Ερμής στον Αιγόκερω: Βάλε τις σκέψεις σου σε τάξη. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 19, 2014

Ερμής στον Αιγόκερω: Βάλε τις σκέψεις σου σε τάξη.


Στις 17 Δεκεμβρίου, ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει έως τις 5 Ιανουαρίου 2015.

     Με τον Ερμή στον Αιγόκερω, επικεντρωνόμαστε στις πρακτικές πλευρές της ζωής. Έχουμε την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε απτά, πρόσωπα και καταστάσεις και απορροφούμαστε σε σκέψεις που οδηγούν σε ένα σκοπό, σε ένα τελικό αποτέλεσμα. Δίνουμε βάρος σε ό, τι λέμε και μιλάμε με σιγουριά. Θα πούμε τη γνώμη μας μετά από προσεκτική εξέταση ενός ζητήματος. Έχουμε υπομονή και επιμονή αλλά κολλάμε με ένα θέμα, και με την επινοητικότητά μας και το σαφές πνευματικό δυναμικό μας, ολοκληρώνουμε τους στόχους μας. Δεν είμαστε οπαδοί της αδράνειας και συζητάμε, είμαστε επικοινωνιακοί αλλά με μια δόση εγκράτειας, ενώ οι συζητήσεις μας κατευθύνονται προς ένα σκοπό.
     Είμαστε σοβαροί στοχαστές και όταν αναλάβουμε ένα έργο, ξεπερνάμε τα όριά μας. Θέλουμε να το ολοκληρώσουμε, καθώς το μυαλό μας έχει θέσει ένα στόχο. Μπορεί να χαθούμε στην απαισιοδοξία και δεν πιστεύουμε εύκολα τους άλλους. Γοητευόμαστε από την ιστορία και τις πολιτιστικές παραδόσεις. Μπορεί να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο σκέψης μας αλλά όχι κατ’ ανάγκη αντίθετοι με την καινοτομία. Έχουμε νέες ιδέες στις οποίες μπορούμε να δώσουμε μορφή, χρησιμοποιώντας μια προσγειωμένη προοπτική που στηρίζεται στο μακρινό παρελθόν. Προσπαθούμε να προβάλλουμε ιδέες που βασίζονται στους κοινωνικούς θεσμούς και στην έρευνα και οι οποίες μπορούν να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Τι αντιπροσωπεύει ο Ερμής;

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.
ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, τα λόγια σας και ο τρόπος που επικοινωνείτε έχουν ισχυρή απήχηση στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Προσέξτε όμως τη δύναμη των λέξεών σας, μη συμπεριφερθείτε με αυταρχικό τρόπο, καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε αρνητικές επιπτώσεις από τους ανθρώπους γύρω σας. Τώρα ασχολείστε με την αξιοποίηση των δημιουργικών δυνατοτήτων σας για να πετύχετε στην καριέρα σας και θα κάνετε πολλές δημόσιες σχέσεις. Έχετε την ικανότητα να λύσετε όχι μόνο τα δικά σας προβλήματα αλλά και τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων. Λαμβάνετε κολακευτικά σχόλια, όταν κάνετε μια καλή δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, αναζητάτε τρόπους για να διευρύνετε τις γνώσεις σας και έχετε την έμπνευση για να εκπληρώσετε όλες τις προσδοκίες σας. Νιώθετε βαθιά ικανοποιημένοι στις επαγγελματικές επιδιώξεις σας και έχετε μια καλύτερη κατανόηση των ανθρώπων γύρω σας. Μπορεί μερικές φορές να αναρωτιέστε αν θα υλοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά με την αυτοπεποίθησή σας, θα πετύχετε. Τώρα τα πάτε καλά με τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και του συντρόφου σας, γιατί τους καταλαβαίνετε και ξέρετε τι χρειάζονται από εσάς. Ο ευρύς κοινωνικός σας κύκλος είναι το περιουσιακό στοιχείο στην καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙΜε τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, ψάχνετε τις απαντήσεις στα δικά σας προβλήματα, αλλά μπορεί και να βοηθήσετε τους άλλους με τα δικά τους. Ίσως τώρα να μην έχετε εμπιστοσύνη στο σύντροφό σας ή σε κάποιον συνεργάτη σας. Μπορεί αντίθετα, να αναγνωρίσετε πόσο πολύτιμος είναι ο σύντροφός σας για σας και θέλετε να μπείτε στο μυαλό του και την καρδιά του, προκειμένου να κατανοήσετε τις επιδιώξεις του ή να δείτε αν καλύπτετε τις προσδοκίες του. Μη φοβάστε να αλλάξετε το μυαλό σας, όταν τα στοιχεία δείχνουν ότι θα πρέπει να το κάνετε και έχετε υψηλότερα standards σε ό, τι κάνετε. Τώρα δεν θα είστε άμεσοι στην επικοινωνία σας με τους άλλους και δεν θα τους λέτε αυτό που θέλουν να ακούσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, ίσως να έχετε δυσκολία στο να πάρετε μια σημαντική απόφαση αλλά έχετε λογικά επιχειρήματα για να πείσετε τους άλλους. Κάνετε προσπάθειες για να έχετε μια καλή επικοινωνία με το σύντροφό σας, γι’ αυτό και συμφωνείτε μαζί του. Αν είστε μόνοι, μπορεί να συναντήσετε κάποιον ο οποίος σας κεντρίζει διανοητικά και είναι επικοινωνιακός. Το ταίρι σας θα πρέπει να είναι όμορφος, τουλάχιστον στα μάτια σας, και θα πρέπει να ενδιαφέρεται για τη συνομιλία. Μπορεί να βρείτε κάποιον μέσα από κάποια συνομιλία ή διαμέσου κοινωνικών συναναστροφών ή διαμέσου της κοινωνικοποίησης.

ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, προβάλλετε τις ικανότητές σας στην εργασία σας και θα υπάρξει μια θετική αξιολόγηση της απόδοσής σας. Είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά για να πάρετε αυτό που θέλετε και δεν περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν οτιδήποτε ή να σας κάνουν χάρες. Είστε αφοσιωμένοι στην καριέρα σας και εκτελείτε τα καθήκοντά σας με επαγγελματική επιμέλεια και προσοχή. Οι ανώτεροί σας, εγκρίνουν τα επιτεύγματά σας και θαυμάζουν την αφοσίωσή σας στο καθήκον. Το περιβάλλον στο οποίο εργάζεστε, θα σας δώσει τη δυνατότητα να βρείτε μια κατάλληλη διέξοδο στα προβλήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, επεκτείνετε το νου σας μέσα από τη γνώση και αναπτύσσετε την ικανότητα να μεταβιβάσετε τις ιδέες σας. Αναζητάτε τη διασκέδαση ή ακόμα και την επικοινωνία με τους γύρω σας. Η ανησυχία σας και η ανάγκη σας για ποικιλία μπορεί να εκδηλωθεί σε μια ενεργή ερωτική ζωή. Κάνετε οτιδήποτε, προκειμένου να αναζωπυρώσετε τη φλόγα του ρομαντισμού και του πάθους με τον αγαπημένο σας και ίσως δεχτείτε κάποια κολακευτικά λόγια. Αισθάνεστε χαρούμενοι με τα παιδιά σας και για την εκπαίδευσή τους. Είστε πιο ικανοί να επικοινωνείτε και να ανταλλάσετε ιδέες.

ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, δεν επιδιώκετε τώρα να συνομιλήσετε αλλά ούτε και είστε προσιτοί για να σας πλησιάσουν οι άλλοι. Λόγω του έντονου συναισθηματισμού σας, έχετε την τάση να κρατάτε τις απόψεις για τον εαυτό σας, αν δεν συμφωνούν με τις ιδέες των άλλων. Θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για την προβολή των προσωπικών σας απόψεων, ακόμα κι αν αυτό σας προκαλεί κάποιο προσωρινό άγχος. Όντας τόσο κοντά στα άλλα μέλη της οικογένειάς σας, θα είναι δύσκολο για σας να σκεφτείτε τον εαυτό σας. Ίσως σκέφτεστε να αλλάξετε το μοτίβο της ζωής σας στο σπίτι, τις συνήθειες και τη συμπεριφορά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, υπάρχει γύρω σας έντονη επικοινωνιακή και κινητική δραστηριότητα και αναζητάτε νέα ενδιαφέροντα. Θέλετε να επικοινωνήσετε, προκειμένου να ξεφύγετε από την ανία και την πλήξη. Το μυαλό σας είναι γρήγορο και θέλετε να ζήσετε τη ζωή. Το ευέλικτο πνεύμα σας, σας βοηθά να επεξεργαστείτε πολύ καλά όλα τα δεδομένα. Μπορεί να λάβετε νέες πληροφορίες, αλλά προσέξτε την ορθότητά τους, γιατί το κουτσομπολιό αφθονεί. Η παγίδα είναι να βιώσετε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο φάσμα νέων πληροφοριών. Στην ερωτική σας ζωή, μπορείτε να απολαύσετε την επικοινωνία με το πρόσωπο που αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, προβάλλετε τα δημιουργικά ταλέντα σας και τραβάτε την προσοχή των προϊσταμένων σας, οι οποίοι θα σας δώσουν ευκαιρίες για να έχετε περισσότερα χρήματα στην καριέρα σας. Αν έχετε επιχείρηση, μπορείτε τώρα να προσελκύσετε ένα καλό πελατολόγιο ή να προωθήσετε τα οικονομικά συμφέροντά σας. Η ανησυχία σας για την ασφάλειά σας, σας οδηγεί στην εξεύρεση τρόπων βελτίωσης της οικονομικής σας κατάστασης και στο πώς να κερδίζετε περισσότερα. Ίσως θέσετε νέους οικονομικούς στόχους στην καριέρα σας ή σχέδια που είναι σε εξέλιξη να σας αποφέρουν περισσότερα χρήματα. Οι άλλοι σας θαυμάζουν για τα επιτεύγματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, εξετάζετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες και είστε σε θέση να λύσετε όλα τα προβλήματά σας γρήγορα και με ακρίβεια. Κατανοείτε τους άλλους γύρω σας και μπορείτε να μάθετε πολλά από αυτούς. Μπορεί να μάθετε κάποια σημαντικά πράγματα από τις εμπειρίες τους και ίσως κάνετε ένα μικρό ταξίδι. Επιδιώκετε να βρεθείτε μακριά από την καθημερινότητά σας και να ανανεωθείτε, διαμέσου της επικοινωνίας με τους άλλους. Προβάλλετε τις δημιουργικές διανοητικές δυνατότητές σας, οι οποίες σας βοηθούν να αναπτυχθείτε στην καριέρα σας. Ξέρετε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε και έχετε πίστη ότι θα πετύχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, προσέξτε τον ασαφή τρόπο της επικοινωνίας σας, γιατί θα παρεξηγείστε ή οι άλλοι θα μπερδεύονται από τα λόγια σας. Μπορεί τώρα να μην εκφράζεστε άμεσα, αλλά με υπονοούμενα. Η διαίσθησή σας κατευθύνει τις σκέψεις σας, οι οποίες θα έχουν εναλλαγές. Αναζητάτε τώρα την απομόνωση για να καθαρίσετε την ακαταστασία των σκέψεων σας για τους άλλους ανθρώπους στο μυαλό σας και ίσως σκέφτεστε να διώξετε κάποιον από τη ζωή σας. Βρείτε τρόπους να ανακουφιστείτε από την εσωτερική ένταση και σταματήστε να σκέφτεστε πολύ. Οι ενέργειές σας τώρα δεν υποκινούνται από το μυαλό σας αλλά από την καρδιά σας.

ΙΧΘΥΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, αναζητάτε την επικοινωνία με τους φίλους σας ή μπορεί να γίνετε μέλος μιας ομάδας που εξυπηρετεί ένα κοινό σκοπό ή μια κοινή πεποίθηση. Οι φίλοι σας ενισχύουν τις δυνατότητές σας και την ανάγκη σας να αποδείξετε τα θετικά στοιχεία του εαυτού σας. Ίσως τρέχετε για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των φίλων σας, αλλά προσέξτε μη σας εκμεταλλευτούν. Μπορεί μερικές φορές να αμφιβάλλετε αν μπορείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των φίλων σας και ίσως έχετε κάποια ανησυχία σχετικά με κάποια καθυστέρηση των σχεδίων σας. Ίσως τώρα κάνετε μια σημαντική συνεισφορά, είτε στην καριέρα σας, είτε στους φίλους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add