"Σηκώστε" τα χρήματά σας απο παλιούς ή ξεχασμένους λογαριασμούς ελληνικών τραπεζών, γιατί σε λίγο θα τα κλαίτε !!! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2014

"Σηκώστε" τα χρήματά σας απο παλιούς ή ξεχασμένους λογαριασμούς ελληνικών τραπεζών, γιατί σε λίγο θα τα κλαίτε !!!







Μετά τη χτεσινή καταγγελία Hρακλειώτη φίλου της ιστοσελίδας, καπάκι κι άλλες επιστολές διαμαρτυρίας, σήμερα: "Ειμαι κατοικος Γαλλιας. Πηγα σ' ελληνική τράπεζα στην Ελλάδα να σηκωσω χρηματα και οριστε η εκπληξη :.... Απο το ΑΤΜ εχω δικαιωμα να παρω μονο 1000 την εβδομαδα!!! Απο το ταμειο της τραπεζας μονο 800-1500 την ημερα (αναλογα αν ειμαι στην τραπεζα που ανοιχτηκε ο λογαριασμος ή οχι) κι αν θελω περισσότερα απο 1500 ευρω πρεπει να κανω αιτηση ωστε να τα φερουν σε 4-5 μερες !!!!!!! Επανω στην αιτηση επρεπε να συμπληρωθει για ποιο λογο σηκωνω τα χρηματα μου !!!!!Ελεος !!! Μπρος στην έκπληξή μου, η υπαλληλος εγραψε "για προσωπικους λογους".


Τι σημαινουν αυτα ? ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΣΤΟ..
ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ.. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΛΙΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ"

Τ.Κ.--------------------------------------

Σου πήραν 225 ΔΙΣ, δεν τους φτάσανε. Αλλά εσύ-εγώ, ο άλλος τους ξαναψιφήσαμε !!!
Αγαπητοί φίλοι, τα παλιά χαρτονομίσματα έγραφαν στην επικεφαλίδα τους " Αξιόγραφο πληρωταίο επί τη εμφανίσει " ,
Τα νέα (ευρώ ) γράφουν: "ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ", που πάει να πεί ΔΕΝ είναι αξία δική σου , αλλά χρέος σου που στο δανείζουν οι τοκογλύφοι. Ποιοι είναι αυτοί ? 
Ο ΝΟΩΝ - ΝΩΕΙΤΩ ..
Φώτης-------------------------------------

ΕΔΩ Η JP. MORGAN ΑΝΕΦΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η EUROBANK KAI H ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ: ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΙΑ ΕΤΣΙ??? ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. Η ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙΣΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΟΒΟΤΑΝΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ : ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΚΑΙ ΚΛΑΣΟΜΕΤΡΗΤΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΛΕΝΕ. ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ =======

ιδού τώρα και το ρεπορτάζ:
Κλείνουν ανενεργοί τραπεζικοί λογαριασμοί

Τα πιστωτικά τους υπόλοιπα μεταφέρονται στο Δημόσιο
Στα έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού μεταφέρονται πιστωτικά υπόλοιπα λογαριασμών της Κεντρικής Διοίκησης που τηρούνται σε εμπορικές τράπεζες προκειμένου να κλείσουν οριστικά μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2014.
Η μεταφορά των χρημάτων εγκρίθηκε έπειτα από απόφαση που έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών:

Κλείνουν οι 250 τραπεζικοί λογαριασμοί με ημερομηνία τελευταίας κίνησης μέχρι και την 31η/12/2008, ανεξαρτήτως υπολοίπου ποσού, ύψους 575 χιλ. ευρώ.
Κλείνουν οι 684 τραπεζικοί λογαριασμοί που παρουσιάζουν, στις 14/04/2014, υπόλοιπο από 0,00 έως 99,99 ευρώ με ημερομηνία τελευταίας κίνησης τα έτη 2009 - 2013 και μέσο ετήσιο χρηματικό υπόλοιπο του έτους 2013 μικρότερο ή ίσο των 99,99 ευρώ, ύψους 31 χιλ. ευρώ.
Μεταφέρονται τα υπόλοιπα αυτών των λογαριασμών σε λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου και εγγράφονται στα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού.Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών είναι ο εξορθολογισμός των λογαριασμών του Ελληνικού Δημοσίου και ο καλύτερος δημοσιονομικός έλεγχος, αφού μειώνεται το πλήθος των λογαριασμών και προκύπτει έσοδο υπέρ του κρατικού προϋπολογισμού.





Δεν υπάρχουν σχόλια: