ΣΕΙΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΝΑ 2 ΖΩΔΙΑ.3) ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 26, 2014

ΣΕΙΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΝΑ 2 ΖΩΔΙΑ.3) ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Οι σημαντικότερες διελεύσεις του 2015
Μέχρι τις 11 Αυγούστου ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ευνοεί τις συνεργασίες σου, τις διαπραγματεύσεις, τις συμφωνίες, τις υπογραφές συμβολαίων καθώς επίσης και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα φλερτ, τους γάμους. Οι ευκαιρίες τόσο για να βρεις το ταίρι της ζωής σου όσο και για να κάνεις μια σπουδαία συνεργασία, δεν θα σου λείψουν ενώ, με το τρίγωνο του Δία και του Ουρανού, οι εκπλήξεις θα είναι με το μέρος σου.
Μετά τις 11 Αυγούστου, ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο, θέση από την οποία θα ενισχύσει τα οικονομικά σου. Αν δεν παρασυρθείς σε φούσκες, σε υπεραισιόδοξες τοποθετήσεις και από απατεώνες που θα σου τάξουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες», λόγω της αντίθεσής του με τον Ποσειδώνα, κι αν είσαι συγκροτημένος/η, θα ανακτήσεις τις ισορροπίες σου στον οικονομικό τομέα.
Ο Κρόνος περνάει στον Τοξότη και σου αφήνει το πεδίο δράσης ελεύθερο. Μετατοπίζεται από τον ζωδιακό σου σταυρό και σε απαλλάσσει από πιέσεις και περιορισμούς. Μέχρι το 2017 που θα παραμείνει στον Τοξότη, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες, να αξιοποιήσεις πρακτικά τα ταλέντα σου, να πραγματώσεις κάποια όνειρά σου. Από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου θα περάσει για λίγο στον Σκορπιό, δίνοντάς του την ευκαιρία να κάνεις μια τελευταία ανασκόπηση των τεκταινομένων στο σπίτι και στην καριέρα, να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου αν κάτι τέτοιο επιβάλλεται και να πάρεις ώριμες αποφάσεις.Ο Ουρανός σε συνδυασμό με τον Δία, θα διευρύνει τους ορίζοντές σου και θα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στην προσωπική σου ζωή. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες και οι μεγάλες αλλαγές είναι στο πρόγραμμα ενώ δεν αποκλείονται τα απρόοπτα και θερμά επεισόδια που τελικά μάλλον θα είναι της αρεσκείας σου. Επίσης, μπορεί να σου δείξει τον δρόμο για να επιστρέψεις στα θρανία, να επιμορφωθείς, να εντρυφήσεις σε κάποιο φιλοσοφικό αντικείμενο.Ο Ποσειδώνας θα παραμένει στους Ιχθύες και θα συνεχίσει να θολώνει τα νερά του όγδοου ηλιακού σου οίκου, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που επιλέγεις, τους κόλακες που μπορεί πίσω από το προσωπείο τους να κρύβουν έναν απατεώνα, τις αυταπάτες σου, κυρίως το φθινόπωρο που θα σχηματίζει την αντίθεσή του με τον Δία. Μην ξεχνάς ότι στο τέλος της χρονιάς που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο, θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και μπορεί να απογοητευτείς. Σε προσωπικό επίπεδο, ο Ποσειδώνας θα περιβάλλει τα πάθη σου με ρομαντισμό ή με θλίψη, ανάλογα με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα και με το αν είσαι συναισθηματικά ασφαλής ή όχι.Ο Πλούτωνας συνεχίζει το οδοιπορικό του στον Αιγόκερω, υπογραμμίζοντας τα θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, τη δουλειά και την υγεία σου, τομείς στους οποίους πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η.

Αναλυτικότερα
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Δία στο ζώδιό σου, δεν θα ήταν υπερβολή αν χαρακτήριζα τον πρώτο μήνα του χρόνου ως άκρως ερωτικό! Αξίζει να τον αξιοποιήσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο που ο Ερμής θα είναι στα ίσια του, ακόμη και για να κάνεις προτάσεις γάμου. Σε κάθε περίπτωση, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες για σένα. Θα δεχθείς κάποιες προτάσεις οι οποίες θα είναι τόσο αξιόλογες ώστε να μην μπορείς να τις αρνηθείς. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι πολύ καλό για να υλοποιήσεις κάποια από τα σχέδιά σου και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Από τις 21 Αυγούστου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, στον Υδροχόο, θα έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις σχέσεις και συνεργασίες και, αν χρειάζεται, να κάνεις τις απαραίτητες, λυτρωτικές αναθεωρήσεις σου.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Πολλή δουλειά, ανάλογη κούραση και άγχος θα είναι τα χαρακτηριστικά του Φλεβάρη, ο οποίος θα είναι αρκετά αποδοτικός και σε οικονομικό επίπεδο ενώ θα κρύβει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις με, αρκετά συμφέροντες όρους, εκκρεμότητες που σχετίζονται με δημόσιο, τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά, κλπ. Ωστόσο, μολονότι θα είσαι απορροφημένος/η με τις πρακτικές πλευρές της ζωής, οι ισορροπίες στον αισθηματικό τομέα θα συντηρούνται εύκολα.
ΜΑΡΤΙΟΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου, πλήττει τον οικονομικό σου τομέα. Μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα μέσα στον Μάρτη και μην προβείς σε κάποια σημαντική αγοραπωλησία. Μη δανείσεις χρήματα γιατί είναι πιθανό να μη σου τα επιστρέψουν και μη δουλεύεις επί πιστώσει. Φρόντισε να έχεις διεκπεραιώσει τις εκκρεμότητές σου από τον Φλεβάρη, προκειμένου να μη δεχθείς πιέσεις από τράπεζες, ασφάλειες, κλπ.
ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Ανήκεις στους τυχερούς που τη γλιτώνουν από τη σεληνιακή έκλειψη του Μάρτη. Αν είσαι συνεπής προς τις υποχρεώσεις σου και αν προσέχεις στις μετακινήσεις σου, ο τελικός απολογισμός της περιόδου θα είναι θετικός για σένα. Αρκετά καλές θα είναι οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα καθώς θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις το παιχνίδι με τον τρόπο που επιθυμείς.
ΜΑΙΟΣ: Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, να βάλεις νέους στόχους. Από τις 19 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου θα έχεις την ευκαιρία να στοχαστείς πάνω στις αποφάσεις που θα έχεις πάρει και στις σχέσεις που θα έχεις συνάψει στην αρχή του μήνα ή αρκετό καιρό πριν, προκειμένου να κάνεις τις απαραίτητες αναθεωρήσεις.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου σε συνδυασμό με τον Δία και το τρίγωνό του με τον Ουρανό! Εβίβα έρωτας! Όλα παίζονται και όλα επιτρέπονται (για να μην πω επιβάλλονται). Και αγάπες και λουλούδια και επισημοποιήσεις σχέσεων και κεραυνοβόλοι έρωτες και περιπέτειες και ανανεώσεις όρκων και σχέσεις ζωής! Από τη διάθεση και τον προσωπικό σου χάρτη εξαρτώνται οι εξελίξεις...
ΙΟΥΛΙΟΣ: Πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, να μην ανοίγεσαι και να μην εμπιστεύεσαι κανέναν, αν δεν είσαι σίγουρος/η για την εχεμύθεια και τη φερεγγυότητά του. Σε προσωπικό επίπεδο, τα απωθημένα, τα παράπονα, οι φόβοι βγαίνουν στην επιφάνεια και σου δημιουργούν ένταση και εκνευρισμό. Λίγο περισσότερο κολύμπι ή γενικότερα σπορ και κίνηση θα σε βοηθούν να εκτονώνεις ενέργεια.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Ξέχνα τη δουλειά και ξεκίνησε για περιπέτειες και διακοπές. Όλα για τον έρωτα και τη χαρά, τον Αύγουστο, που είναι ιδανικός για να απολαύσεις ό,τι αποζητά η λίμπιντό σου με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σου και να σε βάζει στην περιπέτεια και τη δράση.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τα οικονομικά σου με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές. Πρέπει να προσέχεις γιατί, αν κάνεις κάποια λανθασμένη κίνηση τον Σεπτέμβρη, μπορεί να το πληρώσεις ακριβά. Ας μην ξεχνάμε ότι η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα, «δηλώνει» ότι μπορεί να εξαπατηθείς και να χάσεις αρκετά χρήματα. Η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Ζυγού – Κριού δεν θα σε επιβαρύνει, αρκεί να προσέχεις όταν ταξιδεύεις. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 17 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 9 Οκτωβρίου θα αναστείλει κάποιες επαφές σου και θα σε βγάζει εκτός προγράμματος.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Οι υποχρεώσεις σου τον Οκτώβριο θα είναι πολλές αλλά, ωστόσο, οι απολαβές σου όσο ικανοποιητικές κι αν είναι, δεν θα σου φτάνουν καθώς θα αυξηθούν αισθητά τα έξοδά σου. Τα πρακτικά προβλήματα και ο φόρτος εργασίας θα σε αποσπάσουν από τους έρωτες.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου θα σε οδηγούν σε αποφάσεις ζωής, ικανές να αλλάξουν -προοδευτικά- τα σημερινά δεδομένα. Μακριά από παρορμητικές αντιδράσεις.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα θα σε αναστατώσουν στο τέλος της χρονιάς. Τα πράγματα θα στρώσουν στο τέλος του μήνα, αρκεί να μην έχεις χάσει την ψυχραιμία σου μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ίσως η καλύτερη επιλογή για να συντηρήσεις την ψυχική σου ισορροπία να είναι οι γιορτινές διακοπές με σκοπό να αποσυμπιεστείς.


Το μεγάλο στοίχημα!
Οι γενικές τάσεις για όλους τους Παρθένους
Προσπερνώντας τους... συνήθεις διθυράμβους για την είσοδο του Δία στο ζώδιο σου (από τον Αύγουστο), το πρώτο που θα σου γράψω είναι ότι καλείσαι να κερδίσεις ένα πολύ μεγάλο στοίχημα σε καίριους τομείς της ζωής σου, όπως είναι οι σχέσεις και τα επαγγελματικά σου. Το 2015 αναμένεται να αποδειχθεί μια κομβική χρονιά για σένα, αφού τόσο οι εκλείψεις, όσο και οι θέσεις του Δία και του Κρόνου συνηγορούν σε θεαματικές εξελίξεις με αρχικά μεικτό πρόσημο. Αν μάλιστα έχεις γεννηθεί από τις 10 έως τις 17 Σεπτεμβρίου έχεις να διαχειριστείς επιπλέον την επιρροή του αστρικού Ουρανού και του αστρικού Πλούτωνα, οι οποίοι στοχεύουν σε μια πλήρη ανατροπή των δεδομένων σου. Προς ποια κατεύθυνση; Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις διαθέσεις σου. Όρεξη να έχεις και οι προκλήσεις δεν θα σου λείψουν!
Υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που σε περιμένουν για να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου, πετώντας τα όποια βαρίδια σε συνοδεύουν.

Το πρώτο ζητούμενο λοιπόν είναι να... τολμήσεις! Να απεμπλακείς δηλαδή από φοβίες και δισταγμούς που σε εμποδίζουν να δράσεις στην σωστή κατεύθυνση, την αναγέννησή σου.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι κάθε επιλογή έχει και το κόστος της, είναι καιρός όμως να επιχειρήσεις την μεγάλη έξοδο προς την αλήθεια σου. Σίγουρα βιώνεις ασφυκτικές καταστάσεις που προέκυψαν από συμβιβασμούς και υποχωρήσεις απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό. Μπορεί να στήριξες τις ελπίδες σου σε άλλους και να διαψεύστηκες ή να διαψευστείς, μπορεί να διάλεξες κάτι φαινομενικά ασφαλές, που όμως έχει ευνουχίσει τη δημιουργικότητα σου.
Ότι κι αν είναι, ήρθε η ώρα να κάνεις την επανάσταση σου.

Αν παρ' ελπίδα «κολλήσεις» σε παρωχημένες επιλογές, όντας απρόθυμος να κάνεις τις αλλαγές που απαιτούνται, τότε κινδυνεύεις να παγιδευτείς σε έναν φαύλο όσο και αδιέξοδο κύκλο μηδενισμών.
Λύσε λοιπόν τα δεσμά σου –ή κόψε τα, αν χρειαστεί- χωρίς να φοβάσαι το τι θα ακολουθήσει. Τα φυσικά σου προσόντα και κυρίως το πολύ δυνατό μυαλό σου, αρκούν για να τα καταφέρεις με όποιον τομέα κι αν ασχοληθείς.
Αλλά κι αν ακόμη νοιώθεις πως σου λείπουν τα εφόδια, θα έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις το οπλοστάσιο σου, αρκεί να το θέλεις πραγματικά.

Ο άνεμος της ανανέωσης πνέει και στις σχέσεις σου, με τις εξελίξεις να ποικίλουν ανάλογα με το δεκαήμερο που έχεις γεννηθεί. Σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει και μια... αβίαστη εκτίμηση, που απορρέει από τις δύο Ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς. Οι καταστάσεις που θα ζήσεις θα είναι συγκριτικά ακραίες και μοναδικές στο είδος τους κι έχουν μάλλον καταλυτικό χαρακτήρα, αφού ο σκοπός τους δεν είναι να σε «δέσουν» αλλά να σε «λύσουν», να σε φέρουν δηλαδή πιο κοντά στην αλήθεια σου. Ουσιαστικά δηλαδή σε προετοιμάζουν για τα καλύτερα που θα έρθουν κι εδώ αναφέρομαι κυρίως στην ψυχολογία και το βαθύτερο είναι σου. Γιατί η «σωστή» σχέση που επιθυμείς δεν θα έρθει ποτέ αν την «μαγειρεύεις» με λάθος υλικά, όπως είναι για παράδειγμα οι «δανεικές» πεποιθήσεις και τα «φαντάσματα» σου.
Ιδίως μετά τον Αύγουστο, θα έχεις για σύμμαχο σου τον Δία, ο οποίος έχει όλη την καλή διάθεση να σπείρει στο διάβα σου όλα εκείνα που θα σου... ανοίξουν τα μάτια. Πρακτικά θα αναλάβει δράση επί παντός επιστητού, αναγκάζοντας σε ίσως να... αναφωνήσεις «μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου»!
Μέχρι τον Αύγουστο πάντως, ο πλανήτης της επέκτασης θα υποστηρίξει κυρίως τις επαγγελματικές σου βλέψεις, ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσει να βρεις αποδοτικές λύσεις σε ενδεχόμενα θέματα υγείας και διατροφής. Εξόχως προστατευτικές μπορεί να είναι και οι αποκαλύψεις του σχετικά με πρόσωπα και δράσεις του παρασκηνίου.

Όσο για τον Κρόνο, η είσοδος του στον Τοξότη θα σημάνει πιθανότατα την έναρξη μιας περιόδου με οικογενειακά κι επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα, στα πλαίσια του... γνωστού «ανάγκα και θεοί πείθονται». Ο πλανήτης μπορεί να σε φορτώσει με περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, μπορεί να ζητήσει την έγνοια και την φροντίδα σου για πρόσωπα της οικογένειας σου ή ακόμη να σε «στριμώξει» με αφορμή κι αιτία κάποια περιουσιακά θέματα. Σε κάθε περίπτωση όμως «τον έχεις», αφού η ενέργεια του είναι καθ' όλα συμβατή με τις βασικές αρχές που σε διέπουν, με αιχμή το οργανωτικό σου πνεύμα.
Το μόνο λάθος που μπορεί να κάνεις είναι να αναλωθείς σε μια προσφορά των υπηρεσιών σου χωρίς να θέσεις τα όρια και τις προϋποθέσεις σου. Οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς... Παρθένους, αυτό είναι που πρέπει να θυμάσαι!

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ
Πρώτο δεκαήμερο
Ο Ποσειδώνας εξακολουθεί να βάζει την σφραγίδα του στις εξελίξεις, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να διατηρήσεις τις... άφθονες επιφυλάξεις σου απέναντι σε πρόσωπα ή σχέδια που εμφανίζονται περίπου ως ιδανικά αλλά σίγουρα κρύβουν παγίδες. Προσοχή λοιπόν στα κάθε είδους «ταξίματα». Σε τελική ανάλυση είναι προτιμότερο να προσφέρεις οικειοθελώς αγαθά ή υπηρεσίες σε αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη, από το να στα... φάνε οι επιτήδειοι!
Αντίθετα όμως ο πλανήτης της υπέρβασης μπορεί να σε βοηθήσει δραστικά σε πνευματικούς τομείς, ξεκινώντας πρώτα και κύρια από το να μαλακώσει την ψυχή σου και να σε κάνει να αντιληφθείς την ενότητα σου με το σύμπαν και ότι συμπεριλαμβάνεται σε αυτό. Ακόμη, οι Καλές Τέχνες, η Φιλοσοφία αλλά και η Αστρολογία είναι επιλογές στην σωστή κατεύθυνση.

Επιφυλάξεις θα πρέπει να έχεις και στα επαγγελματικά σου, όπου κατ' εξαίρεση με τους λοιπούς Παρθένους, μέχρι τον Αύγουστο το κλίμα είναι άγονο και δεν θα πρέπει να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό. Ανάλογα στενόχωρες μπορεί να είναι και οι εργασιακές σου σχέσεις, μπορείς όμως να δρομολογήσεις την πώληση εμπορευμάτων ή μιας επιχείρησης.
Μετά τα γενέθλια σου πάντως, μπαίνεις σε μια περίοδο ανάπτυξης, όπου μπορεί να έχεις σημαντικές βοήθειες, με μόνη «σκιά» κάποια θέματα υγείας, που μπορεί να σε απασχολήσουν.
Αν δε, έχεις γεννηθεί στις 3-4 πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, οι συγκριτικά περισσότερες δυσκολίες θα σε πιέσουν ώστε να έχεις ακόμη καλύτερα και χειροπιαστά αποτελέσματα. Την δουλειά δεν την φοβάσαι, αυτό είναι γνωστό...
Αισθηματικά
Μέχρι τα γενέθλια σου, υπάρχει μεγάλο... μπέρδεμα! Από την μια οι έντονες επιθυμίες κι από την άλλη οι απαγορεύσεις και οι περιορισμοί, δημιουργούν ένα μάλλον δύσκολο περιβάλλον, το οποίο γίνεται ακόμη πιο θολό εξ αιτίας της επιρροής του Ποσειδώνα. Ίσως τελικά είναι δύσκολο να αποφύγεις ένα «μπλέξιμο» με τρίτα ή και... τέταρτα πρόσωπα!
Αντίθετα, μετά τα γενέθλια σου, γίνεσαι αποδέκτης μιας πιο... straight επιρροής, με τον έρωτα και τις απολαύσεις του να σου βροντοχτυπούν την πόρτα, σε μια πιο κλασική εκδοχή: Πολλά καρδιοχτύπια, διεκδικήσεις κι έντονες εμπειρίες. Με δεδομένο μάλιστα το ότι η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη, δεν αποκλείεται να αναβιώσει κι ένας μεγάλος έρωτας του παρελθόντος.

Δεύτερο δεκαήμερο
Η επιρροή του Χείρωνα εξακολουθεί να σε στρέφει σε υποθέσεις του παρελθόντος αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια σου.
Κατά τα άλλα, μέχρι τα γενέθλια σου καλείσαι να διαχειριστείς ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα... γνωριμιών. Οι δημόσιες σχέσεις και οι καλές συνεργασίες σου είναι εκείνες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις στα σχέδια σου κι αν τυχόν ασχολείσαι με κάποιο είδος δραστηριότητας που απευθύνεται στο κοινό... ακόμα καλύτερα!

Μετά τα γενέθλια σου όμως το σκηνικό αλλάζει κι αρχίζει να ισχύει το «αν θέλεις την ειρήνη, προετοιμάσου για πόλεμο». Με τον Άρη... αρχηγό καλείσαι να διαχειριστείς πιο «πολεμικές» καταστάσεις και πολλά θα εξαρτηθούν από την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητα σου. Το ζητούμενο είναι να κάνεις καινούρια πράγματα, συγκρουόμενος ενίοτε με τα συμφέροντα ή τους... βολεψάκηδες. Εκείνο που σίγουρα δεν σε συμφέρει είναι να παραμείνεις αδρανής, πιστεύοντας ότι έτσι θα γλιτώσεις τις έξωθεν επιθέσεις. Ακριβώς το αντίθετο θα συμβεί και από αυτήν την άποψη φρόντισε να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να... κατατροπώσεις τους βαρβάρους!Αισθηματικά
Μέχρι τα γενέθλια σου, θα επηρεαστείς κυρίως από την Ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου, που σίγουρα μπορεί να αλλάξει πολλά στο status της προσωπικής σου ζωής.
Ακολουθεί βέβαια και η έκλειψη του Σεπτεμβρίου, που γίνεται στο ζώδιο σου και συνοδεύεται από μια αρκούντως... περιπετειώδη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη. Γίνεται δηλαδή το... έλα να δεις και μετά τα γενέθλια σου πρόκειται να συμβούν απίστευτα πράγματα, που θα σβήσουν μια και καλή τον μύθο που σε θέλει συγκριτικά αδιάφορο ή ψυχρό απέναντι στον έρωτα. Μια πολύ δυνατή σχέση είναι στα σκαριά...

Τρίτο δεκαήμερο
Μέχρι τα γενέθλια σου, θα βοηθηθείς από συνεργασίες και υψηλές γνωριμίες, βελτιώνοντας κατά πολύ την θέση σου. Ακόμη και η έκλειψη του Μαρτίου μπορεί να σε ωφελήσει, αλλάζοντας τα δεδομένα υπέρ σου. Το μόνο «αγκάθι» φαίνεται να είναι η ευπάθεια σου σε αλλεργίες ή τοξικές προσβολές, ενώ θα πρέπει ακόμη να έχεις τον νου σου σε παρασκηνιακές επιβουλές.
Μετά τα γενέθλια σου, ελέω Άρη περνάς ουσιαστικά σε θέση μάχης με όλα σχεδόν τα μέτωπα να είναι ανοικτά. Στόχος σου βέβαια είναι να κερδίσεις τον «πόλεμο», ακόμη κι αν χάσεις κάποιες μάχες!Αισθηματικά
Όλα καλά, όλα... ανθηρά, τουλάχιστον μέχρι τα γενέθλια σου. Ακόμη και η έκλειψη του Μαρτίου μπορεί να «δουλέψει» υπέρ σου, φέρνοντας στην αγκαλιά σου το πρόσωπο που επιθυμείς.
Μετά τα γενέθλια σου όμως, το κλίμα αλλάζει και η συναισθηματική σου ηρεμία διαταράσσεται από ποικίλα προβλήματα. Το πάθος παραμένει αλλά ίσως τελικά να μην αντέξεις τα έντονα συναισθηματικά πάνω-κάτω...

Μήνα-μήνα
Ως προς τα κεντρικά θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν ανά μήνα, σε ένα γενικό πλαίσιο και με οδηγό την Νέα Σελήνη, η «φόρμα» των εξελίξεων διαμορφώνεται ως εξής:

1/1 έως 19/1 Αγαπημένα πρόσωπα, παιδιά, αισθηματικές υποθέσεις.
20/1 έως 19/3 Εργασιακές σχέσεις, υγεία, διατροφή.
20/3 έως 18/4 Σχέσεις, συνεργασίες, δίκες.
19/4 έως 17/5 Οικονομικά, δάνεια, εγγυήσεις.
18/5 έως 15/6 Ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις.
16/6 έως 15/7 Επαγγελματικά, καριέρα, σχέσεις με ισχυρούς.
16/7 έως 14/8 Φίλοι, συλλογικές προσπάθειες.
15/8 έως 12/9 Μυστικά, διατροφή, θεραπείες.
13/9 έως 12/10 Προσωπική ανάπτυξη, νέα ενδιαφέροντα, αλλαγή πορείας.
13/10 έως 10/11 Οικονομικά, τροφοδοσία.
11/11 έως 10/12 Μετακινήσεις, ταξίδια, τεχνικός εξοπλισμός, συγγενείς-γνωστοί.
11/12 έως 31/12 Οικογενειακά-περιουσιακά θέματα, σπίτι.

Το παραπάνω χρονοδιάγραμμα ισχύει και για όσες ή όσους έχουν ωροσκόπο στην Παρθένο


Πηγή: http://www.astrology.gr/LEON

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add