ΟΣΕ Θεσσαλονικης: Για πρωτη φορα Χριστουγεννιατικο χρωμα και άρωμα στις εγκαταστασεις του ΟΣΕ. Με γιγαντιαιο ελατο, λαμπιονια και συναυλιες! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 05, 2014

ΟΣΕ Θεσσαλονικης: Για πρωτη φορα Χριστουγεννιατικο χρωμα και άρωμα στις εγκαταστασεις του ΟΣΕ. Με γιγαντιαιο ελατο, λαμπιονια και συναυλιες!


Άρωμα και χρώμα Χριστουγέννων θα δώσουν στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό θεσσαλονίκης ο ΟΣΕ και ο διαχειριστής του εμπορικού κέντρου που λειτουργεί στους χώρους του, για πρώτη φορά στα έξι χρόνια μετά την ανακαίνιση του.Στους χώρους του Σταθμού θα διοργανωθεί το "Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ" που θα διαρκέσει όλη την εορταστική περίοδο, μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2015. Στο εσωτερικό και το εξωτερικό του σταθμού, αυτές τις ημέρες, τοποθετούνται ειδικά ομοιόμορφα σταντ που θα φιλοξενήσουν κοινωνικούς φορείς της πόλης. Τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου train spot θα διακοσμηθούν ανάλογα και θα διοργανώσουν διάφορα χάπενιγκ για μικρούς και μεγάλους, σε καθημερινή βάση.

Σε αυτά περιλαμβάνονται συναυλίες, εμφάνιση χορευτικών συγκροτημάτων, προσφορά δώρων σε παιδιά από Άγιους Βασίληδες κ.α. "θα διοργανωθούν εκδηλώσεις ανάλογες με αυτές που γίνονται αυτήν την περίοδο από τη ΔΕΘ ή που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια από το δήμο θεσσαλονίκης και το επιμελητήριο στο κέντρο της πόλης, θέλουμε να δώσουμε γιορτινό χρώμα στο σταθμό, να το χαρούν οι επιβάτες του ΟΣΕ και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής δυτικής θεσσαλονίκης", αναφέρει στη "Μ" ο κ. Βασίλης Διαμαντάκης, μηχανικός και μέλος του δ.σ. της ΓΑΙΑΟΣΕ, αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΕΣΣΤΥ.

Πηγή: Μακεδονία
Πηγή: radio1d.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: