Οι 12 καταστροφικοί για την Ελλάδα ομηρικοί χαρακτήρες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαΐου 08, 2015

Οι 12 καταστροφικοί για την Ελλάδα ομηρικοί χαρακτήρες

Οι 12 και…. ένας, κακοί ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΙ χαρακτήρες που κατέστρεψαν και καταστρέφουν ακόμη την Ελλάδα εμμένοντας σε αμετροέπεια και υπερβολή

Με αφορμή το πρόσφατο δημοσίευμα «πολιτικής» εφημερίδας του ΚΤΗΣΙΠΠΟΥ, που λέει την αλήθεια την μισή, για τα πρόσωπα που κατάστρεψαν της Ελλάδα, παραθέτω τους κάτωθι ομηρικούς άσχημους, κακούς χαρακτήρες που ήταν και είναι οι υπαίτιοι της συμφοράς, της ερημιάς αυτής της Έρημης ΧΩΡΑΣ από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα σε σύντομη περιγραφή συμφώνως με την «μυθικο-ϊστορική συστοιχία, την αντικειμενική »

1.ΑΝΤΙΝΟΟΣ, θρησκόληπτος φονταμενταλιστής με δόγματα, προσωποκεντρικές των θεών, προβολές και εμμονές . Πιστεύει πως ο θεός είναι εξαγοράσιμος με προσκυνήματα ταξίματα και λαμπάδες για μια θεσούλα στον παράδεισο μαζί με τα ουρί. Πάντα έχει μια αντίθεση και ποτέ ΘΕΣΗ και πρόταση.Άγεται και φέρεται από την άπληστη θρησκευτική ιεαρχία.

2.ΕΥΡΥΜΑΧΟΣ, κομματάρχης αχυράνθρωπος, συντηρεί το πελατειακό ανόητο πλήθος των ψηφοφόρων του με κρατικές επχορηγήσεις. Πάντα έχει πολλά ΕΥΡΕΙΑ κόμματα, αγγλόφιλα γαλλόφιλα ρωσόφιλα κλπ και κώματα χωρίς αρώματα.Άγεται και φέρεται από την καταχρηστική κομματική εξουσία ανοίγοντας πολλά παράθυρα άχρηστων «αναλύσεων»

3.ΑΜΦΙΝΟΜΟΣ, η αμφινομία είναι παρανομία μαζί με την πολυνομία, ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ δικαστές με αφιλεγόμενους νόμους εκτός ουσίας.

4.Ο ΑΓΕΛΑΟΣ, οι αγέλαστοι άνθρωποι και οι δικτατορίες . Δίνουν το άλλοθι στους σε εθνικούς τσιμεντάρχες να θέσουν διλήμματα του τύπου» ή εγώ ή τα τάγκς» με τους υπόλοιπους της μεταπολίτευσης να αποδομήσουν την Ελληνική κοινωνία σαν βακτήρια αποικοδημητές.

5 ΛΕΙΩΔΗΣ, μελλοντολόγοι και δημοσκοπήσεις χειραγωγούν την κοινή γμώμη και την διαμορφώνουνκατα το δοκούν, αναλόγως.

6. ΕΥΡΥΔΑΜΑΣ , τα τζάκια, τα μαγαζιά της οικογενειοκρατείας μιας μαφίας, μεγάλα ονόματα σε συνεχή βασιλεία. Γιοι, κόρες ξαδέλφια, εγγονοί και ανεψιοί και οι γυναίκες τους, κουμπάροι συμπεθέροι.

7.ΔΗΜΟΠΤΟΛΕΜΟΣ, Ξέφρενες πορείες, σπασμένα κεφάλια σπασμένα τζάμια, σπασμένες βιτρίνες λεητατημένα καταστήματα, νεκρά παιδιά χειραγωγούμενος από τον μεγάλο μνηστήρα, το κράτος βίας και αναρχίας.

8 ΠΟΛΥΒΟΣ Ποδοσφαιρικές ομάδες, πλοιοκτήτης και φιλανθρωπικά σωματεία, αλληλοβραβεία επωνύμων με γκαλά και φλάς της δημοσιότητας. η χώρα καταστρέφεται κι αυτοί ουρλιάζουν στα γήπεδα για μία στρογγυλή μπάλα.

9.ΚΤΗΣΙΠΠΟΣ. Τα άθλια ΜΜΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ εφημερίδες κανάλια πρακτορεία.

10 ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ, οι μεγαλοδικηγόροι των ακατανόητων νόμων και παρανόμων.

11. ΈΛΑΤΟΣ , Χωρίς συνείδηση, πολύ μαλακή ελασματική και ελαστική. Να χωράει παντού και να βολεύεται πάντα.

12 ΕΥΡΥΑΔΗΣ, Χρηματιστήρια οφ σορ εταιρείες, χαρτοφυλάκια θησαυροφυλάκια, τα γνωστά από γνωστούς επώνυμους.

13. ΑΜΦΙΜΕΔΩΝ, Από ευρωγκρούπ σε ευρωσυνέδρια, από δω και από εκεί , από μνημόνια σε μεσοπρόθεσμα μακροπρόθεσμα χαρτιά χωρίς πρόταση και λύση ουσιαστικά.

Και είναι πάντα ο κουτσομπόλης ο ΙΡΟΣ,με τον ΘΕΡΣΙΤΗ και τον άθλιο ΜΕΛΑΝΘΙΟ τον προδότη απο την εποχή του ΕΦΙΑΛΤΗ και τους κλέφτες της ΟΜΟΡΦΙΑΣ μαζί με τον Τρώα ΠΑΡΙΝ.

Να μη ξεχνούμε και τα ΧΡΥΣΑ ΔΑΝΕΙΑ από την εποχή των ΜΗΔΩΝ που προσπαθούσαν και προσπαθούν να υποδουλώσουν την Ελλάδα εξαγοράζοντας συνειδήσεις και πρόσωπα θλιβερά.

ΖΗΤΕΊΤΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ και άλλοι ωραίοι και καλοί…..ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add