Κύπρος: Καταγγέλθηκαν 472 οδηγοί για υπερβολική ταχύτητα σε 12 ώρες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Απριλίου 04, 2015

Κύπρος: Καταγγέλθηκαν 472 οδηγοί για υπερβολική ταχύτητα σε 12 ώρες

Συνολικά 472 οδηγοί καταγγέλθηκαν εντός 12 ωρών για υπερβολική ταχύτητα στο πλαίσιο εκστρατείας ελέγχου τροχαίων παραβάσεων για μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων, που διεξήγαγε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, χθες, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου (Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών και Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων), στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για πρόληψη των τροχαίων παραβάσεων και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων, αλλά και με στόχο την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, διεξήγαγαν μεταξύ των ωρών 6 π.μ. – 6 μ.μ., εκστρατεία στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λεμεσού – Πάφου, καθώς και στην πόλη και προάστια της Λευκωσίας.

Εγιναν συνολικά 728 καταγγελίες, μεταξύ των οποίων οι 472 αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα και οι 73 αφορούσαν παράβαση σήματος τροχαίας.

Παράλληλα, εκδόθηκαν 117 εξώδικες παρατηρήσεις παραβάσεων τροχαίας σε οδηγούς και έγιναν τέσσερις προειδοποιήσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, σε 32 περιπτώσεις, τα μέλη της Τροχαίας παρείχαν οδικές τροχαίες διευκολύνσεις στο κοινό, με σημαντικότερη, τη μεταφορά ασθενούς με σοβαρό πρόβλημα υγείας, από τη Λακατάμεια σε ιδιωτικό νοσοκομείο. 

ΠΗΓΗ - ΚΥΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add