«Η Κυβέρνηση σε παρακολουθεί από το Smartphone σου» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Απριλίου 17, 2015

«Η Κυβέρνηση σε παρακολουθεί από το Smartphone σου»


Αποκαλύψεων συνέχεια… Εφευρέτης Λογισμικού Προστασίας από ιούς μαρτυρά πως…

Η Κυβέρνηση σε παρακολουθεί από το Smartphone σου
«Η κυβέρνηση έχει φυτεύσει κακόβουλο λογισμικό στον τηλέφωνό σας ώστε να μπορεί να δει τι κάνετε»Τα Smartphones είναι πολύ ευάλωτα στην κατασκοπεία…
Γραφεία κατασκόπων σκόπιμα Καταστρέφουν την Ψηφιακή Ασφάλεια…Κορυφαίοι ειδικοί υπολογιστών και διαδικτύου λένε ότι η NSA σπάει τη λειτουργικότητα τους προς χάρη της κατασκοπείας… Μειώνει τη λειτουργικότητα και μειώνει την ασφάλεια των υπολογιστών – για παράδειγμα – δημιουργεί κερκόπορτες που κακόβουλοι χάκερ μπορούν να περάσουν.Θυμηθείτε πως αμερικανικές και βρετανικές υπηρεσίες κατασκοπείας έχουν σκόπιμα υποβαθμίσει την ασφάλεια για πολλές δεκαετίες. Και αυτό γίνεται όλο και χειρότερο. Για παράδειγμα, σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν αυτοματοποιημένα προγράμματα για να μολύνουν εκατομμύρια υπολογιστές.

Τα Smart Phones είναι ευάλωτα στην κατασκοπείαΗ κυβέρνηση κατασκοπεύει εσάς από το τηλέφωνό σας … και μπορεί ακόμη και να ενεργοποιήσει από μακριά κάμερα και μικρόφωνο όταν το τηλέφωνό σας είναι απενεργοποιημένο.Για παράδειγμα, η NSA έχει εισαγει τον κωδικό της στο λειτουργικό σύστημα Android στα τρία τέταρτα των smartphones παγκοσμίως. Η Google ή η NSA – μπορούν να μετατρέψουν εξ αποστάσεως την κάμερα του τηλεφώνου σας και τη συσκευή εγγραφής οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Επιπλέον, η Google γνωρίζει ακριβώς κάθε κωδικό πρόσβασης WiFi στον κόσμο … το ίδιο και η NSA κάνει, δεδομένου ότι κατασκοπεύει τόσο ευρέως όσο η Google. Αλλά δεν είναι μόνο το Android. Στην πραγματικότητα, η NSA μπορεί να κατασκοπεύσει ακριβώς το έξυπνο τηλέφωνο του καθενός. Να θυμάστε, ότι θα μπορούσε να συμβαίνει ακόμη και όταν το τηλέφωνό σας είναι απενεργοποιημένο.



hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add