7 πράγματα που έχουμε μάθει λάθος - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2014

7 πράγματα που έχουμε μάθει λάθος

1  Το όρος Έβερεστ (δεν) είναι το ψηλότερο βουνό του πλανήτη Σύμφωνοι, το Έβερεστ είναι ένα θεόρατο γήινο «τέρας». Είναι, όμως το πιο ψηλό βουνό του κόσμου, όπως μαθαίνουμε στα βιβλία γεωγραφίας;
2  Η θερμότητα του σώματός μας (δεν) αποβάλλεται κυρίως από το κεφάλι μας «Φόρεσε σκουφάκι, γιατί από το κεφάλι σου φεύγει η περισσότερη θερμότητα και θα κρυώσεις». 
3  Το Σινικό Τείχος (δεν) είναι το μοναδικό ανθρώπινο έργο που φαίνεται από το διάστημα Όταν πρωτοχτίστηκε το όντως τεράστιο έργο του Σινικού Τείχους, ο μύθος περί του μοναδικού ανθρώπινου επιτεύγματος που θα ‘ναι ορατό από τον ουρανό είχε ήδη ξεκινήσει. 
4  Οι μητέρες νεοσσών (δεν) θα τα εγκαταλείψουν αν τα αγγίξετε Βρίσκετε ένα μικρό πουλί να παλεύει με τα φτερά του στην αυλή σας, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να πετάξει για πρώτη φορά. 
5  Η ανθρωπότητα (δεν) πίστευε ότι η Γη είναι επίπεδη πριν τον Κολόμβο Η φήμη για την αναχρονιστική αυτή «πεποίθηση» της ανθρωπότητας ξεκίνησε τον 19ο αιώνα, αλλά αποτελεί πέρα για πέρα μύθο.
6  Ο χαμαιλέοντας (δεν) αλλάζει χρώμα για να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του Το ότι οι χαμαιλέοντες αποτελούν ένα από τα πιο cool είδη του ζωικού βασιλείου είναι αλήθεια
7  Οι άνθρωποι (δεν) έχουν μόνο πέντε αισθήσεις Μην βιαστείτε να πείτε ότι υπονοούμε την ύπαρξη της έκτης αίσθησης που έφερε τον Bruce Willis στον δρόμο ενός αγοριού προσχολικής ηλικίας.  
 συνέχεια

ΠΗΓΗ: .yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add