Η ΜEΓΑΛH ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ - ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Μαρτίου 14, 2015

Η ΜEΓΑΛH ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ - ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Άρχισαν τα όργανα. Πριν ακόμα λαλήσει ο πετεινός της Ευρωπαικής Ένωσης και πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι μας από όλα όσα γράφαμε πριν από λίγες μέρες
για τις τεράστιες κωλοτούμπες της Ελληνικής κυβέρνησης και του υπουργείου Οικονομικών, πληροφορίες από καθεστωτικά μέσα της διαπλοκής(που θέλουν το κακό της αριστερής φράξιας των “Κολοκοτρωναίων” που δίνουν μάχες για τη χώρα), φορτώνουν στον λαοπρόβλητο και δημοφιλέστερο(όπως λέγαμε κάποτε για τον καταλληλότερο), ατάκες συμβιβασμού και εναπόθεσης των επαναστατικών λαβάρων.

Σε δηλώσεις του ο Γιάνης Βαρουφάκης σε οικονομικό φόρουμ που πραγματοποιείται στη λίμν Κόμο, φέρεται να δήλωσε ότι μπορούμε να αναστείλουμε την εφαρμογή ορισμένων προεκλογικών μας υποσχέσεων, ώστε να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη με τους εταίρους και δανειστές.Συμπλήρωσε επίσης ότι «η Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει όλα τα απαραίτητα βήματα και ότι θα αποπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της.

O υπουργός Οικονομικών εξέφρασε την άποψή του ότι θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και θεσμών έως τις 12 Απριλίου σχετικά με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, όπως αναφέρει το Reuters. Συμπλήρωσε επίσης, σύμφωνα πάντα με το Reuters, ότι η Ελλάδα έχει κάνει όλα τα βήματα εκείνα και θα αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της ενώ η κυβέρνηση δεν θα παραβιάσει μονομερώς τους κανόνες.

Όσα καταλάβατε εσείς, καταλάβαμε κι εμείς. Εκτός εαν ο υπ.Οικονομικών ισχυριστεί ότι οι δηλώσεις του παραποιήθηκαν όπως έγινε και στην περίπτωση με τον ιταλό δημοσιογράφο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add