Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 4 με 5 Απριλίου 2015. Αστρολογικές Προβλέψεις για τα 12 ζώδια! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Απριλίου 04, 2015

Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 4 με 5 Απριλίου 2015. Αστρολογικές Προβλέψεις για τα 12 ζώδια!


Τι επιφυλάσσει για τα ζώδια ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 4 με 5 Απριλίου; Αστρολογικές Προβλέψεις για τα 12 ζώδια!


Καλό Σαββατοκύριακο, αγαπημένα μου και γλυκά ζώδια! Πάμε να δούμε ευθύς αμέσως τι θα φέρει η μεγάλη και πολυαναμενόμενη έκλειψη Σελήνης, αλλά και κάτι άλλα μικρότερα αλλά άκρως σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα; Προτείνω να μη χάσουμε χρόνο καθόλου, πάμε να δούμε τι θα μας φέρουν αυτό το διήμερο;

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι ετοιμάζει αστρολογικά ο έρωτας για τα ζώδια αυτό το Σαββατοκύριακο:



ΚΡΙΟΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Με Σεληνιακή έκλειψη και Ήλιο σε τετράγωνο με Πλούτωνα, θα τολμήσω να πω πως είναι λίγο δύσκολη και ζόρικη η κατάσταση για αυτό το διήμερο. Έχει μια ένταση και μια μουρμούρα, που δύσκολα θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς το γιατί συμβαίνει αυτό και δεν μπορείς να σηκώσεις μύγα στο σπαθί σου. Τώρα τι κάνουμε; Θα πεις σίγουρα, η απάντηση είναι κάπως απλή θα έλεγα, διότι μπορείς να προλάβεις και να αποφύγεις πολλά αρνητικά. Αν έχεις όπλο σου την υποχωρητικότητα και μια πιο σιωπηλή στάση, τίποτε από όλα αυτά που φοβάσαι δεν θα συμβεί. Αν μείνεις λίγο στην άκρη, θα δεις ότι η έκλειψη μπορεί να έχει και λυτρωτικό χαρακτήρα στην ερωτική σου ζωή. Δες τα όριά σου, άκου αλήθειες σε άμυνα και η σιωπή σου φέρνει χιλιάδες απαντήσεις για τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Θα μπορούσα να πω ότι είναι ένα ερωτικό και καυτό διήμερο, αρκεί να ήμουν σίγουρη ότι ξέρεις τι είναι αυτό που ζητάς και ονειρεύεσαι να αποκτήσεις. Έχεις μια εικόνα ενός ερωτικού στόχου; Φαντάζεσαι έστω ένα άτομο ή μια ερωτική κατάσταση; Σε ρωτάω, γιατί αν βγεις μια βόλτα εκεί έξω, ψάχνεις μια ερωτική σχέση ή μια συντροφική ζωή; Απάντησε στον εαυτό σου, όσο μπορείς πιο ξεκάθαρα, για αυτά τα θέματα, γιατί όταν ξέρεις τι θέλεις κάπου εκεί ψηλά, το σύμπαν ακούει τα θέλω σου. It’s up to you, λοιπόν! Γιατί μπορείς να ανατρέψεις τη ζωή σου με τον πιο ευχάριστο τρόπο και με ανέλπιστο χαρακτήρα να δεις θαύματα. Βγες, διασκέδασε, πέρνα καλά είτε σε σχέση, είτε όχι, έχε στο νου σου τα θέλω σου όμως. 

ΔΙΔΥΜΟΙ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Είναι ένα πολύ ευχάριστο, ανάλαφρο και με χροιά ερωτική διήμερο! Καλή παρέα έχεις και αν δεν έχεις, δεν είναι δύσκολο να βρεις αυτό  το Σαββατοκύριακο. Οι συγκυρίες, η θέληση και η ανάγκη σου να περάσεις δύο πολύ ευχάριστες μέρες είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη, σε τέτοιο βαθμό που θα σε έκανε να αναλάβεις δράση και να πάρεις θάρρος να σηκώσεις το τηλέφωνό σου και να κάνεις μια κρούση. Δεν χρειάζεται αυτό που σου λέω να σε γεμίζει με ενοχές καθόλου, σκέψου ότι και ένα άτομο θα μπορούσε να περιμένει από εσένα μια εκδήλωση αγάπης και ενδιαφέροντος. Ενεργοποιήσου, κάνε κινήσεις που θα σου αποφέρουν γλυκές και ερωτικές στιγμές και μη σκέφτεσαι λεπτό ότι υποχρεώνεις ανθρώπους και καταστάσεις, γιατί πίστεψε με όποιος δεν θέλει, δεν απαντά στο κάλεσμα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Η Ηλιακή έκλειψη σε πιέζει να πάρεις μεγάλες ερωτικές αποφάσεις για τη σχέση σου ενώ από την άλλη ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δεν σε βοηθά να το κάνεις με ομαλό τρόπο. Η αλήθεια είναι πως το ερωτικό ξέσπασμα δύσκολα θα το αποφύγουμε και καλά αν γίνει με ένα άτομο που δεν θες για κανένα λόγο στη ζωή σου. Αλλά τι γίνεται όταν παίρνει η μπάλα και πρόσωπο που πραγματικά ίσως να έχει θολώσει η κρίση σου με αυτό και να του σύρεις τα εξ αμάξης; Χμμ εκεί θα υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να σκεφτούμε τις συνέπειες, ζύγισε τα καλά όλα, πριν ομολογήσεις και καταθέσεις όλα σου τα παράπονα, γιατί δεν είναι μια αρνητική διαδικασία αυτό αλλά ο τρόπος που θα το κάνεις είναι επίφοβος, μπες για λίγο στη θέση του ακροατή και δες εσύ πως θα αισθανόσουν.

ΛΕΩΝ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο τείνει να είναι από τις πιο αξιόλογες ευκαιρίες για δημιουργία σχέσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν έχεις μια σχέση, θα γίνει πιο ερωτική και πιο δεμένη από ποτέ. Στην περίπτωση που δεν έχεις μια σχέση, είναι το κατάλληλο διάστημα για να αποκτήσεις μια πολύ ισχυρή και συναισθηματική σχέση, από εκεί που δεν το περιμένεις καθόλου. Μη σε πιάνει αυτό το γλυκό άγχος ότι ήρθε η ώρα να αποχωριστείς τη μοναξιά, γιατί είναι μια διαδικασία που όχι απλά θα γινόταν κάποια στιγμή αλλά είναι κάτι που καμιά φορά το θέλουμε πάρα πολύ και ταυτόχρονα μας τρομάζει με συνέπεια να μας ταμπουρώνει! Θέλω να το χαρείς και να το ζήσεις γιατί αυτή η πρώτη προσέγγιση και το φλερτ είναι που θα έχεις να θυμάσαι έντονα, όταν κάνεις τη σχέση που ονειρευόσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Έχει ένα μυστήριο αυτό το διήμερο, μια ατμόσφαιρα κάπως, θα έλεγα, περίεργη και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να αποκωδικοποιήσω τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή. Δείχνει ότι αυτό το διήμερο έχει πολλά μυστικά και κρυφά πάθη που θα έρθουν στην επιφάνεια και είναι ικανά να αλλάξουν πολλές ζωές. Από τη μεριά σου, είναι αυτές οι ακατανίκητες ανάγκες που διατυπώνονται ίσως για πρώτη φορά στον/στη σύντροφό σου ή σε ένα άτομο που σου αρέσει υπερβολικά, θα έλεγα. Εσύ και η υπερβολή δεν πάτε μαζί το ξέρω αλλά να που εκείνες οι σκέψεις που δεν έβγαζες στην επιφάνεια σε πνίγουν και κάνεις ένα πολύ όμορφο και ειλικρινές ξέσπασμα. Μην τρομάξεις, λοιπόν, αν ο λόγος σου γίνεται κάπως πικάντικος και φιλελεύθερος, αυτή η μεταμόρφωσή σου να πεις τις ερωτικές ανάγκες σίγουρα εξιτάρει το αντίθετο φύλο.

ΖΥΓΟΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Φαντάζει θεόρατο το αστρολογικό φαινόμενο της έκλειψης και ότι θα συμβούν κοσμοϊστορικά γεγονότα, δεν είναι έτσι όμως. Απλά έχει σκοπό να απομακρύνει όλες εκείνες τις φοβίες και ανασφάλειές σου που σε καθηλώνουν στο παρελθόν και δεν σε πάνε μπροστά. Από αυτό, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο διακρίνεις τι σου ταιριάζει σε ερωτικό επίπεδο και τι όχι. Μπορεί να έχεις μια εσωτερική ένταση και μια αναμπουμπούλα λοιπόν αλλά και με το να καταπιέζεις τα θέλω και τις επιθυμίες  σου συνέχεια και να μην τα εκφράζεις είτε στον/στη σύντροφό σου, είτε σε ένα άτομο που απλά ποθείς είναι καταπιεστικό. Είναι, λοιπόν, ευκαιρία να βγάλεις από μέσα σου όλες εκείνες τις σκέψεις, ακόμη και εκείνες που περνούν αστραπιαία από το μυαλό σου. Η ελευθερία του λόγου και της καρδιάς είναι πάντα λυτρωτική διαδικασία. Μην το ξεχάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Με τη Σελήνη να είναι στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο, κάτι μου μαγειρεύεις εσύ, κάτι πικάντικο σχεδιάζεις. Καλά κάνεις γιατί σε ευνοεί αυτή η Σελήνη και σου φέρνει μια ανεβασμένη ερωτική διάθεση που όχι μόνο πρέπει να διοχετεύσεις αυτή την ενέργεια αλλά και να εκτονωθούν τα θέλω σου. Λίγο με απασχολεί αν διαθέτεις μια σχέση ή όχι, γιατί δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά σε αυτές τις δύο καταστάσεις, στην πρώτη περίπτωση ίσως με ρωτήσεις αν θα έχει διάρκεια. Γιατί ποιος είπε ότι και στη δεύτερη περίπτωση, εκείνης που δεν έχεις μια σχέση, δεν μπορείς να αποκτήσεις την ερωτική διάρκεια; Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδεχόμενο, λοιπόν, από αυτό το διήμερο, όσοι δεν έχουν σχέση, να αποκτήσουν το δέκα το καλό ερωτικά. Κεραίες ορθάνοιχτες, λοιπόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Έχεις κάθε λόγο να ανυπομονείς και να πανηγυρίζεις για αυτό το διήμερο που καταφτάνει. Σχεδιάζεις να φύγεις για διακοπές, ετοιμάζεις ένα πολύ όμορφο και σημαντικό ταξίδι ή απλά αδημονείς, λόγω ανάγκης να έρθει το Σαββατοκύριακο για να περάσεις καλά; Ό, τι και αν ισχύει από όλα αυτά, η λαχτάρα σου είναι τόσο μεγάλη, που δίκαια αισθάνεσαι έτσι. Πρακτικά θα καλυφθείς σε πάρα πολλά επίπεδα και πολλές από τις επιθυμίες σου θα είναι πέραν των προσδοκιών σου, αρκεί να βρεθείς εσύ που είσαι μόνος, Τοξότη μου, στην κατάλληλη περίσταση παρέας, για να υπάρχει και το ερωτικό στοιχείο στο Σαββατοκύριακο. Μια καλή επιλογή σου που μπορούν να σε παροτρύνουν να φλερτάρεις και όλα θα πάρουν το δρόμο τους με τον πιο φυσικό τρόπο. Have fun λοιπόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Σε κατανοώ και σε νιώθω, από τη μια η Σεληνιακή έκλειψη και από την άλλη ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και εσύ να είσαι στη μέση να μην ξέρεις τι να κάνεις.  Να απαλύνω τους φόβους σου κάπως; Δεν είναι κάτι τρομερό αυτό που θα συμβεί, γιατί πρέπει να θυμάσαι πως αν φτάσεις στα άκρα με ένα πρόσωπο και εκείνο δεν κατανοήσει έστω και λίγο την ένταση σου, ίσως και να άξιζε να είναι κοντά σου. Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως δεν φοβάσαι, δεν έχεις αυτές τις σκιές και μνήμες από το παρελθόν που σε έκαναν να μην μπορείς να δεις το μέλλον σου και το αύριο σου ξεκάθαρα. Κάνε αυτό που ουσιαστικά θες και όχι προκειμένου να δεις τα όρια κάποιου. Κάνε το ξεκαθάρισμα που αποζητούσες και προχώρα μπροστά, στο αύριο που σε περιμένει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Ήρθε η στιγμή να πάρεις λίγο πιο σοβαρά την ερωτική σου ζωή, όχι δεν φερόσουν με επιπολαιότητα, απλά το "όσα έρθουν και όσα πάνε" κάπου σε κούρασε και κάπου σε έκανε να αναρωτιέσαι που είναι αυτή η μονιμότητα. Δεν περιορίζεσαι μόνο στις σκέψεις όμως, περνάς και στη δράση και τις αποφάσεις, το πρώτο πράγμα που κάνεις, αυτό το διήμερο, είναι να προσανατολιστείς ερωτικά, να νιώσεις ένα μεγάλο ποσοστό επί τοις εκατό ότι έχεις βρει το σωστό άτομο για σχέση σοβαρή. Μετά, το επόμενο σου βήμα σαν γνήσιος Υδροχόος, είναι να τεστάρεις και να τσεκάρεις το υποψήφιο άτομο και μετά για το κλείσιμο είναι να προβείς σε ανακοινώσεις. Κάτι μου λέει πως έχεις βρει αυτό που ψάχνεις και περνάς στο βήμα των αποκαλύψεων, καλά κάνεις!
ΙΧΘΥΣ -Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Σκορπιό, δημιουργείται μια καυτή ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στη σχέση σου αλλά και στην περίπτωση που είσαι μόνος/η, πάλι το ίδιο ισχύει. Μια καυτή συνάντηση, μια ιδιαίτερα ερωτική επικοινωνία βάζει σε τροχιά τη ζωή σου και αυτή τη φορά δεν είσαι έρμαιο των αποφάσεων των άλλων. Διεκδικείς σθεναρά μια θέση στην καρδιά ενός πρόσωπου, απαιτείς από τους γύρω σου να ζήσεις μια μεγάλη αλλαγή. Η επιτυχία κρίνεται στη θέλησή σου καθαρά, κατά πόσο θα βάλεις τούτο το διήμερο τα θέλω σου πάνω από τις επιθυμίες των άλλων,  είναι η δική σου σειρά να ζητήσεις, να διεκδικήσεις και να πάρεις ό, τι σου ανήκει ερωτικά. Μην κάνεις πίσω λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add