ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ...!!! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...!!! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ...!!! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...!!!

Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο θα επισκεφθεί στις 14:30 το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας...για να του ανακοινώσει ότι δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης αλλά η ορκωμοσία θα είναι πολιτική.
Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινώσει το νέο κυβερνητικό σχήμα, θα πάει στις 14:30 στον Αρχιεπίσκοπο. Το ραντεβού θα γίνει πριν την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινώσει στον κ. Ιερώνυμο ότι δεν θα ορκιστεί πρωθυπουργός με θρησκευτικό όρκο, αλλά με πολιτικό.
Η ορκωμοσία του κυβερνητικού σχήματος στο Προεδρικό Μέγαρο θα γίνει χωρίς την παρουσία του Αρχιεπισκόπου, ωστόσο, εκεί παρών θα βρίσκεται ο αρχιγραμματέας της Συνόδου, έτσι ώστε όποιος από τους υπουργούς θέλει να ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο.
Ο Αρχιεπίσκοπος θα είναι παρών στον αγιασμό της νέας βουλής και με τον ίδιο τρόπο ο νέος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μπορεί να μην σηκωθεί όρθιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο χθες το απόγευμα, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Τηλεφώνησε ο ίδιος σήμερα στις 9 το πρωί για να ζητήσει ραντεβού πριν την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Εγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα θέσει σήμερα θέμα χωρισμού Εκκλησίας και Κράτους, αλλά θα δηλώσει τον αμέριστο σεβασμό στο πρόσωπό του.
Πηγή: Iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: