Ο ΚΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 14 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Δεκεμβρίου 23, 2014

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 14


Τι σημαίνει για τα ζώδια η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη;

Στις 23 Δεκεμβρίου, ο Κρόνος εγκαταλείπει το μετασχηματιστικό ζώδιο του Σκορπιού και εισέρχεται στον πνευματικό και φιλοσοφικό Τοξότη, όπου και θα παραμείνει έως τις 15 Ιουνίου 2015. Αφού επιστρέψει για λίγους μήνες και πάλι στο ζώδιο του Σκορπιού, από τις 18 Σεπτεμβρίου 2015 έως τις 20 Δεκεμβρίου 2017 θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη.

Κυρίως θα φέρει εμπόδια και ανατροπές στα Μεταβλητά ζώδια, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, και όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα ευνοήσει Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους και όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Ο Κρόνος χρειάζεται περίπου 28-29 χρόνια για να κάνει έναν πλήρη κύκλο, και έτσι κάθεται κατά μέσο όρο 2 ως 2μισυ χρόνια σε κάθε ζώδιο.

Οι διελεύσεις του Κρόνου μας δίνουν ωριμότητα και την ευκαιρία να αποκτήσουμε εσωτερική δύναμη, να γίνουμε πιο υπεύθυνοι σε ό, τι κάνουμε και λέμε και να μειώσουμε τη σπατάλη και τις υπερβολές στη ζωή μας. Ο Κρόνος έρχεται για να μας διδάξει να αναλάβουμε την ευθύνη για τους εαυτούς μας αλλά για και τους άλλους γύρω μας. Επίσης, μας διδάσκει την αξία της μετριοπάθειας και την εγκράτεια, δίνοντάς μας κάποια μαθήματα.

Υπό την επιρροή του Κρόνου οι ενέργειές μας είναι πιο πρακτικές, πιο χρήσιμες και πιο ουσιαστικές. Αυτή η περίοδος στη ζωή μας είναι κατάλληλη για την οικοδόμηση δεδομένων σε μια σταθερή βάση. Η μετριοπάθεια σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητη για την πνευματική ανάπτυξή μας. Δεν θα πρέπει να κατηγορούμε τους άλλους γι’ αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας τώρα, γιατί αυτό θα οδηγήσει σε αισθήματα μελαγχολίας και θυμού. Θα πρέπει να μάθουμε τα προσωπικά μας όρια, καθώς και την εσωτερική δύναμή μας.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Είστε πραγματικά τόσο απελευθερωμένοι όσο νομίζετε; Μήπως αποφεύγετε την ανάληψη των ευθυνών σας για να διεκδικήσετε την ελευθερία σας; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που σας θέτει ο Κρόνος στον Τοξότη, ο οποίος σας ζητά να επαναξιολογήσετε τις ευθύνες σας σε σχέση με την ελευθερία, τις πεποιθήσεις σας και τη δέσμευση. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που κυβερνά το εξωτερικό, την εκπαίδευση, τις πεποιθήσεις και τη φιλοσοφία. Πολλές απόψεις που αφορούν την εκπαίδευση, τη θρησκεία, την εκκλησία, τις κυβερνήσεις και τους νόμους θα αλλάξουν με την τοποθέτηση του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Τα ταξίδια στο εξωτερικό ίσως περιοριστούν και οι άνθρωποι δεν θα θέλουν να ταξιδέψουν. Ίσως αναπτυχθεί φόβος απέναντι σε άλλους πολιτισμούς και εθνότητες. Τα καλά νέα είναι ότι η ανθρωπότητα θα ωριμάσει και ίσως βρεθεί ένας άλλος τρόπος εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης. Ή ίσως οι άνθρωποι δείξουν περισσότερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία ή τη φιλοσοφία. Ωστόσο, αυτό το ενδιαφέρον μπορεί να είναι υπερβολικά άκαμπτο και συντηρητικό. 

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Κρόνου στον Τοξότη στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ
Ο Κρόνος κινείται στο φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας και σας καλεί να βελτιώσετε τη ζωή σας, σκεφτόμενοι αν οι πεποιθήσεις σας γίνονται αποδεκτές από το περιβάλλον σας. Δίνετε ιδιαίτερη σημασία στα ιδεώδη και τους πνευματικούς στόχους σας, ενώ ο έμφυτος αυθορμητισμός και παρορμητισμός σας αντικαθίστανται από επιφυλακτικότητα και αυτοσυγκράτηση σε ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις που είναι εντελώς άγνωστα σε σας. Ο ένατος οίκος έχει να κάνει με τη φιλοσοφία της ζωής σας, την αίσθηση της περιπέτειας, τις ελπίδες και τα μεγαλεπήβολα οράματά σας. Τώρα θα δείτε πιο σοβαρά και θα είστε πιο προσηλωμένοι στα ανωτέρω ζητήματα ενώ θα αποκτήσετε θετικές εμπειρίες από ζητήματα ανώτατης εκπαίδευσης και τα ταξίδια.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Κρόνο να κινείται στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών, θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που επιβάλλετε την εξουσία και τη δύναμή σας και ίσως συγκρουστείτε με τους κακούς σας δαίμονες. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με τη σεξουαλικότητά σας, τις εμμονές και τις εξαρτήσεις σας κι αυτό θα  σας καταπιέζει ψυχολογικά. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα σας κάνουν να νιώθετε έντονη εσωτερική πίεση και θα σας αναγκάσουν να αμφισβητήσετε μερικές από τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Τώρα δεν θα ενδιαφέρεστε να συνάψετε καθαρά σεξουαλικές σχέσεις, αναζητάτε κάτι βαθύτερο και σταθερό. Προσέξτε τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους, τα χρέη σας και τις επενδύσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Κρόνος κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, έτσι σοβαρεύουν οι  σχέσεις σας με τους άλλους, τόσο σε ερωτικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Το σύμπαν σας παρακινεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα από σχέσεις που έχουν βαλτώσει, έτσι μία προς μία επαναξιολογείτε όλες τις σχέσεις σας, προκειμένου να δείτε ποιες θα κρατήσετε και ποιες πρέπει να διώξετε από τη ζωή σας. Αυτές οι σχέσεις που βασίζονται σε γερά θεμέλια, αφού περάσουν κάποιες δοκιμασίες και αντέξουν, θα παραμείνουν, ενώ αυτές που είναι επιφανειακές θα διαλυθούν. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε κατά πόσο είστε ικανοποιημένοι από το σύντροφό σας και θα περάσετε μέσα από τις Συμπληγάδες, προκειμένου να καταλήξετε σε μια ισορροπημένη και ρεαλιστική πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Κρόνος κινείται στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, και σας καλεί να αναλύσετε και να επαναξιολογήσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, τις συνήθειές σας και την υγεία σας. Μπορεί να αισθανθείτε άγχος και πίεση στην καθημερινή σας ρουτίνα αλλά παράλληλα θα είστε πιο σοβαροί και πιο υπεύθυνοι στις υποχρεώσεις σας και σε ζητήματα που αφορούν την εργασία σας. Κι αυτό ίσως συμβαίνει, καθώς δεν είχατε δώσει την απαιτούμενη σημασία σε κάποια καθήκοντά σας ή τα είχατε παραμελήσει στο παρελθόν και τώρα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε και να τα διαχειριστείτε πιο υπεύθυνα. Κάποιοι από εσάς ίσως αισθανθείτε ηττοπάθεια και έλλειψη αυτοεκτίμησης.

ΛΕΩΝ
Ο Κρόνος κινείται στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της δημιουργικότητας, και ίσως νιώσετε έλλειψη δύναμης να εκφράσετε τον εαυτό σας δημιουργικά. Ίσως δεν επιδιώκετε τώρα να διασκεδάζετε πολύ αλλά από τη θετική πλευρά θα μπορέσετε να διαχειριστείτε το «εγώ» σας καλύτερα. Όσον αφορά την αγάπη, αναζητάτε σχέσεις που μπορούν να σας παρέχουν ασφάλεια και απέχετε από επιφανειακές γνωριμίες. Αν κάνετε μια νέα σχέση τώρα, θα βασίζεται περισσότερο στη σοβαρότητα και την ειλικρίνεια παρά στα συναισθήματα. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως ανακύψουν κάποιες υποχρεώσεις μεταξύ σας, οι οποίες όμως θα σας φέρουν πιο κοντά. Το σίγουρο είναι ότι ο Κρόνος θα σας διδάξει πώς να αγαπάτε και να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας και να εξαρτάστε λιγότερο από τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος καθώς θα κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ανοίγει ένα σημαντικό νέο κύκλο στις σχέσεις σας με τα προσφιλή σας πρόσωπα. Θα υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις στην οικογενειακή εστία ή σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας, καθώς τώρα καθίσταται επιτακτική ανάγκη να βάλετε ένα τέλος σε ό, τι και όποιον αποστραγγίζει την ενέργειά σας. Ίσως επίσης αντιμετωπίσετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν ή αποφασίσετε να κάνετε μια ριζική  αναδιοργάνωση του σπιτιού σας, σκεφτόμενοι ακόμη και τη μετακόμιση. Όμως αυτές οι κινήσεις σας μπορεί να συναντήσουν κάποια αντίσταση από τα προσφιλή σας πρόσωπα ή εμπόδια.

ΖΥΓΟΣ
Ο Κρόνος κινούμενος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, θα τεστάρει την επικοινωνία σας με τους ανθρώπους γύρω σας και ίσως νιώσετε πίεση στην έκφραση των ιδεών και των απόψεων σας. Μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσετε αρκετά, προκειμένου να μπορέσετε να επικοινωνήστε πιο αποτελεσματικά με τους γύρω σας ή ακόμα στο να κάνετε τους άλλους να αποδεχτούν τις ιδέες σας. Ίσως ο κοινωνικός σας περίγυρος, και μερικές φορές τα αδέλφια σας ή κάποιοι συγγενείς σας, να παρεμποδίσουν την επικοινωνία σας με κάποιο τρόπο, με αποτέλεσμα οι σχέσεις σας να είναι τεταμένες. Δεν θα έχετε τόσο έντονη την επιθυμία να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά θα θεωρείτε την επικοινωνία χάσιμο χρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιό σας, και μπορεί να νιώσατε κάποια πίεση αλλά σας έκανε πιο ώριμους και πιο σοβαρούς στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της ζωής και τώρα αισθάνεστε πιο ελεύθεροι να κινηθείτε προς τα εμπρός. Τώρα ο Κρόνος στον Τοξότη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και σας καλεί να κάνετε έναν απολογισμό της οικονομικής σας κατάστασης και του τρόπου διαχείρισης των οικονομικών σας. Τώρα σκέφτεστε περισσότερο πρακτικά και ορθολογιστικά παρά συναισθηματικά. Ίσως αγωνιστείτε για να έχετε οικονομική επιτυχία, η οποία θα έρθει αλλά αργά και σταθερά. Τα κέρδη μπορεί να έρθουν αργά και με σκληρή δουλειά αλλά έγκειται σε σας στο να αποτρέψετε ενδεχόμενες ξαφνικές οικονομικές ανατροπές.

ΤΟΞΟΤΗΣΟ Κρόνος κινείται στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας και τώρα καλείστε να συνειδητοποιήσετε τι αναζητάτε από τον εαυτό σας και τους άλλους. Μπορεί να νιώθετε συναισθηματικό βάρος λόγω των πολλαπλών υποχρεώσεων ή να πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το σώμα σας, την εξωτερική σας εμφάνιση ή ακόμα και την υγεία σας. Στις σχέσεις σας, θα έχετε μια πιο σοβαρή, ώριμη και υπεύθυνη στάση. Αν και μπορεί να νιώσετε απογοήτευση ή έλλειψη αυτοπεποίθησης, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να κάνετε μια εκκαθάριση από άτομα που στέκονται εμπόδιο στα μεγαλόπνοα οράματά σας. Γίνεστε πιο ώριμοι και σταθεροί και σταδιακά θα νιώσετε μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη και θα συνειδητοποιήσετε την αξία σας και τι ζητάτε από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Κρόνο να κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, αναλύετε σε βάθος ολόκληρη τη ζωή σας, τα επιτεύγματά σας αλλά και τις αποτυχίες σας. Τώρα θα ανακαλύψετε σοβαρά κρυμμένα μυστικά και ό, τι βρίσκεται θαμμένο κάτω από την επιφάνεια και θα αναγκαστείτε να κάνετε κάποια εκκαθάριση σε κάποια πρόσωπα και καταστάσεις που προσθέτουν εδώ και αρκετό καιρό βάρος στην ψυχή σας. Έρχεστε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειές σας, τα οποία υπονομεύουν την ευτυχία σας. Αυτή είναι μια δύσκολη διέλευση, καθώς θα πρέπει να διεισδύσετε με ειλικρίνεια μέσα στο ασυνείδητό σας και την ψυχή σας κι αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε κάπως άβολα. Τελειώνει ένας κύκλος ζωής, και παρά τη σύγχυση και την εσωτερική δυσαρέσκεια, ξεκινά ένας νέος κύκλος ανάπτυξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Κρόνος κινείται στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, και σας καλεί να εξετάσετε τους προσωπικούς σας στόχους, τις σχέσεις σας μέσα σε μια ομάδα και τους φίλους σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι οι σχέσεις σας με κάποια άτομα μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο ή κάποιες από τις φιλίες σας είναι επιφανειακές, πράγμα το οποίο σας κάνει να νιώθετε αποξενωμένοι, καθώς αρχίζετε να βλέπετε ότι κάποια άτομα δεν αξίζουν να είναι πλέον στη ζωή σας. Αν και το ζώδιό σας είναι κοινωνικό, τώρα δεν θέλετε να βρίσκεστε στο πλήθος και δείχνετε περιφρόνηση για τις επιφανειακές φιλίες και ίσως να αισθάνεστε άβολα και αμήχανα στις παρέες σας. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο με το οποίο να κάνετε μια  φιλία η οποία θα έχει διάρκεια και θα σας διδάξει πολλά με τις εμπειρίες του.

ΙΧΘΥΣ
Με τον Κρόνο να κινείται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, θα εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας και τώρα συνειδητοποιείτε τα καθήκοντα και τις ευθύνες σας. Αν έχετε μοχθήσει στην εργασία σας, θα αποκομίσετε τις ανταμοιβές σας. Η πρόοδος που θα κάνετε μπορεί να μην είναι αυτή που περιμένετε, όμως θα θέσει τα θεμέλια για τη μελλοντική επιτυχία σας. Διαφορετικά, αν έχετε αποποιηθεί των καθηκόντων σας, η εργασία σας θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Επίσης ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να κάνετε αξιολόγηση του ρόλου που παίζετε στην κοινωνία και θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε στη ζωή, από τις υποχρεώσεις σας ή τις προσδοκίες των άλλων απέναντί σας ή τα κοινωνικά βάρη που σας επιβάλλονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add