BPEΘHKE H BIKY ΣΤΑΜΑΤΗ.. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Απριλίου 03, 2015

BPEΘHKE H BIKY ΣΤΑΜΑΤΗ..

Εντοπίστηκε η Βίκυ Σταμάτη στο Χαϊδάρι. Ήταν κοντά σε εκκλησία. Συνελήφθη και οδηγείται σε αστυνομικό τμήμα 

Έξω από την εκκλησία Παναγίτσα στο Χαϊδάρι εντοπίστηκε από τις αρχές η Βίκυ Σταμάτη, η οποία απέδρασε χθες από το Δρομοκαΐτειο. 

Η κα Σταμάτη, συνελήφθη και οδηγείται στο ΑΤ Χαϊδαρίου. Έχει ειδοποιηθεί ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών κ. Ντογιάκος για την παράδοσή της στην περιοχή Χαϊδαρίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια τηλεφώνησε στο δικηγόρο της Φ. Ραγκούση και εξέφρασε τη πρόθεσή της να παραδοθεί στην αστυνομία αναφέροντας το σημείο όπου και θα βρίσκεται. 

Το χρονικό της απόδρασης 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η απόδραση της Βίκυς Σταμάτη έγινε μεταξύ 01:00 και 05:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης και πιθανόν από μπαλκόνι, καθώς η μπαλκονόπορτα του δωματίου της βρέθηκε ανοιχτή. 

Την ευθύνη της απόδρασής της έχουν οι δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι την φρουρούσαν επί 24ωρου βάσεως, σε τρεις διαδοχικές βάρδιες. Μάλιστα αυτή την ώρα, έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, ενώ δεν είναι απίθανο να σχηματιστεί εναντίον τους δικογραφία και να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτόφωρου. 

Σημειώνεται ότι η Βίκυ Σταμάτη νοσηλεύεται στο ΨΝΑ από 26/12 του 2013, εκτίοντας ποινή 12 ετών για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. 
Η άμεση έκκληση της οικογένειας να παραδοθεί 

Από τις πρώτες ώρες οι κοντινοί της άνθρωποι έκαναν έκκληση στη Βίκυ Σταμάτη να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο, απηύθυναν η μητέρα της Γεωργία και ο αδελφός της Παναγιώτης Σταμάτης, μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega", ενώ εξέφρασαν φόβους για τη ζωή της. 

"Όπου να είσαι, σου λέω, χωρίς να αγνοώ τις ευθύνες αυτών που σε οδήγησαν εχθές εδώ, ότι ο καλός δρόμος για να σμίξεις άμεσα με το παιδί μας και την οικογένειά σου, είναι να βρεθείς σύντομα στην φροντίδα των γιατρών και των νοσηλευτών, εκείνων που τον τελευταίο χρόνο στο ίδρυμα σε στήριξαν και σε αγάπησαν" σημείωνε χτες ο Άκης Τσοχατζόπουλος από τη φυλακή. 


Εκτός από την οικογένεια και τον έγκλειστο σύζυγό της από τις φυλακές, έκκληση να επιστρέψει στο Δροκμοκαΐτειο είχε απευθύνει στην κα. Σταμάτη και ο δικηγόρος της, που όπως φαίνεται έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξεύρεσή της και την επιστροφή στην κλινική. 

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη απορρίφθηκε το αίτημα της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου για αποφυλάκιση. Στην αίτησή της - επικαλούμενη τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει με "ακούσια νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο" - ισχυρίζεται πως πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή και δεν κοιμάται πάνω από δυο ώρες την ημέρα, ενώ θέτει ξανά το γεγονός ότι το 7χρονο παιδί της μεγαλώνει χωρίς κανέναν από τους δυο γονείς του. 

"Δεν αποδεικνύεται ότι θα τελέσω νέες αξιόποινες πράξεις αφού και για αυτές για τις οποίες κατηγορούμαι δεν τις έχω τελέσει, αλλά τουναντίον θα αγωνιστώ σκληρά για να ξεπεράσει ο γιος μου τα προβλήματα αλλά και για την αποκατάσταση της υγείας μου" ανέφερε. 

Το δικαστήριο ωστόσο, απέρριψε ομόφωνα την πολλοστή αίτηση της με σκεπτικό ότι είναι ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add