Τα υπαίθρια παράνομα ερωτικά καταφύγια της Θεσσαλονίκης - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Μαρτίου 31, 2015

Τα υπαίθρια παράνομα ερωτικά καταφύγια της Θεσσαλονίκης

Για παράνομα ζευγάρια, για νόμιμα "εναλλακτικά" ζευγάρια αλλά και για όσους ζητάνε μια μικρή...απόδραση!

1. Πλαζ Καλαμαριάς
Από τα ιστορικά ερωτικά καταφύγια της πόλης. Κάτι σαν αστικός θρύλος που χρόνο με τον χρόνο χτίζει τον μύθο του πάνω σε βογγητά, κλεφτές ματιές και χαμόγελα συνενοχής. Στα θετικά συγκαταλέγεται η απίστευτη θέα που θα προσφέρει στο βράδυ σου το καλύτερο σκηνικό. Όλη η πόλη βρίσκεται ρομαντικά στο πιάτο σου και εσύ έχεις διψήφιους λόγους να δικαιολογηθείς ότι η πράξη περιέχει συναίσθημα.
Στα αρνητικά της περιοχής εντοπίζει κανείς την άσχημη μυρωδιά που το μόνο που μπορεί να «ανεβάσει» πάνω σου είναι το μεσημεριανό φαγητό, ενώ συχνά η περιοχή γίνεται και στέκι ναρκομανών, με αποτέλεσμα πάνω που βιώνεις τον απόλυτο οργασμό με τον Στάθη να χρειαστεί να συναντήσεις το πρόσωπο του Γιώργου στο παράθυρο να μετράει (στην καλύτερη) τα τατουάζ σου.

2. Κάστρα
Σαν βγεις στον πηγαιμό για τα κάστρα να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος. Ο «βασιλιάς» των ερωτικών καταφυγίων, η περιοχή όπου κάθε νέο ζευγάρι ΟΦΕΙΛΕΙ να επισκεφτεί προτού η ερωτική του ζωή περιοριστεί πάνω σε ένα κρεβάτι (ή στην καλύτερη σε ένα πλυντήριο). Απίστευτη θέα και έντονη ερωτική διάθεση σε μία περιοχή που φτιάχτηκε για να φιλοξενήσει τις ορμές σου. Στα αρνητικά συγκαταλέγεται η αθρόα προσέλευση πιστών («βασιλιάς» χωρίς πιστούς δε γίνεται) με αποτέλεσμα να χρειαστεί να χαιρετίσεις ενώ κάνεις έρωτα, τη μισή σου αρχική στο facebook.

3. Θέατρο Δάσους
Έχεις πάει να ακούσεις Μάριο Φραγκούλη. Στα μισά διαπιστώνεις ότι μπορείς να περάσεις λίγο καλύτερα τον χρόνο σου και σέρνεσαι με το Κατερινάκι βαθύτερα στο Θέατρο Δάσους. Βογκητά, πόδια στον αέρα και άριες να συνοδεύουν τον Μάριο σε ένα μοναδικό ντουέτο κάτω από τις πευκοβελόνες του Σέιχ Σου. Και επειδή η ευρύτερη περιοχή έχει να δικαιώσει και μία φήμη, δεν είναι απίθανο το θολό σου βλέμμα να συναντηθεί με ναρκωμανείς, σατανιστές και αστυνομικούς που συνήθως κυνηγιούνται στα περίχωρα. Μη δώσεις σημασία, εκτός αν είσαι παρθένα, σε λένε Μαρία και κουβαλάς μαζί σου μία νεκρή κότα.

4. Κωνσταντινοπολίτικα (λόφος)
Μέρος για λίγους και καλούς. Ελάχιστοι το έχουν ανακαλύψει με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα ασφαλές (σχετικά) καταφύγιο για νεαρά ζευγάρια. Από την άλλη επειδή είναι τόσο απομονωμένο, που αν σας συμβεί κάτι θα νιώσετε εντελώς ανυπεράσπιστοι!

5. Σχολή Δικαστών
Τώρα εσύ έχεις στο μυαλό σου το Suits, κουστουμαρισμένους δικηγόρους και όργια. Δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα καθώς το μέρος προσφέρεται για τους καλά μυημένους που γνωρίζουν πώς να κινούνται χωρίς να κινούν υποψίες. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ο φρουρός της σχολής και να φωτίσει την οντισιόν σου για τον ρόλο της Τζένα Τζέιμσον. Φρόντισε να μην έχεις άγχος, να πιστέψεις στον εαυτό σου και θα κερδίσεις.

6. Περιοχή Cedefop
Δίπλα στη Θέρμη. Πηγαίνεις για δύο λόγους. Είτε για να δοκιμάσεις το νέο ταβερνάκι που άνοιξε το περασμένο Σάββατο είτε για να αποπλανήσεις την Φωτεινούλα. Μεταξύ μας έχει να ανοίξει νέο ταβερνάκι στην περιοχή από τότε που πανηγύρισε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Μοναδικό αρνητικό η συχνή παρουσία περιπολικών καθώς στο σημείο γίνονται κόντρες με αμάξια και μπορεί εκεί που γυρίζεις τη βιντεάρα για το xvideos να πρέπει να εξηγήσεις ότι δεν έπαιζες με το γκάζι αλλά με τη Φωτεινούλα.

7. Χορτιάτης (ΖΕΠ Κισσός)
Η περιοχή προοριζόταν για κατοικήσιμη. Τελικά κατέληξε να αποτελεί το ιδανικό μέρος για όλους όσους μένουν με τους γονείς τους (άτιμη ανεργία) και έχουν μετατρέψει το fiatάκι σε ερωτική φωλιά. Η περιοχή είναι χαώδης, άρα αν η όρασή σου δεν είναι τόσο τέλεια που να ξεχωρίσεις στο σκοτάδι στα 50 μέτρα τον κύριο Απόστολο από τον 3ο, τότε πιθανότατα θα ξεχάσεις και την ανεργία και το όνομά σου και τα κοινόχρηστα!

8. Μέγαρο Μουσικής – Πάρκο του Φωκά
Δύο θρύλοι που σίγησαν με το πέρασμα των χρόνων. Και μπορεί οι παραστάσεις πίσω από το Μέγαρο να στοίχειωναν την περιοχή για χρόνια η νέα κατασκευή ωστόσο και η νέα παραλία ανάγκασαν τους θαμώνες να βλαστημήσουν και να αναζητήσουν την τύχη τους πιο ανατολικά. Ανάλογη ήταν και η τύχη του Πάρκου του Φωκά, το οποίο, ενώ την περασμένη δεκαετία φιλοξένησε κάθε πρωτοετή που σεβόταν τον εαυτό του, στη συνέχεια ακολούθησε την τύχη που είχε και το όνειρο του Φάνη Γκέκα στο Μουντιάλ: Γκρεμίστηκε!

Κείμενο: Ευθύμιος Σαββάκης (Στην αναδημοσίευση, κάναμε μερικές τροποποιήσεις σε κάποιες εκφράσεις για να γίνουν πιο...ήπιες. Διαβάστε το πρωτότυπο κείμενο στην πηγή του παρακάτω)

Πηγή: grekamag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: