Ερευνητές εξαφανίζονται την στιγμή που εντοπίζουν ένα μυστηριώδες μεταλλικό αντικείμενο σε μια Καταβόθρα στη Σιβηρία!! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Απριλίου 17, 2015

Ερευνητές εξαφανίζονται την στιγμή που εντοπίζουν ένα μυστηριώδες μεταλλικό αντικείμενο σε μια Καταβόθρα στη Σιβηρία!!



Μερικοί ερευνητές έχουν αναφέρει πρόσφατα την παρουσία ενός μεταλλικού αντικειμένου μέσα σε ένα κρατήρα. Το εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι η ερευνητική ομάδα εξαφανίστηκε μετά την υποβολή εκθέσεων σε μηχανική βλάβη στο ελικόπτερο. Στη συνέχεια το μυστήριο της Καταβόθρας, βαθαίνει. Τι πραγματικά συμβαίνει στη Σιβηρία;
το ελικόπτερο που εξαφανίστηκε πρόσφατα, ήταν επί του σκάφους με την ομάδα των ερευνητών της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών
Καταβόθρα στη Σιβηρία
Τον Ιούλιο του 2014, κάποιες Καταβόθρες (πραγματικές κρατήρες ή λάκκους που σχηματίζονται στο έδαφος) έχουν εμφανιστεί στη χερσόνησο Γιαμάλ στη Σιβηρία βόρεια. Η επιστημονική κοινότητα αμέσως ρωτήθηκε για αυτό το μυστηριώδες φαινόμενο και προσπάθησε να ψάξει την προέλευσή του.
Ερευνητές επιθεωρούν την πρώτη τρύπα στην Σιβηρία, και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι συνέβη μια έκρηξη από μέσα, και προκάλεσε την καταβόθρα . Πολλοί επιστήμονες μίλησαν για το φυσικό φαινόμενο που προκαλείται από τα τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου στο υπέδαφος. Το μυστήριο λύθηκε;

Αυτή η επιστημονική θεωρία απαξιώθηκε από μερικούς κατοίκους της περιοχής οι οποίοι δήλωσαν ότι είχαν παρατηρήσει κάποιες λάμψεις φωτός στον ουρανό δίπλα στον κρατήρα. Ορισμένοι επιστήμονες, στις αρχές του 2015, βρήκαν τέσσερις μεγάλους κρατήρες στην ίδια περιοχή, αυξάνοντας και πάλι το θέμα. Το μυστήριο , αυτές τις μέρες, έχει βαθύνει ακόμη περισσότερο, χάρη σε μια ανακάλυψη που έγινε από μια ομάδα ερευνητών.
Η Καταβόθρα στη Σιβηρία: νέα περίπτωση της παρατήρησης 
Πριν από λίγο καιρό μια ομάδα ερευνητών της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, ερευνούσε το μυστήριο της Καταβόθρας στη Σιβηρία . Κατά τη διάρκεια της αναγνώρισης με το ελικόπτερο, η ομάδα είχε αναφέρει την παρουσία ενός μεταλλικού αντικειμένου, όπως ένα διαστημόπλοιο, που περιέχεται σε έναν από τους μεγαλύτερους κρατήρες. Όπως αναφέρθηκε από το "Σιβηρίας Times" αυτοί οι ερευνητές ανέφεραν μέσω του δορυφορικού τηλεφώνου, ότι είχαν δει ένα είδος «διαστημικής κάψουλας" στον κρατήρα. 

Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι οι τρεις ερευνητές ξαφνικά έχασαν το σήμα μετά την αποτυχία της επικοινωνίας. Τι συνέβη; Αυτή είναι δήλωση του υπουργείου Έκτακτων Καταστάσεων της Ρωσίας:
" Ξαφνικά έχουμε χάσει την επαφή με τους τρεις ερευνητές και η κλήση διακόπτεται απότομα. Στείλαμε αμέσως ένα ελικόπτερο διάσωσης, αλλά δεν υπήρχε ίχνος από τους ερευνητές. Ήταν σαν να είχαν κυριολεκτικά εξαφανιστεί και ο κρατήρας ήταν άδειος. Οι Δορυφορικές εικόνες έδειξαν φυσιολογικά επίπεδα του χιονιού και του ανέμου . "
Ορισμένοι εμπειρογνώμονες των ΑΤΙΑ δείχνουν ότι πρόκειται σαφώς για μια περιοχή «ειδική» και ότι το μεταλλικό αντικείμενο θα μπορούσε να είναι Άγνωστης προέλευσης. Από του τοπικούς πολίτες φαίνεται, ότι σε αυτούς τους κρατήρες εμφανίζονται περίεργες λάμψεις φωτός. Τι βρήκαν οι ερευνητές; Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε αντιμέτωποι με μια περίπτωση απαγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add