ΚΑΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2014 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Δεκεμβρίου 02, 2014

ΚΑΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2014



ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΤΟΝ 

Είστε ο ηγέτης, ο αρχηγός του παιχνιδιού και στην κορυφή, καθώς η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας ωθεί να κάνετε επιτέλους κάποιες κινήσεις για να έχετε επαγγελματική επιτυχία. Είναι η δική σας στιγμή, λάμπετε πραγματικά στη σταδιοδρομία σας. Οι στόχοι για τους οποίους έχετε εργαστεί θα αποδώσουν καρπούς με ευκολία. Ίσως βάλετε επιπλέον χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή αναλάβετε μια ηγετική θέση στην εργασία σας. Εντυπωσιάζετε την αγορά με μια ιδέα εκατομμυρίων ευρώ ή ανεβαίνετε την εταιρική σκάλα ή μπορεί να συναντήσετε τον πελάτη των ονείρων σας και να προωθήσετε τις δεξιότητές σας. Η εργασία σας βρίσκεται σε ένα σημαντικό σημείο καμπής και σας αποκαλύπτεται μια επιτυχής πορεία προς τα εμπρός.

Θέλετε εδώ και καιρό να κάνετε μια νέα συμφωνία ή να ρίξετε μια επεκτατική ιδέα σε ένα συνεργάτη;

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ   ΕΔΩ

ΑΥΡΙΟ Η ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ 

Νέα οράματα και σχέδια εμφανίζονται στον ορίζοντα, βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων στην ερωτική σας ζωή, χάρη στην Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, της αισιοδοξίας, της επιχειρηματικότητας και της επέκτασης. Η Αφροδίτη σας προκαλεί να πάτε πιο βαθιά μέσα στον εαυτό σας και να βελτιώσετε την προσωπική σας φιλοσοφία για τον έρωτα και τη ζωή, τα συστήματα των πεποιθήσεων σας και να έχετε περισσότερη κατανόηση. Ίσως πάτε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή αναψυχής, όπου πραγματικά θα βρείτε αυτό που ψάχνετε ή θα σας δώσει το έναυσμα να αναθεωρήσετε κάποιες από τις απαρχαιωμένες και βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις σας. Πώς θα οικοδομήσετε την αυτοκρατορία σας; Πώς θα βρείτε την αγάπη των ονείρων σας;

Η τσέπη σας κτυπάει κόκκινο! 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΑΥΡΙΟ Η ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΠΑΜΕ  ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ 

Ανεβαίνει η αδρεναλίνη σας στα ύψη και παίρνετε τα ρίσκα για ένα νέο ειδύλλιο. Η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, της σεξουαλικότητας, της μακροπρόθεσμης χρηματοδότησης και των κοινών οικονομικών πόρων, φέρνει ένα νέο πάθος στο δρόμο σας ή αν υπάρχουν ρωγμές στη σχέση σας, κάνετε προσπάθειες να τις θεραπεύσετε και να τις κλείσετε. Δεδομένου ότι κανένας άνθρωπος στον πλανήτη Γη δεν είναι τέλειος, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδεχτείτε τον αγαπημένο σας, με τα προτερήματα και τις αδυναμίες του. Επειδή ο όγδοος οίκος κυβερνά τα ακίνητα και το παθητικό εισόδημα, μπορεί να αγοράσετε ή να πουλήσετε ιδιοκτησία, να επιλύσετε μια νομική υπόθεση, να αποπληρώσετε ένα χρέος ή να λάβετε κεφάλαια από μια εξωτερική πηγή, ίσως από έναν επενδυτή, μια κληρονομιά ή μια επιχορήγηση.

Προβάλλετε τις ιδέες σας και αναλογιστείτε το πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους και ίσως κάτι να θέλετε να αλλάξετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΑΥΡΙΟ Η ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΤΩΡΑ......

Ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνεται, καθώς η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, γεμίζει την καρδιά σας με πάθος, ερωτισμό και την επιθυμία να οικοδομήσετε με τον αγαπημένο σας μια σχέση σταθερή, όπου βασιλεύουν η αρμονία και η οικειότητα. Περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί, πράγμα το οποίο θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε περισσότερη εγγύτητα και να κάνετε αμοιβαία σχέδια. Αν ψάχνετε την  αδελφή ψυχή, η Αφροδίτη σας στέλνει την προσοχή του καθενός! Μια επιβλητική προσωπικότητα θα σας χορηγήσει την υποστήριξη που χρειάζεστε ή μια συνεργασία σας οδηγεί σε μεγάλη επιτυχία. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΕΔΩ

ΑΥΡΙΟ Η ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ????

Φανταστείτε όλα όσα χρειάζεστε στη ζωή σας (την αγάπη, την ευημερία, την αφθονία) και κάντε μια ευχή στην Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της εξυπηρέτησης, θα τα έχετε μόνο αν επιλέξετε να ασχοληθείτε με ό, τι χρειάζεστε. Τώρα νιώθετε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι με τα απλά, μικρά καθημερινά πράγματα της ζωής, πράγμα το οποίο σας βοηθά στο να αποβάλλετε το άγχος σας και να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση στην καθημερινή ζωή, είτε είστε στο γραφείο σας, είτε στην αίθουσα συνεδριάσεων, είτε σε ένα μπαρ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​βάζετε σε τάξη και οργάνωση την ερωτική σας ζωή ή ακόμα μπορεί να προσλάβετε έναν βοηθό ή να μάθετε νέες δεξιότητες που σας βοηθούν στην εργασία σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΑΥΡΙΟ Η ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ..

Το σύμπαν σας υπόσχεται τον ουρανό στη γη! Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας έρχεται στο δρόμο σας για να σας επανασυνδέσει με τον αισθησιασμό σας, τον οποίο έχετε την τάση να ξεχνάτε, νιώθετε να αναδύεστε από τις σκιές σας και ανοίγετε τα φτερά σας, έτοιμοι να απογειωθείτε για χάρη του έρωτα. Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να υποκύψετε σε ένα πάθος, που θα σας επιτρέψει να ξεχάσετε το ζοφερό παρελθόν. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι η Αφροδίτη θα κάνει την καρδιά σας να φλέγεται από πάθος για το άλλο σας μισό. Είστε έτοιμοι να τον/την ακολουθήσετε και να σας ακολουθήσει στα πέρατα της γης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΑΥΡΙΟ Η ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΗΡΘΕ Η  ΩΡΑ  ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

Πόσο κοντά αισθάνεστε με τα μέλη της οικογένειάς σας; Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και της μητρότητας, σας βοηθά να δείξετε περισσότερη στοργή και φροντίδα στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή θα μπορούσε να προκύψει μια εγκυμοσύνη ή να εκδηλώσει ένα παλιρροϊκό κύμα συναισθημάτων που έχετε καταστείλει. Σας βοηθά να καθαρίσετε τους …ιστούς της αράχνης και να κλείσετε κάποια δύσκολα ζητήματα με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Ναι, τώρα μπορείτε να χειριστείτε τον κατακλυσμό! Ίσως αυτά τα συναισθηματικά ζητήματα που ταλανίζουν την ψυχή σας έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν ή σχετίζονται με τη μητέρα σας ή τον πατέρα σας. Βάζετε ένα τέλος και ξεκινάτε τις σχέσεις σας πάνω σε πιο υγιείς και ειλικρινείς βάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΑΥΡΙΟ Η ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΤΩΡΑΑΑΑΑ??? ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Τα λόγια σας είναι η γέφυρα για να κάνετε νέες διασυνδέσεις και να δικτυωθείτε κοινωνικά. Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας βοηθά να αποβάλλετε την εσωστρέφειά σας, τώρα γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και προβάλλετε προς τα έξω τη γοητευτική και μαγνητική προσωπικότητά σας, πράγμα το οποίο σας ενώνει με μια αγάπη ή μια συνεργασία. Χορτάστε την περιέργειά σας για γνώση με μια συναρπαστική συζήτηση και ποτέ δεν ξέρετε που μπορεί να σας οδηγήσει. Βγείτε έξω και φλερτάρετε, πλήθος θαυμαστών θα θαυμάσουν το πολύπλευρο μυαλό σας. Η Αφροδίτη ενισχύει επίσης τις σχέσεις σας με τον αγαπημένο σας, έναν αδελφό, συνάδελφο ή γείτονα. Μια μικρή επιπλέον προσπάθεια μπορεί να σας φέρει πολύ πιο κοντά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΑΥΡΙΟ Η ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΕΔΩ? ΦΩΤΙΑ!!

Αργά και σταθερά κερδίζετε τον αγώνα, καθώς η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Κάνετε έλεγχο της οικονομικής σας κατάστασης, υπογράφετε νέες οικονομικές συμφωνίες, κάνετε νέες προτάσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητά σας. Θα νιώσετε μεγάλη υπερηφάνεια και ασφάλεια, βλέποντας το κομπόδεμά σας να αυξάνεται. Όσο περισσότερο αγώνα κάνετε για τη δική σας ασφάλεια, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε. Είστε χαρούμενοι, γεμάτοι αισιοδοξία για το οικονομικό σας μέλλον, η ευημερία είναι όλη δική σας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΑΥΡΙΟ Η ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΩΡΑ  ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!!

Ζείτε μια πραγματικά χαρούμενη και ερωτική ατμόσφαιρα, χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν θα περάσετε απαρατήρητοι, καθώς η γοητευτική και ευχάριστη Αφροδίτη θα σας ωθήσει στο προσκήνιο, ενθαρρύνοντάς σας να τραβήξετε την προσοχή και να έχετε ερωτικές επιτυχίες. Είστε δημοφιλείς και κερδίζετε τους ανθρώπους με ένα σας χαμόγελο, αφού ενισχύονται η λίμπιντό σας και ο ερωτισμός σας, σε σημείο που προκαλεί το πάθος και την αφύπνιση της ζήλιας του συντρόφου σας! Ευτυχώς, αν είχατε περάσει από κρίσεις, εντάσεις και προκλήσεις, αναζωπυρώνεται η φλόγα του πάθους και ο έρωτας είναι στο ύψος των προσδοκιών σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΑΥΡΙΟ Η ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ !!!

Αφήστε πίσω σας κάποιον που δεν αναγνωρίζει τη μεγάλη καρδιά σας και την αξία σας. Η Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σας και σας ζητά να δώσετε σαφείς απαντήσεις σε δυσνόητες ερωτήσεις. Πράγματι, τώρα μπορείτε να βγείτε από το συναισθηματικό χάος, θα αισθανθείτε πιο ξύπνιοι, κι ας βρίσκεστε στο σκοτάδι. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρά σας και τις ασυνήθιστες συμπτώσεις, έρχονται μηνύματα από το υποσυνείδητό σας με συμβολικό κώδικα και σας παρέχουν σημαντικές βοήθειες. Μπορούν να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που αισθάνεστε ότι είναι αναγκαίο να πάρετε τώρα. Θα μπορούσατε να ξυπνήσετε μέσα στη νύχτα για να γράψετε  ένα ποίημα ή να βάλετε περισσότερες πινελιές σε ένα καλλιτεχνικό έργο σας, ειδικά αν είστε καλλιτέχνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
ΑΥΡΙΟ Η ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ........
ΤΟ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ  ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ!

Είστε ο διαδηλωτής νέων ιδεών και βρίσκεστε με νέες σχέσεις, νέα έργα, όπως μια ιστοσελίδα, ένα blog ή ίσως ακόμη και κάτι που βασίζεται στο Internet, χάρη στην Αφροδίτη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Ένα κύμα κοινωνικότητας αυξάνει τη δημοτικότητά σας, τονώνει το ηθικό σας και είστε ο ηγέτης μιας αποστολής σε μια ομαδική προσπάθεια. Είναι ώρα για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι, ίσως οι φίλοι σας, σας συστήσουν κάποιον που μπορεί να γίνει ο καλύτερος επαγγελματικός σας σύμμαχος ή ο μεγάλος σας έρωτας. Αποδεχτείτε όλες τις κοινωνικές προσκλήσεις και να είστε ανοιχτοί ανά πάσα στιγμή σε νέες γνωριμίες,  υιοθετώντας το σύνθημα: «όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο». Ο κοινωνικός πειραματισμός θα μπορούσε να φέρει στο δρόμο σας συναρπαστικές νέες γνωριμίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΕΔΩ

ΑΥΡΙΟ Η ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

add