Δεν είσαι μόνο το ζώδιό σου! Διάβασε τι αποκαλύπτουν οι πλανήτες στο Ωροσκόπιό σου. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2014

Δεν είσαι μόνο το ζώδιό σου! Διάβασε τι αποκαλύπτουν οι πλανήτες στο Ωροσκόπιό σου.



Η Αστρολογία είναι ένα σημαντικό εργαλείο που μας βοηθάει στην κατανόηση του εαυτού μας, της επαγγελματικής και αισθηματικής μας ζωής αλλά και άλλων τομέων. Οι εφημερίδες, τα περιοδικά, το internet αναφέρονται μόνο στην περιγραφή και στις προβλέψεις που γενικεύουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων με βάση το ζώδιο του Ήλιου τους. Υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα που μελετάμε στην Αστρολογία και η αναφορά στα ζώδια είναι μόνο ένα μικρό μέρος της περιγραφής ή της πρόβλεψης. Ο κάθε άνθρωπος επηρεάζεται από δέκα πλανήτες, δώδεκα οίκους και αναρίθμητες όψεις. Αυτός είναι και ο γενέθλιος αστρολογικός χάρτης, που διαφοροποιεί τον καθένα μας και τον ξεχωρίζει από τους άλλους που μοιράζονται το ίδιο ζώδιο με το δικό μας. Για να διαβάσεις τον Αστρολογικό χάρτη σου κάνε κλικ εδώ: Αστρολογικός Χάρτης
Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι πλανήτες;
ΗΛΙΟΣ, ΣΕΛΗΝΗ, ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ
Έχει ειπωθεί ότι ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Ωροσκόπος είναι τα κυριότερα στοιχεία για να έχουμε μια συνολική εικόνα της προσωπικότητας ενός ατόμου. 
Ο Ήλιος, το ζώδιό μας, περιγράφει το εγώ μας, τη συνειδητή, δική μας ατομικότητα και πώς αυτή γίνεται αντιληπτή από τους άλλους σε καθημερινή βάση. Είναι η ουσία του τι είμαστε. Ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης του Λέοντα. Ο οίκος που βρίσκεται ο Ήλιος μας φωτίζεται και παίρνουμε τα χαρακτηριστικά της ποιότητας του οίκου στον οποίο βρίσκεται.
Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά μας και την υποσυνείδητη συμπεριφορά μας. Είναι κυβερνήτης του Καρκίνου. Η Σελήνη είναι η ασφάλειά μας ή η έλλειψή της, τα βαθύτερα ένστικτά μας, οι ανάγκες και τα συναισθήματά μας. Δείχνει το πώς θα ενεργήσουμε σε κάθε περίπτωση συναισθηματικά.
Ο Ωροσκόπος είναι η πρώτη εντύπωση που δείχνουμε στους άλλους. Το ζώδιο του Ωροσκόπου δείχνει τον τρόπο της συμπεριφοράς μας, προκειμένου να ενσωματωθούμε με τους άλλους. Ανάλογα με το ζώδιο του Ωροσκόπου μας, θα ενεργήσουμε για καλύτερα ή για χειρότερα. Επίσης είναι η μάσκα που φοράμε στον έξω κόσμο, μέχρι οι άλλοι να γνωρίσουν τον πραγματικό εσώτερο εαυτό μας (Σελήνη) και την προσωπικότητά μας (Ήλιος).
ΠΛΑΝΗΤΕΣ
Ο Ερμής: Είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, της λογικής, των ταξιδιών και του εμπορίου. Δείχνει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με τους άλλους και τονίζει την πνευματική πλευρά του εαυτού μας. Σε μια συνομιλία ή συζήτηση δείχνει το πώς θα συνδεθούμε με τους άλλους σε ένα νοητικό επίπεδο. Η αρνητική πλευρά του είναι η αναποφασιστικότητα και η υπερβολική κριτική. Είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων και της Παρθένου.
Η Αφροδίτη: Είναι ο πλανήτης του έρωτα, της αγάπης και των χρημάτων. Η Αφροδίτη έχει να κάνει με την ηρεμία και αναζητά την ισορροπία και την ομορφιά. Σηματοδοτεί τις καλλιτεχνικές τάσεις μας, το γάμο και την έλξη προς το αντίθετο φύλο. Επίσης, τα χρήματα σχετίζονται με την Αφροδίτη, καθώς δείχνει πώς ξοδεύουμε τα χρήματά μας και τι είναι πιθανό να αγοράσουμε για τους άλλους. Η αρνητική πλευρά της είναι η ματαιοδοξία και η επιπολαιότητα. Είναι κυβερνήτης του Ταύρου και του Ζυγού.
Ο Άρης: Είναι ο πλανήτης των ρίσκων, της δράσης και των σεξουαλικών επιθυμιών. Εκφράζει τον τρόπο που δρούμε και αντιδρούμε και το πώς αγωνιζόμαστε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε μέχρι το τέλος. Οι κακές ιδιότητες που συνδέονται με αυτόν τον πλανήτη είναι η επιθετικότητα, ο ανταγωνισμός και οι διαμάχες. Είναι κυβερνήτης του Κριού και του Σκορπιού.
Ο Δίας: Είναι ο πλανήτης της αισιοδοξίας και της επέκτασης και φέρνει τύχη. Σηματοδοτεί τις πεποιθήσεις μας, τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, την ηθική και το εξωτερικό. Δείχνει την πιο φωτεινή πλευρά της ζωής, που μπορεί να μας δώσει ελπίδα σε μακροπρόθεσμη βάση. Η αρνητική πλευρά του Δία είναι η υπερβολική αισιοδοξία και η υπερβολή. Είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη.
Ο Κρόνος: Είναι ο πλανήτης του περιορισμού και της ωριμότητας. Δείχνει τον τρόπο με τον οποίο ελέγχουμε τα πράγματα στη ζωή μας. Ο Κρόνος μας βοηθά να δούμε τι κάνουμε λάθος και τους τρόπους που μπορούμε να διορθώσουμε τον εαυτό μας και να αναλάβουμε την ευθύνη των πράξεων μας. Μερικές φορές μπορεί να μας διδάξει ένα σκληρό μάθημα, αλλά στο τέλος, θα είναι όλα προς το καλύτερο, καθώς έχουμε μεγαλύτερη ωριμότητα. Η αρνητική πλευρά του Κρόνου είναι η απομόνωση, η σκληρότητα, η ψυχρότητα και η άκαμπτη συμπεριφορά. Είναι ο κυβερνήτης του Αιγόκερου.
Ο Ουρανός: Είναι ο πλανήτης των απρόσμενων εκπλήξεων, των αλλαγών και των ανακαλύψεων. Ο Ουρανός φέρνει στη ζωή μας πρόσωπα και καταστάσεις, όταν δεν τα περιμένουμε και μας κάνει να ξεφεύγουμε από την καθημερινή μας ρουτίνα. Σηματοδοτεί τις αλλαγές, εκφράζοντας την πρωτοτυπία και την εκκεντρικότητα. Είναι επίσης ένας βαρύς πλανήτης και αναφέρεται σε μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων. Η αρνητική πλευρά του Ουρανού είναι η εξέγερση, η έλλειψη συναισθημάτων και η ανευθυνότητα. Είναι ο κυβερνήτης του Υδροχόου.
Ο Ποσειδώνας: Είναι ο πλανήτης της πνευματικής εξέλιξης και των ονείρων που θέλουμε να εκπληρώσουμε στη ζωή μας. Είναι η καλοσύνη, η θεραπεία και η συμπάθεια, οι ψυχικές και διαισθητικές ικανότητες, τα όνειρά μας και τα μυστικά που βγαίνουν στην επιφάνεια. Είναι επίσης ένας βαρύς πλανήτης και αναφέρεται σε μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων. Η αρνητική πλευρά του Ποσειδώνα είναι οι ψευδαισθήσεις, η απάτη, η ευπιστία και το ψέμα. Είναι ο κυβερνήτης των Ιχθύων.
Ο Πλούτωνας: Είναι ο πλανήτης του θανάτου, του σεξ και των χρημάτων των άλλων ανθρώπων. Δείχνει το τέλος κάποιων καταστάσεων και μια νέα αρχή για καλό ή για κακό. Ο Πλούτωνας σηματοδοτεί τις κληρονομιές και τη μεταμόρφωση στη ζωή μας. Είναι επίσης ένας βαρύς πλανήτης και αναφέρεται σε μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων. Η αρνητική πλευρά του Πλούτωνα είναι οι εμμονές, η ανάγκη για έλεγχο, η ζήλια η κτητικότητα, η καταστροφή και ο θάνατος. Είναι ο κυβερνήτης του Σκορπιού.
Τώρα, εκτός από τους πλανήτες, υπάρχει κι ένας άλλος παράγοντας σε κάθε γενέθλιο χάρτη, που απαντά στην ερώτηση: « για ποιο σκοπό έχουμε έρθει σε αυτή τη ζωή πάνω στη Γη;» Η απάντηση δίνεται, εξετάζοντας τους Δεσμούς της Σελήνης.
Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης αντιπροσωπεύει την παρούσα ζωή μας και τι πρέπει να μάθουμε στο τώρα, προκειμένου να εκπληρώσουμε την αποστολή μας σε αυτήν την ενσάρκωση. Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης είναι το παρελθόν και ό, τι κάναμε σε προηγούμενες ζωές, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο και πάλι στην παρούσα ζωή μας. Ο Νότιος Δεσμός μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μια καλή πλευρά της ζωής του ατόμου, καθώς και δώρα από το παρελθόν που μπορεί να έρθουν φυσικά σε αυτήν τη ζωή. Οι Δεσμοί της Σελήνης παίζουν σημαντικό ρόλο για το κάθε άτομο, ανάλογα με το ζώδιο και τον οίκο που βρίσκονται στο γενέθλιο χάρτη.
Σε αυτό το άρθρο αναφέρω τα βασικά της Αστρολογίας. Η Αστρολογία είναι μια ανεξάντλητη πηγή γνώσης που δεν σταματάει να εμπλουτίζεται διαρκώς και να δημιουργεί εκπλήξεις!


πηγη http://www.e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add