνωρο για εσένα, και απορώ πως δεν έχεις κανονίσει κάποιο ταξιδάκι για το τριήμερο. Η αλήθεια είναι πως κάπου εξέφρασες τα θέλω σου και βρήκες κλειστές πόρτες ή πιο σωστά και πιο αληθινά είναι ότι δεν τα είπες όπως ακριβώς τα ένιωθες και γι’ αυτό δεν έλαβες τις απαντήσεις που θες. Σκοπεύεις να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο μακριά από τον κόσμο αλλά το κυριότερο είναι από ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι σε αγαπούν αληθινά. Κακώς, πολύ κακώς και εδώ σου ζητώ να πιέσεις τον εαυτό σου, όσο μπορείς, γιατί άδικα παραμερίζεις πρόσωπα για μια λάθος εικόνα που σχημάτισες. Υποσχέσου μου ότι θα προσπαθήσεις τουλάχιστον να αποφύγεις την απομόνωση, οκ;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Με μια λέξη αυτό το διήμερο; «Δικαίωση». Δικαιώνεσαι για την εγκράτεια, την αναμονή και την υπομονή σου απέναντι στον έρωτα. Δεν είναι λίγες οι φορές που σου είπα ότι να έρχεται κάτι καλό στη ζωή σου και αυτό για κάποιο λόγο δεν συνέβαινε αλλά τώρα όμως σου τάζω έρωτα. Αν με βοηθήσεις κι εσύ με τη θέλησή σου και αλλάξεις λίγο στο πόσο δεκτικός χαρακτήρας είσαι, τότε μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Για παράδειγμα, αν τα άστρα σου τάζουν νέα γνωριμία και εσύ μου κάθεσαι μέσα στο σπίτι, τότε οι πιθανότητες είναι μηδαμινές. Συν Αθηνά, λοιπόν, αυτό το διήμερο, και χείρα κίνει, γιατί έχεις την τύχη με το μέρος σου, σε θέλω παρόντα σε αυτή την ερωτική μεταμόρφωση και να θες φυσικά πολύ να αποκτήσεις μια σχέση ερωτική και με διάρκεια στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό σε κάνει να νιώθεις κάπως περίεργα αυτό το Σαββατοκύριακο και επιλέγεις μέσα από την κοινωνικότητά σου να το διερευνήσεις αυτό, καθώς νιώθεις να ζυγώνει κάτι στη ζωή σου. Για να σου λύσω εγώ τον γρίφο, Υδροχόε μου, αυτό που σε πλησιάζει και το νιώθεις στον αέρα είναι μια μεγάλη ερωτική πρόκληση, μια κατάσταση όπου γνωρίζεις ότι αν μπεις μέσα σε αυτή, σίγουρα θα σε παρασύρει αλλά δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει. Αυτό το άγνωστο σε συναρπάζει αλλά είναι λογικό να σε τρομάζει και από την άλλη, είναι ένα ερωτικό πρόσωπο που σου βγάζει πολύ μυστήριο στη συμπεριφορά του και φυσικά δεν σε αποτρέπει από το να μπεις στη διαδικασία να το ανακαλύψεις πιο καλά. Υπάρχει διάχυτος ερωτισμός και δημιουργείται το πιο καυτό κλίμα αυτό το διήμερο, απόλαυσέ το και όπου σε βγάλει. 

ΙΧΘΥΣ 
-Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο έχει βάλει σκοπό να σε απομονώσει αλλά η Σελήνη στο Σκορπιό δεν θα το επιτρέψει αυτό να συμβεί. Ανάμεσα στη μοναξιά και στην ερωτική συνάντηση, θα κερδίσει το δεύτερο, γιατί η ανάγκη σου να βγάλεις από μέσα σου σκέψεις και λέξεις που δεν ομολογούσες ποτέ αυτό το διήμερο είναι μια άκρως δελεαστική πρόκληση. Ένα άτομο σε κάνει να ταράζεσαι συναισθηματικά και αποφασίζεις να πας να το βρεις και να πεις κατάμουτρα τι νιώθεις για αυτό. Θα σου βγει σε καλό όμως η επιθετική σου στάση; Βεβαίως και θα σου βγει, γιατί όταν δεν συνηθίζεις να έχεις έναν τέτοιο χαρακτήρα και ξαφνικά αλλάζεις, τότε είναι που δελεάζεις όποιο άτομο και αν έχεις βάλει στο μάτι. Μην κομπιάσεις και μην κάνεις πίσω, κάνε το πρώτο βήμα και θα σου βγει μόνο σε καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add