ΣΕΙΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΝΑ 2 ΖΩΔΙΑ.1) ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟΣ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 24, 2014

ΣΕΙΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΝΑ 2 ΖΩΔΙΑ.1) ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟΣ



Οι σημαντικότερες διελεύσεις του 2015

Ο Δίας μέχρι τις 11 Αυγούστου θα βρίσκεται στον Λέοντα και με την επεκτατική του φύση θα ανεβάζει τις θερμοκρασίες, δίνοντας άλλες διαστάσεις στους έρωτες και τη δημιουργικότητά σου! Θα σε εξωθεί σε πιο ελεύθερη αυτοέκφραση αλλά, προσοχή, γιατί εξάρει και τον εγωισμό με κίνδυνο να πέσεις στην παγίδα της αμετροέπειας. Αν θέλεις ένα παιδάκι, ο Δίας από τον Λέοντα μπορεί να σου στείλει τον πελαργό...

Μετά τις 11 Αυγούστου, ο Δίας περνάει στην Παρθένο, όπου θα παραμείνει για έναν χρόνο και θα επηρεάζει την καθημερινότητα, την υγεία, τις δουλειές σου, υποσχόμενος περισσότερες ενασχολήσεις και πιο βεβαρυμμένο πρόγραμμα με ότι κι αν σημαίνει κάτι τέτοιο, είτε κούραση είτε περισσότερα κέρδη.

Ο Κρόνος περνάει στον Τοξότη, θέση από την οποία σε απαλλάσσει από αρκετά ψυχικά και οικονομικά βάρη που μπορεί να είχες όσο ήταν στον Σκορπιό. Τώρα θα είναι βοηθητικός καθώς θα σε εδραιώσει στους τομείς για τους οποίους έχεις κουραστεί και έχεις αποδείξει ότι αξίζεις τη Συμπαντική επιβράβευση. Από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος, θα ξαναπατήσει το πόδι του στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, εξωθώντας σε στο να κάνεις τον τελικό απολογισμό των οικονομικών σου και στη συνέχεια θα περάσει και πάλι στον Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2017.
Ο Ουρανός συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου, εξαίροντας το φλογερό σου ταμπεραμέντο και εξωθώντας σε στο να εκτονώσεις τη δύναμή σου και να μπεις στη δράση για να υποστηρίξεις τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Όταν σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία οι ευκαιρίες για δυναμικά ξεκινήματα θα είναι μοναδικές αλλά –με τον Ουρανό στο πρώτο ηλιακό σου σπίτι- πρέπει να ελέγχεις την νευρικότητά σου για να μην έχεις άσχημα ξεσπάσματα.
Ο Ποσειδώνας συνεχίζει την διέλευση του στους Ιχθύες, το δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, αστρολογικό γεγονός που χρήζει της προσοχής σου, ιδιαίτερα στο τέλος της χρονιάς που σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και μπορεί να σου αποκαλυφθεί ένα πολύ σκληρό παρασκήνιο σε βάρος σου. Καλό θα ήταν να φροντίζεις περισσότερο την υγεία σου, να κοιμάσαι περισσότερο, να αποφεύγεις τις καταχρήσεις. Επίσης, θα πρέπει να κατανικάς την τάση σου να αφήνεις πολλές εκκρεμότητες και να μην ολοκληρώνεις αυτά που αναλαμβάνεις να διεκπεραιώσεις.
Ο Πλούτωνας, σταθερή αξία, στον Αιγόκερω θα σχηματίσει και φέτος (συγκεκριμένα τον Μάρτιο) το τετράγωνό του με τον Ουρανό, βάζοντας και πάλι στο στόχαστρο θέματα καριέρας και αυτοπροβολής. Σου επιβάλλει να γίνεις ο αδέκαστος παρατηρητής των γεγονότων και να ταξινομήσεις τις ενεργές καταστάσεις της ζωής σου με τις ανενεργές που σε οδηγούν σε συναισθηματική σήψη. Δεν αποκλείεται να σε εξωθήσει σε καθοριστικές αλλαγές δουλειάς ή ακόμη και επαγγέλματος.

Αναλυτικότερα
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Το 2015 αρχίζει αρκετά ευχάριστα καθώς τα γεγονότα θα σε απαλλάσσουν από τα άγχη και θα σε εμπνέουν να κάνεις καινούργια σχέδια. Παράλληλα, θα βρίσκεις πιο ρηξικέλευθους τρόπους για να τα υλοποιήσεις ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τις συμμαχίες σου με άτομα που θα σας συνδέει το ίδιο όραμα. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα. Να θυμάσαι ότι από τις 21 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και τότε μπορεί να αναθεωρήσεις στόχους, συμμαχίες, φιλίες.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Θα κουράζεσαι περισσότερο και θα απογοητεύεσαι εύκολα, γεγονός που δεν θα σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σε θέλει πιο δυναμικό καθώς το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου θα σε βάλει στη δράση και θα αξιοποιηθεί πλήρως αν αυτή η δράση δεν είναι αποκύημα υπερέντασης αλλά συνέπεια ωρίμου σκέψης και συνετών αποφάσεων.
ΜΑΡΤΙΟΣ: Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτη, προσβάλλει τον τομέα της υγείας και της δουλειάς σου γι αυτό πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου. Σκέψου ότι θα είναι το κερασάκι στην τούρτα καθώς το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα θα είναι η βόμβα που θα σκάσει και μπορεί να επηρεάσει την καριέρα, την οικογένεια, τις ρίζες σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Η σεληνιακή έκλειψη – βόμβα που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου με τη συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα, θα σκάσει στη ζωή σου, επιτάσσοντας αλλαγές που θα γίνουν άλλοτε εκούσια κι άλλοτε ακούσια. Φαίνεται ότι θα περάσεις δια πυρός και σιδήρου αλλά, τουλάχιστον, θα αναμετρηθείς με τα γεγονότα και θα ανακαλύψεις τα μεγέθη της δύναμής σου.
ΜΑΙΟΣ: Θα αναγκάζεσαι να ενδώσεις σε εξαντλητικά ωράρια αλλά οι κόποι σου θα αμειφθούν ενώ θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Με τον ανάδρομο Ερμή από τις 19 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου, ακόμη κι αν νιώθεις τρισευτυχισμένος/η από την προσωπική σου ζωή, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Με την Αφροδίτη και τον Δία στον Λέοντα καθώς επίσης και το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό, οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα θα είναι κάτι παραπάνω από καλές. Το πιο πιθανό είναι ότι θα ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, θα φλερτάρεις, θα ανανεώσεις όρκους, θα παίξεις και εν τέλει θα νιώσεις πιο ασφαλής συναισθηματικά.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Ο Άρης που θα βρίσκεται στον Καρκίνο όλο τον Ιούλιο, θα πυροδοτήσει τις ενέργειες των σκληρών Ουρανού και Πλούτωνα. Μπορεί να ενσκήψουν προβλήματα σε όλους τους τομείς αν και ο πιο ευάλωτος είναι ο οικογενειακός που θα πρέπει να τον προστατέψεις με νύχια και με δόντια. Από την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, αρχίζει καλή περίοδος, άκρως ερωτική, η οποία προσφέρεται για διακοπές, χαρές και πανηγύρια.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα, συνάμα με τον Άρη και τον Ήλιο, δίνουν την εικόνα ότι ο μήνας των διακοπών θα σε δικαιώσει καθώς θα περάσεις ξέγνοιαστα ενώ θα υπάρχει πάντα η αγκαλιά που θα σε απογειώνει. Από τις 11 του μήνα η είσοδος του Δία στην Παρθένο, θα δημιουργεί πρόσφορες συνθήκες για τις δουλειές σου. Καλό θα ήταν «να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά» για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τις δουλειές σου και προκαλεί ανατροπές στην καθημερινότητα που θα οφείλονται περισσότερο σε εξωτερικούς παράγοντες και λιγότερο σε δικά σου λάθη, γεγονός που θα τεντώσει τα νεύρα σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου και χρήζει της προσοχής σου γιατί δεν αποκλείεται να διαταράξει τις ισορροπίες σε κάποιες συνεργασίες σου ή να αποκαλύψει τα άτομα που σε βλέπουν εχθρικά. Κερασάκι στην τούρτα θα είναι ο ανάδρομος Ερμής από τις 17 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 9 Οκτωβρίου στον Ζυγό, θέση από την οποία θα αναμοχλεύει τα θέματα τόσο των συνεργασιών σου όσο και των διαπροσωπικών σου σχέσεών.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Όλο το φθινόπωρο θα πρέπει να κάνεις αργά και σταθερά βήματα και να οπλιστείς με υπομονή γιατί οι ανατροπές της καθημερινότητας θα είναι αρκετές. Τα διλήμματα και οι προβληματισμοί αισθηματικού χαρακτήρα θα στιγματίσουν την περίοδο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Άλλοτε θα νιώθεις ότι θέλεις να δεσμευτείς περισσότερο κι άλλοτε θα νιώθεις καταπιεσμένος/η. Και στις δύο περιπτώσεις, μη βιαστείς να αποφασίσεις.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να διεκπεραιώσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν σε δανεισμούς, δημόσιο, τράπεζες, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά. Με το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα είναι πιθανό να απογοητευτείς από συγγενείς εξ' αγχιστείας, επαφές με το εξωτερικό ή να ματαιωθεί ένα ταξίδι σου.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Δυναμικές αντιδράσεις επιβάλλει το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη καθώς ο Άρης από τον Ζυγό θα πυροδοτεί τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα, βάζοντάς σε στη διαδικασία να κάνεις αποφασιστικές κινήσεις και πιθανώς καίριες αλλαγές. Τα γεγονότα που θα συμβούν, θα είναι καθοριστικής σημασίας τόσο για τις δουλειές σου όσο και για την προσωπική σου ζωή ενώ οι αναθεωρήσεις φίλων, στόχων και σχέσεων μπορεί να είναι επιβεβλημένες.


Επαναστάτης... έρωτας!

Οι γενικές τάσεις για όλους τους Ταύρους

Σου αρέσουν οι ασφαλείς και σταθερές καταστάσεις, γι' αυτό πολλές φορές διστάζεις να κάνεις ένα τολμηρό βήμα προς τα εμπρός. Φαίνεται όμως ότι το 2015 θα σου προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να ξεκολλήσεις από τα ίδια και τα όμοια, παρασυρμένος από πολύ δυνατά συναισθήματα. Ο μεγαλύτερος επαναστάτης, ο έρωτας, κτυπά την πόρτα σου, απειλώντας να την... σπάσει!

Αν λοιπόν είσαι μόνος κι έχεις κουραστεί από την μοναξιά σου, ετοιμάσου για τα καλύτερα. Όχι πως θα βρεις «με τη μια» την αδελφή ψυχή σου... Το πιθανότερο είναι να περάσεις πρώτα από μια έντονη όσο και καταλυτική σχέση, που θα σε ξεμπλοκάρει, θα σε συντονίσει με το «μέσα σου», ώστε να ξεσκαρτάρεις από όλα αυτά που σε βαραίνουν και να λάμψει η αλήθεια σου. Χωρίς αυτήν δεν πας πουθενά, το ξέρεις...

Κι όταν με το καλό βρεις τον δρόμο σου, έχεις όλες τις προδιαγραφές για να γνωρίσεις την ευτυχία, αγκαλιά με τον άνθρωπο σου.

Αν πάλι διατηρείς έναν σταθερό δεσμό κι έχεις καλομάθει στο βόλεμα σου προετοιμάσου για σοβαρές αναταράξεις. Το σωστό θα ήταν να θέσεις εσύ πρώτος «τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων», εξελίσσοντας την σχέση σου κατά το δοκούν. Αν μάλιστα ένας νέος έρωτας σε κτυπήσει κατάστηθα, δεν έχει νόημα να αντισταθείς, προβάλλοντας ως δικαιολογία τα πρέπει σου. Ξεκαθάρισε την κατάσταση και προχώρα.

Το πολύ πιο δύσκολο βέβαια είναι να αντιληφθείς ότι ο σύντροφος σου αρχίζει να καλοβλέπει κάποιες... άλλες πορτοκαλιές!

Με βάση τον χαρακτήρα σου, το πιθανότερο είναι να περιμένεις τις ανατροπές, παίζοντας... κατενάτσιο. Ξέρω ότι δεν σου αρέσει να χάνεις τα κεκτημένα σου, στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως το να ρίξεις όλες σου τις δυνάμεις σε μια χαμένη υπόθεση δεν θα σε ωφελήσει.

Ανάλογα καταλυτικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και στον φιλικό σου κύκλο. Είτε εξ αιτίας δικών σου επιλογών, είτε ύστερα από κρίσιμες δοκιμασίες των σχέσεων σου, θα προχωρήσεις σε μια πλήρη ανανέωση προσώπων αλλά και ενδιαφερόντων.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια ή να ασχοληθείς πολύ εντατικά με τα κοινά, αναλαμβάνοντας έναν ουσιώδη πολιτικό ρόλο.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια τέτοια πορεία, τότε να περιμένεις ραγδαίες εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα, που μπορεί μεν να σε προβληματίσουν ή να σε στενοχωρήσουν, από την άλλη πλευρά όμως θα σε καταστήσουν πολύ πιο ώριμο και συνειδητοποιημένο, χωρίς παρωπίδες και αγκυλώσεις.

Κατά τα άλλα, μέχρι τον Αύγουστο, ο Δίας θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, είτε επαγγελματικό, είτε στην προσωπική σου ζωή. Μέχρι και το σπίτι των ονείρων σου μπορεί να σου βρει... Μην τα περιμένεις όμως όλα από αυτόν. Φρόντισε κι εσύ να κινηθείς αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Από τον Αύγουστο και μετά ο πλανήτης της επέκτασης, περνώντας στην Παρθένο θα αρχίσει να επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων σου με τον γνωστό... πληθωρικό τρόπο του! Και μαζί με τις εκλείψεις της χρονιάς είναι εκείνος που θα συμβάλλει στην ανατροπή των δεδομένων.

Όσο για τον Κρόνο, θα εξακολουθήσει να δεσπόζει όλη τη χρονιά σε βασικούς τομείς της ζωής σου και καλό είναι να μην τον πάρεις αψήφιστα, ακούγοντας τις... αστρολογικές Σειρήνες, που τραγουδούν την επερχόμενη απελευθέρωση σου από τα δεσμά του. Εξ άλλου οι σχέσεις σου με τον πλανήτη των περιορισμών ήταν ανέκαθεν καλές, αφού έχεις τον τρόπο να αξιοποιείς τις πιέσεις του.

Είναι σκόπιμο λοιπόν να επιμείνεις στην σκληρή δουλειά και την ανάληψη ευθυνών, με την προϋπόθεση βέβαια να κρατάς εσύ τα ηνία της διοίκησης κι όχι να κάνεις τον χαμάλη εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα. Θα σε «αδειάσουν»...

Επιπλέον, η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη προμηνύει ένα κάποιο... στρίμωγμα σε έναν τομέα που σίγουρα σε ενδιαφέρει τα μάλα. Τα οικονομικά σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο κι εσύ οφείλεις να πράξεις σοφά, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη αναγκών ή υποχρεώσεων. Το ζητούμενο είναι να καταφέρεις να τα βάλεις σε μια τάξη, ίσως μάλιστα η ανησυχία σου να σε οδηγήσει τελικά σε μια συσσώρευση πλούτου, έστω κι αν το πλεόνασμα σου είναι αποτέλεσμα μιας αιματηρής οικονομίας.

Αντίθετα αν ενδώσεις σε «πολλά υποσχόμενες» επενδύσεις, το πιθανότερο είναι να δεις τα αποθεματικά σου να εξαφανίζονται στην... μαύρη τρύπα της κρίσης.


ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Πρώτο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλια σου «κουβαλάς» την επιρροή της περυσινής Ηλιακής έκλειψης, που έγινε στα... λημέρια σου κι ενεργοποίησε ραγδαίες εξελίξεις στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική σου ζωή. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν, να θυμάσαι όμως ότι αυτός ο νέος κόσμος σου δεν έχει τα σταθερά χαρακτηριστικά που επιθυμείς. Θα την βρεις την θέση σου, αφού όμως πρώτα περάσεις από μια μεταβατική περίοδο, όπου τόσο οι επιτυχίες, όσο και οι αποτυχίες σου, ανεξαρτήτως μεγέθους, είναι προσωρινές.

Μετά τα γενέθλια σου, θα έχεις την δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα, ώστε αν χρειαστεί να... μετακινήσεις ακόμη και βουνά! Καλείσαι λοιπόν να γίνεις πιο ανταγωνιστικός, επιτακτικός, μαχητικός κι ότι άλλο σου «λέει» ο Άρης, που από τον Απρίλιο θα βρίσκεται στο ζώδιο σου. Καλείσαι να δράσεις και να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ώστε να «τρέξεις» την ενέργεια σου πριν σε... κάψει. Γιατί είναι βέβαιο ότι αν δεν κινηθείς από μόνος σου, τότε οι εντάσεις που επαγγέλλεται ο «κόκκινος πλανήτης» θα έρθουν να σε βρουν κι αυτό σίγουρα δεν θα σου αρέσει..

Μην αμελήσεις και την υγεία σου, φροντίζοντας έγκαιρα να καταπολεμήσεις ιούς και μικρόβια, που κατά κάποιο τρόπο φαίνεται πως σε... έχουν βάλει στο μάτι!

Αισθηματικά
Εδώ, το σύμπαν σου επιφυλάσσει τα καλύτερα! Τόσο πριν, όσο και μετά τα γενέθλια σου, ο δρόμος είναι ανοικτός για να βρεις την σωστή αγκαλιά...


Δεύτερο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλια σου, θα δεχθείς πολλές πιέσεις και τα διλήμματα σου θα ενταθούν. Αυτός όμως είναι ο τρόπος για να πετύχεις τελικά τους στόχους σου, αφήνοντας στην άκρη όλα εκείνα που στην παρούσα φάση είναι «πολυτέλεια». Σίγουρα οι εξετάσεις που δίνεις και θα δώσεις θα έχουν αποτελέσματα ανάλογα με την επάρκεια και τις ικανότητες σου, δεν θα σου λείψει όμως και η τύχη στις κρίσιμες στιγμές.

Μετά τα γενέθλια σου, οι ευκολίες και οι ευκαιρίες σου θα αυξηθούν και δεν είναι απίθανο να αναλάβεις κάποιο αξίωμα. Όλα αυτά όμως δεν θα γίνουν χωρίς «να σπάσεις αυγά», ιδιαίτερα στις συνεργασίες σου, που θα περάσουν από σαράντα κύματα. Στο πρόγραμμα είναι και οι νομικές διεκδικήσεις.

Αισθηματικά

Μέχρι τα γενέθλια σου, ο έρωτας σε ακολουθεί κατά πόδας, με όλα τα... συμπράγκαλα του, δηλαδή τις πολύ «ανεβαστικές» αλλά και τις πιο αγωνιώδεις στιγμές του! Από τον Μάιο και μετά, ο Ουρανός επιδιώκει να σου αλλάξει τα δεδομένα, ανάλογα με το... πως θα σε πετύχει! Αν είσαι μόνος θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου αλλά αν έχεις ήδη μια σχέση θα την αναθεωρήσει (τουλάχιστον), οδηγώντας σε προς νέες κατακτήσεις.

Τρίτο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλια σου, καλείσαι να ανταποκριθείς σε έναν μάλλον ξέφρενο ρυθμό, με αιχμή την ερωτική σου ζωή αλλά όχι μόνον. Και το πάθος σου για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει είναι ικανό να ανοίξει κάθε είδους πόρτα, επιταχύνοντας τις εξελίξεις.

Όμως, μετά τα γενέθλια σου θα πρέπει να είσαι πολύ πιο προσεκτικός και εγκρατής, αφού όλες σου οι κινήσεις επιβλέπονται από το «μάτι» του Κρόνου. Το «καμπανάκι» θα είναι πιο ηχηρό αν έχεις γεννηθεί τις 2-3 τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου αλλά σε κάθε περίπτωση πρόσεξε τόσο τις δικές σου κινήσεις, όσο κι αυτές των άλλων, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός σχετικά σοβαρού ατυχήματος.

Αισθηματικά

Μέχρι τα γενέθλια σου, έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να επιλέξεις μεταξύ... πολλών την σχέση και το πρόσωπο που σου ταιριάζει καλύτερα. Κι αν η ζωή σου αποδειχθεί πολύ πιο περιπετειώδης από όσο θα επιθυμούσες, μην... βαρυγκωμάς! Από τον Μάιο και μετά οι πολλαπλές επιλογές παραχωρούν την θέση τους στην μοναδικότητα...

Μήνα-μήνα

Ως προς τα κεντρικά θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν ανά μήνα, σε ένα γενικό πλαίσιο και με οδηγό την Νέα Σελήνη, η «φόρμα» των εξελίξεων διαμορφώνεται ως εξής:

1/1 έως 19/1 Ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις.

20/1 έως 19/3 Επαγγελματικά, καριέρα, σχέσεις με ισχυρούς.

20/3 έως 18/4 Φίλοι, συλλογικές προσπάθειες.
19/4 έως 17/5 Μυστικά, διατροφή, θεραπείες.
18/5 έως 15/6 Προσωπική ανάπτυξη, νέα ενδιαφέροντα, αλλαγή πορείας.
16/6 έως 15/7 Οικονομικά, τροφοδοσία.
16/7 έως 14/8 Μετακινήσεις, ταξίδια, τεχνικός εξοπλισμός, συγγενείς-γνωστοί.
15/8 έως 12/9 Οικογενειακά-περιουσιακά θέματα, σπίτι.
13/9 έως 12/10 Αγαπημένα πρόσωπα, παιδιά, αισθηματικές υποθέσεις.
13/10 έως 10/11 Εργασιακές σχέσεις, υγεία, διατροφή.
11/11 έως 10/12 Σχέσεις, συνεργασίες, δίκες.
11/12 έως 31/12 Οικονομικά, δάνεια, εγγυήσεις.

Το παραπάνω χρονοδιάγραμμα ισχύει και για όσες ή όσους έχουν ωροσκόπο στον Ταύρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add