ΣΕΙΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΝΑ 2 ΖΩΔΙΑ. 2)ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 25, 2014

ΣΕΙΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΝΑ 2 ΖΩΔΙΑ. 2)ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικές κατευθυντήριες όψειςΗ χρονιά αυτή στο πρώτο της εξάμηνο και ειδικά για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, στοχεύει σε ανατροπές, που θα ανανεώσουν την κοινωνική και προσωπική σου ζωή.
Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό από 4/2 έως 22/7 που έχεις γευτεί ξανά παλιότερα, φέρνει στο δρόμο σου ενδιαφέροντες ανθρώπους που προωθούν τα σχέδιά σου, ενώ το φιλικό σου περιβάλλον γίνεται ο καλύτερος χορηγός των προσπαθειών σου.
Το εφευρετικό και ανήσυχο μυαλό σου μπορεί να εκμεταλλευτεί ευκαιρίες που θα φέρουν απροσδόκητα οφέλη σε όλα τα επίπεδα.
Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο στις 11/8 οικογενειακά θέματα και οτιδήποτε αφορά την ακίνητη περιουσία και το χώρο που ζεις, έρχονται στο προσκήνιο για τους γεννημένους σε όλα τα δεκαήμερα.

Η σημαντική στιγμή της χρονιάς είναι η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη που θα κάνει εσένα του πρώτου δεκαήμερου να ξεκαθαρίσεις τις διαθέσεις σου απέναντι σε σχέσεις ζωής αλλά και σε συνεργάτες.
Καλείσαι να δεις αν θα απομακρυνθείς από κάτι ή κάποιον που δεν εκπληρώνει τις προσδοκίες σου ή να συνειδητοποιήσεις πως αυτό το κάτι ή αυτός ο κάποιος σε συμπληρώνει και πρέπει να δεσμευτείς σοβαρά απέναντί τους.
Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις πολύ είναι το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα από 1/1 έως 17/4 και από 22/10 έως 31/12.
Οι αμφιβολίες που εγείρει αυτή η όψη και αφορούν την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή, σε κάνουν να αισθάνεσαι στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου ανεπαρκής, ως προς την ένδειξη θάρρους και αποφασιστικότητας απέναντι σε μεγάλες αποφάσεις.

Εσύ του τρίτου δεκαήμερου που είσαι και ο πιο ευέλικτος, εκμεταλλεύσου τη θέση του Δία στον Λέοντα από 22/6 έως 10/8 για να περάσεις ένα καλοκαίρι αλλιώτικο από τα άλλα, να ταξιδέψεις και να αποκομίσεις εμπειρίες.
Προβλέψεις ανά μήνα
Ιανουάριος
Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Υδροχόο μαζί με την Αφροδίτη σε διατηρούν σε εορταστικό κλίμα, ενώ προτρέπουν ειδικά εσένα του δεύτερου δεκαήμερου να ασχοληθείς με νέα ενδιαφέροντα κάτω από την αντίθεση με τον Δία από 16 έως 25/1.
Στις 22/1 ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη φορά γι αυτό καλό θα ήταν ως τότε να έχεις κάνει τις επιλογές σου.
Είναι πολύ πιθανό να εντάξεις στη ζωή σου καινούργιες ασχολίες ιδιαίτερα όσες έχουν συλλογικό χαρακτήρα, λόγω του εξαγώνου Ερμή – Ουρανού από 11 έως 31/1.
Το εξάγωνο του Ουρανού με την Αφροδίτη από 10 έως 17/1, προσφέρεται για ευχάριστες συναντήσεις και ανταλλαγές απόψεων με απροσδόκητα καλές εξελίξεις.
Ο Άρης επίσης στον Υδροχόο έως τις 11/1 δίνει ώθηση σε σένα του τρίτου δεκαήμερου κάτω από την αντίθεση με τον Δία από 1 έως 8/1, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου σε μια προσπάθεια να κατευνάσεις την υπερένταση που αισθάνεσαι.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου δείξε προσοχή σε επαγγελματικές επιδιώξεις από 12 έως 24/1 κάτω από τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα που μπορεί να εξαπατήσει την ορμητικότητά σου.

Φεβρουάριος
Κινητοποιείσαι σε επαγγελματικά ζητήματα με την Αφροδίτη και τον Άρη στους Ιχθύες έως τις 21/2.
Εσύ του τρίτου δεκαήμερου αν ασχολείσαι με επάγγελμα που σχετίζεται με αισθητική, ομορφιά, καλλωπισμό και σωματική ευεξία, έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις ιδιαίτερα οφέλη από 13 έως 19/2.
Ο κυβερνήτης σου Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη φορά έως τις 12/2 επηρεάζοντας εσένα του πρώτου δεκαήμερου ως προς τις πληροφορίες που αναζητάς και λαμβάνεις.
Τα στοιχεία τείνουν να είναι ελλιπή γι αυτό πρόσεχε στις έρευνές σου και μην καταθέσεις εργασίες, μελέτες και προτάσεις αυτό το διάστημα.
Ο Άρης στον Κριό από 20/2 και το τρίγωνο με τον Κρόνο έως τις 28/2 είναι μια επιρροή που απαιτεί ευθύνη, αξιοπιστία και αποφασιστικότητα από εσένα του πρώτου δεκαήμερου, σε ότι αφορά φίλους, συνεργάτες και συντρόφους, και τις σχέσεις σου μαζί τους.

Μάρτιος
Μήνας νέων ξεκινημάτων με την έκλειψη στην 30η μοίρα των Ιχθύων αλλά και τη σύνοδο του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου είναι ανάγκη να ξεκαθαρίσεις επαγγελματικά ζητήματα αλλά και ζητήματα του μυαλού σου, που σκέφτεται διαρκώς χωρίς να καταλήγει κάπου.
Το κυρίαρχο στοιχείο του μήνα για όλους είναι η τάση να πρωτοτυπήσεις και να ξεχωρίσεις μέσα στο κοινωνικό σου περιβάλλον αλλά και μέσα σε μια ομάδα που έχεις ενταχθεί.
Η παρουσία του Άρη στον Κριό και η σύνοδος με τον Ουρανό από 3 έως 17/3, απογειώνει τη διάθεση και τον ενθουσιασμό ειδικά εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, με αποτέλεσμα να εκτονώνεις την πίεση σε πρωτότυπες δραστηριότητες.

Απρίλιος
Μήνας που μετρά τις αντοχές και τις ανοχές σου με μια Σεληνιακή έκλειψη στον φιλικό Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, να ερεθίζει τις δημιουργικές και ερωτικές σου στιγμές.
Προτιμάς να σκέφτεσαι σιωπηλά με το μυαλό σου να γονιμοποιεί κάθε σκέψη, αλλά θέλεις να κρατάς κρυφές τις προθέσεις σου.
Ο μήνας αυτός σε ενεργοποιεί εσωτερικά και σε αδρανοποιεί εξωτερικά, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις δικές σου ιδιωτικές στιγμές.
Έχεις ανάγκη να ερωτευτείς όχι μόνο ένα πρόσωπο αλλά την ιδέα του έρωτα, γι αυτό θα είσαι και ιδιαίτερα δημιουργικός.
Από τις 12/4 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου, εσύ του πρώτου και δεύτερου δεκαήμερου και με τα εξάγωνα με Δία και Ουρανό μπορείς να κάνεις αλλαγές, που θα τονώσουν τη διάθεση και θα αφομοιώσουν τυχόν δυσάρεστες συνέπειες διάφορων περιστατικών.

Μάιος
Πολλή σύγχυση επικρατεί αυτόν τον μήνα με διάφορες όψεις να σε πισωγυρίζουν και το μυαλό σου να θολώνει αδιέξοδα.
Ο κυβερνήτης σου Ερμής πάλι σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου αυτή τη φορά στις 20/5 επηρεάζει ανασταλτικά την καθημερινότητα εσένα του πρώτου δεκαήμερου.
Η αντίθεση με τον Κρόνο από 1 έως 8/5 και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από 4 έως 31/5 προκαλούν αναστολή στις αποφάσεις σου, αλλά και ο Άρης στο ζώδιό σου από 12/5 με τις ίδιες όψεις δεν αφήνει και σένα του δεύτερου δεκαήμερου να νιώσεις ησυχία.
Αντιπαραθέσεις και έλλειψη κατανόησης σε συνδυασμό με επιδιώξεις που δεν σου βγαίνουν, σε παραμερίζουν συναισθηματικά.
Εσύ του τρίτου δεκαήμερου έχεις την στήριξη της Αφροδίτης έως τις 7/5.
Η είσοδός της στον Καρκίνο στις 8/5 ρίχνει το βάρος και σε οικονομικά θέματα, προκαλώντας την ανάγκη σε όλα τα δεκαήμερα να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα και συναισθήματα.

Ιούνιος
Ο μήνας των γενεθλίων σου μπορεί να μην είναι χαλαρωτικός αλλά δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο, εφόσον Ήλιος, Ερμής και Άρης στο ζώδιό σου όλο και κάτι ενδιαφέρον ανακινούν.
Εσύ του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου πάσχεις από υπερκινητικότητα με τη σύνοδο Ήλιου – Άρη από 1 έως 16/6 να σε δραστηριοποιεί σε όλα τα επίπεδα με μία αυτοπεποίθηση που θα έκανε να νιώσει μειονεξία και ένας Καρδινάλιος.
Ο κυβερνήτης σου Ερμής θα γυρίσει σε ευθεία φορά στις 13/6 και από εκεί και μετά θα σκέφτεσαι και εσύ ορθά και δεν θα υποπίπτεις σε λάθος επιλογές.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου μην πάρεις καμία απόφαση που αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία έως τις 13/6 γιατί η μελαγχολία δεν είναι καλός σύμβουλος.
Γενικά πρόσεχε αυτόν τον μήνα την τάση σου για υπερπαραγωγές είτε στην καλή είτε στην κακή τους έκφραση.

Ιούλιος
Η καλοκαιρινή διάθεση δεν φαίνεται να σε συνεπαίρνει εφόσον έχεις διάφορα θέματα να τακτοποιήσεις κυρίως οικονομικά, τουλάχιστον έως τις 23/7.
Εσύ του τρίτου δεκαήμερου τα καταφέρνεις καλύτερα με τον Ερμή και την Αφροδίτη να σε υποστηρίζουν επικοινωνιακά διατηρώντας τη διάθεση ψηλά.
Ο Άρης στον Καρκίνο σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο για να βγάλεις επιπλέον χρήματα με σκοπό να τα ξοδέψεις και όχι να τα αποταμιεύσεις.
Η οικονομική σου επιδίωξη τονίζεται και από τον κυβερνήτη σου Ερμή στον Καρκίνο μετά στις 9/7.
Η τελευταία εβδομάδα του μήνα προσφέρεται για διακοπές ή για την οργάνωσή τους.

Αύγουστος
Η είσοδος του Δία στην Παρθένο στις 11/8 σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για σένα και για την οικογενειακή σου εστία. Προς το παρόν λαμβάνεις μόνο υπονοούμενα που αργότερα θα κάνεις πράξη.
Εσύ του τρίτου δεκαήμερου πλέεις σε πελάγη ψυχολογικής ευφορίας με τη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης στον Λέοντα από 13 έως 18/8, αλλά ο ενθουσιασμός που θα νιώσεις στις καλοκαιρινές σου γνωριμίες θα ξεφουσκώσει γρήγορα λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης που έχει ξεκινήσει στις 26/7/
Εσύ του δεύτερου δεκαήμερου νιώθεις τον ερωτισμό μέσα από την επικοινωνία σου, επιδιώκοντας εγκεφαλικές συναναστροφές, που καταλήγουν σε ερωτόμορφες περιπτύξεις.
Εσύ του πρώτου δεκαήμερου που βρίσκεσαι υπό την επιρροή της αντίθεσης Δία –Ποσειδώνα, πρόσεχε προς το τέλος του μήνα να μην πιαστείς από διαβεβαιώσεις, που είναι αμφίβολο να τηρηθούν ειδικά από το επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Σεπτέμβριος
Με δύο εκλείψεις μέσα στον μήνα με την πρώτη στις 13/9 να αφορά οικογενειακές υποθέσεις και ζητήματα σπιτιού και την άλλη στις 28/9 να αφορά την κοινωνική σου ζωή, τους έρωτες και τις φιλίες σου, χρειάζεται να είσαι στις επάλξεις.
Μεγάλη στήριξη θα έχεις ειδικά εσύ του πρώτου και δεύτερου δεκαήμερου από την Αφροδίτη που γυρίζει σε ορθή φορά στις 7/9 αλλά και από τον Άρη, κάνοντας σαφείς τις προθέσεις σου μέσα από την επικοινωνία σου.
Ο μήνας είναι πολύ ερωτικός και δεν αποκλείεται να ενθουσιαστείς με ένα άτομο από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Αν είσαι μόνος κάποιος σου χτυπάει την πόρτα, αν είσαι δεσμευμένος δραστηριοποιείσαι ως προς την καλυτέρευση της σχέσης σου.
Πολλές εκπλήξεις και ανατροπές θα έχει ο μήνας, προσέχοντας από τις 18/9 τις επιδιώξεις που αφορούν τον ερωτικό σου τομέα, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή. Συμμάζεψε τον ενθουσιασμό σου και μην αμελείς θέματα που καίνε.

Οκτώβριος
Ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή φοράς τις 10/10 και μπορείς πλέον να δεις καθαρά τα γεγονότα που σε έχουν πυρπολήσει σε ότι αφορά τα ερωτικά σου.
Εσύ του πρώτου και δεύτερου δεκαήμερου καλείσαι να τρέξεις για οικογενειακά θέματα με τον Άρη στην Παρθένο να δείχνει καθαρά τις ελλείψεις και να προτρέπει σε αποκατάσταση, λόγω και της συνόδου με τον Δία. Από κοντά και η Αφροδίτη που συναντά τον Δία από 19 έως 31/10.
Είναι μεγάλη ευκαιρία να νιώσεις όμορφα στο σπίτι σου διευθετώντας κάθε πρόβλημα.
Το μυαλό σου όμως στριφογυρνά συνεχώς γύρω από τις σχέσεις σου που μπαίνουν εδώ και καιρό σε πρώτο πλάνο. Ο Κρόνος απέναντι από σένα του πρώτου δεκαήμερου και το εξάγωνο με τον Ερμή από 4 έως 18/10 σου λένε ένα και μόνο: «Σκέψου ώριμα και αποφάσισε ποιους θα κρατήσεις και ποιους θα αφήσεις σε όλα τα επίπεδα».

Νοέμβριος
Εξακολουθείς να δοκιμάζεις τις αντοχές σου στην ερωτική σου ζωή ειδικά μετά τις 9/11 που η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό και ακολουθεί ο Άρης στις 13.
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από 10 έως 16/11 προετοιμάζει ψυχολογικά εσένα του πρώτου δεκαήμερου να πάρεις αποφάσεις, που η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο που ακολουθεί από 23 έως 30/11 θα δώσει την οριστική τους μορφή.
Μπορεί να πιέζεσαι αλλά μέσα σου ξέρεις καλά τι να κάνεις.
Ο Δίας στην Παρθένο λειαίνει το έδαφος των οικογενειακών θεμάτων εσένα του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου και αν σκέφτεσαι μια μετακόμιση εδώ και καιρό είναι καλό διάστημα να την κάνεις ειδικά από 7 έως 16/11 με το εξάγωνο Ήλιου – Δία, που ευνοεί και ζητήματα του εργασιακού σου χώρου.
Ιδανικός μήνας για να βάλεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου σε τάξη, πάντα με προσοχή εσύ του πρώτου δεκαήμερου στο τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που καιροφυλακτεί για ένα σου λάθος.

Δεκέμβριος
Ο Ήλιος απέναντί σου στον Τοξότη και το εξάγωνο με τον Άρη στον Ζυγό από 1έως 12/12 κάνει ειδικά εσένα του δεύτερου δεκαήμερου να αισθάνεσαι συναισθηματική υπερδιέγερση.
Η Νέα Σελήνη στις 11/12 στον Τοξότη σε σπρώχνει να κάνεις την ανατροπή στις σχέσεις σου διαμορφώνοντάς τις όπως θα ήθελες να τις βρει ο καινούργιος χρόνος. Φίλοι, γνωστοί, εραστές, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα παίρνουν τη θέση που τους αξίζει μέσα σου όποια και αν είναι αυτή.
Περισσότερο σαφής δεν γίνεται να είσαι και προς τα έξω, κλείνοντας τον χρόνο ικανοποιημένος και γενικά ευνοημένος, με την κοινωνική σου ζωή να μοιάζει με την παλιά «Δυναστεία» της Joan Collins.



«Είναι οι πιο δυστυχισμένοι άνθρωποι που φοβούνται περισσότερο την αλλαγή»
Μια πρώτη ανάγνωση: Το 2015 θα είναι για σένα μια χρονιά άκρως κουραστική που θα πρέπει ώρες-ώρες να αποδείξεις τα αυταπόδεικτα. Σε κάθε αλλαγή που θα θέλεις να πραγματοποιήσεις θα πρέπει να γνωρίζεις πως θα υπάρχουν έντονες αντιδράσεις αφού «οι άλλοι», λόγω της παρουσίας στον 7ο οίκο του Πλούτωνα, θα προσπαθούν να σε εξουσιάσουν σε σημείο που θα σε κάνει να νοιώθεις αφόρητη καταπίεση. Η παρουσία του Δία στον 2ο οίκο σου δημιουργεί κάποιες καλές προοπτικές για τα οικονομικά σου αλλά και δυνατότητες να περάσεις (έστω και παροδικά) σχετικά καλά. Αυτό θα υφίσταται μέχρι 11/8/2015 γιατί μετά ο Δίας θα εισέλθει στον 3ο οίκο και θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τα αδέλφια και γενικά το κοντινό σου περιβάλλον. Ο Ουρανός στον 10ο οίκο θα φέρει στα επαγγελματικά σου πάνω-κάτω (σαν τραμπολίνο) και αυτό θα σου δημιουργήσει ανά καιρούς ανασφάλεια και ώρες-ώρες φοβίες. Έτσι το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα (θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Φεβρουαρίου- Απριλίου 2015) δεν αποκλείεται να είναι ιδιαίτερα κομβικό γιατί εκεί δεν αποκλείεται να κάνεις την δική σου επανάσταση. Πρόσεχε όμως αφ' ενός τις απώλειες και αφ' ετέρου το πώς θα εκφραστείς. Η παρουσία του Ποσειδώνα στον 9ο οίκο θα σε βοηθήσει να κάνεις επαφές με το εξωτερικό καθώς επίσης και να επιλύσεις τα ζητήματα που σχετίζονται με την Ανώτερη εκπαίδευση ή την Δικαιοσύνη. Αν συνεπώς δίνεις στον στίβο της ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης τον «υπέρ πάντων αγώνα» (εξετάσεις, εισαγωγικές εξετάσεις ή πτυχιακές εργασίες) τότε μπορείς να ελπίζεις σε μια απρόσμενη επιτυχία. Η παρουσία του Κρόνου στον 6ο οίκο θα σε βάλει να κάνεις μια ανασκόπηση στα επαγγελματικά σου και την καθημερινότητα σου. Οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν θα πρέπει να γνωρίζεις πως είναι απλά «συμπαντικά» καμπανάκια. Ο Κρόνος όμως θα επανέλθει στον 5ο οίκο στο ζώδιο του Σκορπιού (από τις 15/6 έως 18/9) και αυτό ίσως φέρει στην επιφάνεια ζητήματα με παιδιά αλλά και σχέσεις με ερωτικό-συναισθηματικό περιεχόμενο που ίσως είναι καταλυτικά για το μέλλον.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΥΓΕΙΑ: Το 2015 είναι μια χρόνια όπου θα εξαρτηθούν αρκετά πράγματα που θα δρομολογήσουν εξελίξεις τόσο σε πρώτο χρόνο όσο και στο απώτερο μέλλον. Επαγγελματικά θα πρέπει να «σφίξεις» τα δόντια γιατί οι αλλαγές στην παρούσα φάση μπορεί, κατά μεγάλο ποσοστό, να συνεπάγονται με απώλειες. Το τετράγωνο του Ουρανού (από τον 10ο οίκο) με τον Πλούτωνα (στον 7ο οίκο) θα σου δημιουργήσει αρκετές εντάσεις οι οποίες θα πρέπει κάπου να ξεσπάσουν. Λόγω του ότι μπορεί να είσαι παρορμητικός αλλά συνάμα και υδάτινος και κατά συνέπεια συναισθηματικός, αν δεν βρεις τρόπο εξωτερίκευσης του άγχους σου μα και του θυμού σου, ίσως αναπτυχτούν έντονα ψυχοσωματικά θέματα. Θα χρειαστεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν (και πίστεψέ με θα είναι αρκετές) μέχρι τις 10/8 και αυτό είναι σημαντικό. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ζητήματα αναβάθμισης-εδραίωσης-προαγωγής στον χώρο εργασίας θα σε απασχολήσουν. Από τέλη Φεβρουαρίου (20/2) έως και τις 29/3 ο Άρης μα και η Αφροδίτη θα κινούνται στον 10ο οίκο σου και αυτό θα σου δώσει μεγάλες δυνατότητες να τα πας πολύ καλύτερα. Παράλληλα η ηλιακή έκλειψη στις 4/4/2015 θα λάβει χώρα εντός του 4ου οίκου και αυτό θα σε ζορίσει ιδιαίτερα αφού το άγχος θα είναι έκδηλο και δεν αποκλείεται να σου φέρει κάποιες αλλαγές. Ίσως θα πρέπει να «απογαλακτιστείς» από τις ρίζες σου, και ανεξαρτήτως ηλικίας, να κάνεις τις πρέπουσες επιλογές. Η παρουσία του Κρόνου στον 6ο οίκο θα βγάλει ζητήματα με την «ποιότητα» της εργασίας σου. Ίσως λειτουργήσεις υπό την αίσθηση του καθήκοντος, απέναντι στην οικογένεια, στον εαυτό σου και στους άλλους. Πρόσεξε σε επίπεδο υγείας τα ζητήματα που σχετίζονται με τα κόκκαλα και τα δόντια ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί να επιδείξεις στις 28/10 αφού μια έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στον 10ο οίκο και ίσως φέρει μια απρόβλεπτη κατάσταση στα επαγγελματικά η οποία αφήνει μελλοντικές προοπτικές εξέλιξης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα τελευταία χρόνια προσπάθησες να έχεις «κάτι για μια ώρα ανάγκης» και πολλοί ίσως να σε κακολόγησαν όμως η οικονομία σου είναι ιδανική και ο Δίας (έστω και για την μίση χρονιά) μπορεί να κάνει θαύματα και να σε βγάλει από κάποια αδιέξοδα τα οποία μπορεί να οδηγηθείς (μετά τον Αύγουστο) από αστάθμητους, κυρίως, παράγοντες. Από 5/1/2015 ο Ερμής θα κινείται στον 8ο οίκο (οικονομικά μέσω των άλλων, επιδόματα, διατροφές, υποτροφίες, ενοίκια) και αυτό θα φέρει μια αναζήτηση στα οικονομικά σου αλλά η ανάδρομη φορά (από 21/1 εως11/2) του επιφυλάσσει καθυστερήσεις, κωλυσιεργίες ή ακόμα και ένα «πιο hard σενάριο» να σε θυμηθούν τίποτα ληξιπρόθεσμες οφειλές. Αυτό που διαφαίνεται πάντως ξεκάθαρα είναι πως θα αναζητήσεις -πέραν της μίας- πηγή εσόδων. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 4/4 γίνεται στον 4ο οίκο πράγμα που σημαίνει πως ίσως χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για το σπίτι (ως οίκημα, πχ χάλασε ο θερμοσίφωνας) ή να εξυπηρετήσετε κάποιο άτομο της οικογενείας σου σε μια προσωπική του ανάγκη. Τέλος αυτό που θα χρειαστεί να αποφύγεις είναι τα ανώφελα έξοδα για τρίτους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Και μόνο που δεν θα έχεις τον Κρόνο στον 5ο οίκο είναι από μόνο του μια μορφή επιτυχίας και χαρμόσυνη είδηση. Ο Κρόνος βέβαια θα ξαναμπεί στον 5ο οίκο για να ξανακάνει ένα check-up (από 15/6 έως 17/9) μήπως υπάρξουν τίποτα παλινωδίες με το παρελθόν, διότι εκεί ίσως έχουμε ένα τελειωτικό χτύπημα! Έχεις και τον Πλούτωνα στον 7ο οίκο και αυτό σου έχει δημιουργήσει (και θα εξακολουθήσει) τα χίλια μύρια προβλήματα. Από 5/1/2015 ο Ερμής θα κινείται στον 8ο οίκο και αυτό θα φέρει στο προσκήνιο αρκετές τολμηρές «προτάσεις» και, ανεξάρτητα με το τι status βρίσκεσαι (married, single, in relationship), ίσως ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα ή πιο σωστά ένα μεγάλο και κρυφό πάθος. Το πάθος αυτό μπορεί να είναι ακόμα και μια «φιλία» που μετατρέπεται ή εκδηλώνει τον έρωτα που είναι «κρυφός». Επίσης κατά την περίοδο της Σεληνιακής έκλειψης στις 13/9 ίσως νοιώσεις (ή κάποιος άλλος) την ανάγκη για συντροφιά και αυτό να σου φέρει ένα απροσδόκητο έρωτα.
ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ-ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ: Η χρονιά του 2015 έχει 4 συνολικά εκλείψεις αλλά οι δυο εξ αυτών γίνονται στον παρορμητικό σταυρό και αυτό θα σε ενοχλήσει ιδιαίτερα αφού θα χτυπήσουν τον άξονα 4ου-10ου. Πιο συγκεκριμένα η ηλιακή έκλειψη στις 4/4 στον 4ο οίκο θα σε αναστατώσει αφού θα βγάλει ζητήματα με την οικία ή ακόμα και την οικογένειά σου που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος ενώ η τελευταία στις 28/10 χτύπα τον 10ο οίκο και θα σε αναγκάσει να προσέξεις διότι ίσως η φήμη σου «φάει» λάσπη. Οι άλλες δυο που υπολείπονται (στις 20/3 και στις 13/9 αντίστοιχα) θα προσβάλλουν τον άξονα 3ου-9ου και αυτό θα φέρει ματαιώσεις, καθυστερήσεις ταξιδιών, απώλεια εγγράφων, βλάβες ηλεκτρονικών μηχανημάτων ή συσκευών επικοινωνίας.
Εν κατακλείδι: Το 2015 δε κάθε περίπτωση εύκολη δεν θα είναι σαν χρονιά. Σου δίνεται όμως η μοναδική δυνατότητα να κερδίσεις αυτό που θέλεις μέσα από τις δυσκολίες. Αυτό που πας να κάνεις λέγεται ετεροχρονισμένη επανάσταση και να θυμάσαι πως καμιά επανάσταση δεν άφησε τον επαναστάτη... ατσαλάκωτο.
Καλή και δημιουργική χρονιά!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

add