Ῥωμανὲ οἱ Ἕλληνες σὲ εὐχαριστοῦν γιὰ τὴν προσφορά σου στὴν ἑλληνικὴ οἰκονομία!!! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2014

Ῥωμανὲ οἱ Ἕλληνες σὲ εὐχαριστοῦν γιὰ τὴν προσφορά σου στὴν ἑλληνικὴ οἰκονομία!!!

Πριν λίγες ημέρες αναφερόμενος στους ιδιωτικούς στρατούς του πλανήτη είχα ασχοληθεί με την G4S.

Ἔπιασαν δουλειὰ οἱ μισθοφόροι στὴν Ῥωσσία
 Aυτή η εταιρία-κράτος θα αναλάβει την παρακολούθηση των κρατουμένων με τα βραχιολάκια, στα πλαίσια της πλήρους ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ του κράτους, χωρίς φυσικά να μας ρωτήσουν.
Κι όλα έγιναν εύκολα και γρήγορα με την βοήθεια του …Ρωμανού. 
Στα 15 του συμμετείχε στην…«επανάσταση» που έστησαν οι τοκογλύφοι, η οποία μας κόστισε περισσότερα από 214.000.000 ευρώ σε ζημιές, και ποιος ξέρει πόσα δισεκατομμύρια στο χρηματιστήριο, μέσω των spreads, στις εξαγωγές, στον τουρισμό κλπ… .
Βοήθησε κι εκεί ο …«διανοούμενος» Ρωμανός να ανοίξει ο δρόμος για το ΔΝΤ, που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 6000 πολίτες, κατέστρεψε 300.000 επιχειρήσεις, άφησε ανέργους το 30% των πολιτών και λήστεψε εκατοντάδες δισεκατομμύρια,οικονομίες μιας ζωής, φτωχοποιώντας 5.000.000 Έλληνες!!!

Σήμερα ο ΙΔΙΟΣ πλούσιος …«επαναστάτης», μέσω μίας καλοστημένης παραστάσεως, όπου οι γονείς του και η γιατρός φίλη τους τον …«βοηθούσαν» να …«πεθάνει» «αγωνιζόμενος», έδωσαν το …«ανθρωπιστικό» άλλοθι στο κράτος να διοχετεύσει κι άλλους πόρους προς τις εταιρείες των σιωνιστών, όπως η G4S.
Στη χώρα με το 30% των πολιτών στην ανεργία, το κράτος, με την μεγάλη βοήθεια του Ρωμανού, έδωσε ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα και ανέθεσε εργασία σε ΞΕΝΗ εταιρεία, με 620.000 εργαζομένους.

Η G4S είναι κοινών συμφερόντων με την αμερικανοεβραική NOBLE, που θα αρπάξει τα πετρέλαια Κύπρου κι Ελλάδας.
Καταλάβατε τώρα γιατί κάθε μήνα έχουν συναντήσεις με Ισραηλινούς ή με σιωνιστές από την Αμερική. Ξεπωλούν με κάθε τρόπο ό,τι βρουν μπροστά τους. 

Ρωμανέ, τα εκατομμύρια Ελλήνων κάτω από το όριο της φτώχιας, σ’ ευχαριστούν για την προσφορά σου στην Ελληνική Οικονομία. 

Μπορείς να συνεχίσεις τώρα να πηγαίνεις τα ταξιδάκια σου στην Αυστρία, να βελτιώσεις τα Γερμανικά σου, να αγοράζεις τις αγαπημένες σου πανάκριβες μάρκες, να τρως τα ακριβά φαγητά σου, να παίξες το πιάνο σου και να σπουδάσεις κανονικά, σε αντίθεση με εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά που δεν έχουν λεφτά ούτε για φροντιστήρια κι ούτε καν για πετρέλαιο να ζεσταθούν, και σε κάποιες περιπτώσεις ούτε να καν φαγητό.

Για να καταλάβετε πόσο …«έσπρωξε» την υπόθεση ο Ρωμανός, σκεφθείτε πως μέχρι και ο Guardian έσκυψε με ενδιαφέρον επάνω από το …«πρόβλημα» του Ρωμανού, .γιατί η υπόθεση αφορά την G4S!!!
Τα λεφτά πολλά…
Οπότε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ έπρεπε να βάλουν το χέρι τους να βοηθήσουν τους επικυριάρχους να αρπάξουν κι άλλο δημόσιο χρήμα στο χέρι.

Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Τα ΜΜΕ (η Χουριέτ- CNN TURK) κατέβασαν την σημαία από τα Ίμια, σκηνοθέτησαν μία νύκτα επικοινωνιακού τρόμου και λίγες ημέρες μετά ο Τσαχατζόπουλος υπέγραφε εξοπλιστικά προγράμματα αξίας 30 Δισεκατομμυρίων ευρώ (πρακτικά ήταν σκουπίδια πληρωμένα για όπλα)…
Κι έφαγαν όλοι μια χαρά, από τον πρώτο έως τον τελευταίο κομπάρσο της παραστάσεως.
Έτσι γέμισαν με …«νόμιμα» εκατομμύρια οι λίστες τύπου Λαγκάρντ που είναι πολλές, αλλά είδαμε μόνο μία κι αυτή …«πειραγμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add